Laagste prijsgarantie

Sopelana

5.7VoldoendeScore uit 7 reviews

Nooit meer
Door Annemie op 21-07-2022

De camping is goed gelegen om Bilbao te bezoeken. De metro ligt op wandelafstand en het personeel is vriendelijk. De camping zelf is dringend toe aan onderhoud...het is er werkelijk smerig. Het sanitair is nieuw en mooi maar de douches worden nauwelijks gekuist....er liggen klitten haar en zelfs eten. Ook de plaats om af te wassen is gewoon vies...er ligt eten in de afvoer en ook afval wordt gewoon achter gelaten. De percelen zijn klein alsook de straatjes om je plek te bereiken zijn erg smal. De percelen zelf zijn niet onderhouden, er ligt nog afval van de vorige en ook het gras wordt niet gemaaid. Het zwembad is groot genoeg maar de verf bladert af en ligt gewoon op de bodem. De camping ligt op een helling, dit kan een probleem zijn voor een auto met caravan.

Goede uitvalsbasis dichtbij zee
Door Ernst op 27-07-2017

Elke dag vers brood en goede koffie, prima sanitair, goed veldje voor tenten, mooi zwembad, met metro naar bilbao, kust is mooi, goede golven, voetbalveldje is (helaas) van beton. Bungalows zijn wel erg verouderd en prijzig. Camping is niet groot, publiek spaans (stacaravans)/internationaal (ook Nederlands).

in voor-of naseizoen redelijke, prijzige camping
Door Max op 04-12-2016

zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! goed sanitair! plaatsen niet erg groot, maar door weinig bezetting toch voldoende ruimte in naseizoen. winkel en restaurant waren, ondanks vermelding anders, al dicht. dus geen broodservice. wel gratis wifi. Last but not least: redelijk dicht bij Bilbao! Goede uitvalsbasis voor die stad, een must.

Prima camping bij Bilbao, wel veel stacaravans
Door A. Schouwstra op 14-08-2015

Een beetje een tokkie-camping, maar wel een lekker zwembad en het is maar 15 minuten lopen naar de zee, waar ook een mooi strand is. Als je aan de rand staat zoals wij, heb je zicht op de oceaan waar grote zeeschepen wachten op de haven van Bilbao in te gaan. Prachtige zonsondergangen.
De douches zijn goed, wel oud maar schoon en met een knop waarmee je zelf de watertemperatuur kon regelen.

Slechte dure camping
Door pmcm2006 op 19-08-2014

Wij stonden hier omdat het de camping het dichtst bij Bilbao is. De plekken zijn klein, er is wel een leuk zwembad en de afhaal pizza was heerlijk

Duur, klein en vies
Door GJ op 02-08-2014

Natuurlijk is de camping qua ligging prima om Bilbao te bereiken (zelfs per metro). Voor het overige was dit onze duurste en vieste camping van onze rondreis door noord Spanje. Met name het sanitair wordt nauwelijks schoongemaakt, of met een droge bezem of een natte dweil zonder schoon sop voor ongeveer het hele gebouw. Echt gruwelijk vies. Ook ligt de camping vol met klein zwerfvuil. 35 euro voor twee personen? Een nacht en nooit meer! Wegwezen hier.