8.5FantastischScore uit 78 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Tussen de palmbomen van Hotel Guayarmina Princess beleef je een heerlijke vakantie. Dankzij de persoonlijke service, meerdere zwembaden en een heerlijk wellnesscentrum gaan jij en je partner een fijne en ontspannen vakantie tegemoet. Schuif aan mij een van de lekkere restaurants of plof neer op een ...

8.5FantastischScore uit 78 reviews

goed hotel
Door rene de smet op 01-09-2023

We hadden een zeer ruime kamer met suite en frontaal zeezicht. Het eten in het restaurant de roast is fantastisch doch de 2 andere restaurants is middelmatig. het systeem dat gebruikt wordt met de hotel app is zeer praktisch en is voorbeeld voor andere hotels. ik denk wel dat ik volgend voorjaar terug ga

Zeer compleet hotel
Door Marion op 15-08-2023

Hoewel het hotel erg groot is, merk je weinig van drukte. Het hotel straalt rust uit. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Maaltijden in buffet vorm, maar er kan ook gekozen worden voor a la carte. Vanuit het hotel loop je door een poort/hek naar de boulevard. Als je de boulevard over steekt, ben je op het strand. Iedere avond was er muziek. Op de kamers was dit niet te horen. Zwembaden zijn niet groot, maar waren ook niet erg druk. Geen handdoekje leggen! Het hotel werkt voor reserveringen met een app. Ligstoelen bij het zwembad kon je een dag van te voren reserveren via die app.

Uitstekend
Door Peet vd Putten op 03-07-2022
Alleen gereisd

Schoon,netjes hotel met vriendelijk personeel.Ligging direct aan de wandelboulevard dus prima. Personeel vriendelijk en was toen nog verplicht met mondkapje maar da's voorlopig verleden tijd hoop ik. Eten uitstekend en uitgebreide keuze. Sterke drank(geen imitatie)in de all inclusive inbegrepen dus luxe zat. Ga waarschijnlijk nog wel terug!

Fantastisch
Door Eshuis op 14-08-2021

Heerlijke vakantie gehad!! Alles top geregeld via TUI. Ontzettend genoten. Het was prachtig. Qua hygiëne in de kamer : elke dag wordt er schoongemaakt in de kamer. Alleen bij het koffie apparaat liepen een paar hele kleine beestjes bij aankomst. De volgende dag was dit verholpen

Ge-wel-dig!
Door E.E.L. op 29-02-2020

We hebben een top vakantie gehad! Kamers zijn keurig, eten is top, hygiëne is meer dan netjes, personeel is bijzonder vriendelijk. Echt helemaal niks aan te merken! Wij hadden Platinum geboekt, met een kamer met zeezicht. Dit zou ik niet aanraden, de kamers grenzen aan de boulevard wat leuk is qua mensen kijken. Maar je hebt wel last van muziek die uit de eettentjes komt tot max. 00.00u. Wij sliepen hier doorheen, maar kan me voorstellen dat het vervelend kan zijn. Tijdens ons verblijf zaten er ontzettend veel bejaarden in het hotel, en daar was de avond entertainment volledig op aangepast. Dus veel oude muziek en weinig voor jongere gasten. Dat vonden we jammer. Maar verder was de vakantie écht een absolute aanrader!

Nooit meer.
Door Carmen op 17-01-2020
Alleen gereisd

Prachtig gebouw, van binnen en van buiten. Veel goedkope Engelsen, all inclusive jagers. Het eten is zwaar onder de maat. Gepusht wordt om dan 'Platinum' upgrade bij te kopen voor gem. 40 Euro per dag extra. Dat heb ik gedaan en toen kreeg ik eindelijk een mager 4 sterren niveau ontbijt hoewel het diner ronduit onvoldoende in kwaliteit bleef. Personeel doet erg hun best maar dit hotel heeft nog een lange weg te gaan.

Soort hotel
Strandhotel