Tijdelijk geen boekingskosten

• Draadloos internet
  • Animatie programma
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Adonis Villas Fañabé is een aparthotel in Costa Adeje. Hier verblijf je in een kamer met eigen keuken. Toch heb je alle luxe van een hotel en is dit een plek waar vakantiegangers all-inclusive vakantie vieren. Het is een laagbouw complex en je verblijft maximaal op de tweede verdieping. Hou er ook r...

LABRANDA Bahia Fanabe

7.8GoedScore uit 264 reviews

Prima locatie voor een all-inclusive vakantie
Door LouisB op 19-08-2022

Net hotel, mooie ruime kamers, vriendelijke mensen. Het eten was niet heel bijzonder, maar voldeed prima. Sap, koffie en thee gratis overdag is uit een automaat en niet echt lekker. Dit is wel een beetje wat je kan verwachten bij een all-inclusive van deze prijs.

Prima plek om te verblijven
Door Louis op 19-08-2022

Net hotel, mooie ruime kamers, vriendelijke mensen. Het eten was niet heel bijzonder, maar voldeed prima. Sap, koffie en thee gratis overdag is uit een automaat en niet echt lekker. Dit is wel een beetje wat je kan verwacht bij een all-inclusive van deze prijs.

Fantastic
Door Elly Hilverts-beijn op 29-05-2022

Wat een onzin al die negatieve reacties. Het is een leuk intiem resort. Ja, de appartementen zijn gedateerd. Zo wat. Je zit niet in een riu resort. Eten goed, niets op aan te merken. Ons appartement schoon, netjes. Wat wil een mens nog meer. Entertainment. Aardig. Ze doen hun best. Is het de moeite waard.?? Zondermeer. Binnen een zucht ben je op het strand, als je de zwembaden te druk vindt. Leuke boulevards om te winkelen. Gezellige restaurants om te eten, als je een dagje geen zin hebt, om op het resort te eten. Ik vind dit resort de moeite waard.

LABRANDA Bahia Fanabe

Never nooit meer!!!
Door Fabian op 28-02-2020

Nooit meer! De foto's zijn erg gedateerd, alles is oud en versleten!! Tegels los, wc werkt niet goed, alles is ronduit vies!! Hygiëne is ver te zoeken hier. Eten is ook niet goed, weinig keus (alleen bij het ontbijt was goed) Als je Turkije gewend bent moet je hier niet naar toe gaan! Drinken weinig keus en lauw! Kamers erg gedateerd met kapotte kastjes ed. Nee mensen trap niet in de mooie foto's!!

Goed, netjes, vriendelijk, verwacht niet alles.
Door Erik op 09-11-2019

Wij, stel zonder kinderen, zijn hier 2 weken geweest. Het is een gedateerd complex, laagbouw en erg gericht op Duitse toeristen. Wij vinden dit niet bezwaarlijk. We kregen een appartement op de eerste verdieping. Het was oud maar schoon en alles functioneerde zoals het hoort. Alleen het keukenblokje was leeggehaald, 1 deurtje vastgelijmd, er stonden slechts 2 glazen. Alles is gericht op het all inclusive. Wij hebben niet veel met dit concept. vraag jezelf af wat je verwacht van all inclusive. Dit stelt niet veel voor: Koffie/thee 24 uur beschikbaar, frisdrank(poeder met water), bier, wijn, sangria zelf tappen, en wat sterke drank. Rond 3-4 uur slechts 1 snackje: een zompig stukje cake, verder niets! Het eten vonden wij redelijk tot goed, gevarieerd, gaar en goed op temperatuur. Dit verblijf is te duur voor wat je krijgt. We hebben het naar onze zin gehad, 1 keer is genoeg!

Nooit meer
Door Shoes op 20-09-2019

De slechtste vakantie bestemming ooit. Een complex met veel gebreken. Het enige positieve punt is het zwembad. Foto's op de site zijn volgens mij bij de opening genomen. De kamers zijn verouderd, tegels zitten los, airco's "spuiten" ijs en in je slaapkamer kom je kakkerlakken tegen. Het complex is absoluut niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Ontzetten veel trappen, zelfs de receptie is met een rolstoel niet te bereiken. Het eten is ronduit slecht te noemen en altijd lauw of koud zelfs als je als 1ste naar binnen gaat. De all-inclusive is belabberd. Cocktails moet je zelf betalen de bar is maar sporadisch bemand en tussendoor kun je een koekje of een plak cake krijgen. Er is geen animatie, live muziek of enige vorm van vertier. Ik kan mensen alleen maar afraden om voor dit complex te kiezen. Ik snap dan ook niet dat mensen een 7 of een hoger rapportcijfer kunnen geven voor dit (Apart) Hotel. Voor ons nooit meer!

• Globales Tamaimo Tropical
    € 511

Globales Tamaimo Tropical

6.8
    SpanjeTenerifePuerto de Santiago

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• GF Isabel Family
    € 453