Villa de Adeje Beach
De mooiste vakantie op het vulkanische eiland Tenerife beleef je bij GF Isabel Family. Dit aparthotel is geschikt voor een gezellige vakantie met de hele familie. Zo worden er voor iedere leeftijd activiteiten georganiseerd en zijn er drie zwembaden te vinden bij het hotel. Vanaf je accommodatie sta...
GF ISABEL is 4 sterren zeker waard. Echt een familie hotel, ideaal met kleine kinderen. Kamers zijn ruim en worden elke dag schoongemaakt. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Twee aquaparken in de straal van 5 km. Aquapark Siam is enorm druk, ik zou er hiervoor een "Fast pass" (zo een voorrang armbandje) adviseren te kopen om veel te lange rijen te vermijden. Wij hadden halfpension, eten was erg lekker en vers. Veel keuze. Ook de zwembaden zijn goed en netjes. Auto huren is aangeraden. Bezoek dan een prachtig strand Playa Teresitas (88 km van het hotel). Is erg rustig, met mooie zand en zonder grote golven. Wij hadden een prachtige vakantie en komen er zeker nog een keertje terug.
Wij hebben genoten van een heerlijke vakantie. Wij hadden logies-ontbijt, het was een heerlijk ontbijt met smoothies en alles wat je maar kunt verzinnen
Was erg leuk hotel. Alleen echt wat meer voor families met kleine kinderen. Voor wat meer rust raad ik een ander hotel aan.
Gezellig en ruim opgezet hotel met uitstekende service, vrolijk en behulpzaam personeel. Schoon en mooie modern ingerichte huisjes. Leuk zwembad en ontbijt met ruime keuze. Koffie wel in de bar halen ;-)
Super vakantie, een aanrader!! Schoon, bungalow of appartement, Heerlijk zwembad, all inclusive: heerlijk en veel eten, vriendelijk personeel, leuke animatie, Rustig complex ondanks veel kinderen Iets verder van zee, maar goed beloopbaar
Zeer vriendelijk personeel, het enige klein minpuntje zijn enkele achterstallige onderhoudspuntjes. Eten zeer gevarieerd zodat er altijd wel iets is wat men lekker vind. Het enige nadeel hiervan is dat alles (zoals overal) het eten warm gehouden wordt in bakken en vaak na het bakken slap worden. Wij hadden het pech dat zeer veel kleine (Engelse en Duitse) kinderen aanwezig waren die elke dag veel te laat naar bed gingen omdat de ouders tot laat in de avond (all-inclusive) zich vol wilde gooien en we de gehele dag het vervelende gejank moesten aanhoren omdat de kinderen helemaal op waren.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Kindvriendelijk | Beschikbaar |