Casa Lamberdina
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02670000-02679999%2FE2675941.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03150000-03159999%2FE3152493.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02980000-02989999%2FE2986045.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02780000-02789999%2FE2783346.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02780000-02789999%2FE2783330.jpg)
Casa Lamberdina
We hebben het super fijn gehad bij Bert en Diny. Ze verwennen je met een heerlijk ontbijt en s'avonds een heerlijk 3 gangen diner. Ook de BBQ was super lekker en heel gezellig op het speciale BBQ plekje, met heel mooi uitzicht en de ondergaande zon. Het is wel de laaste 2,5 km een beetje een slechte weg, maar als je dan bij Casa Lamberdina aankomt is het zo mooi en ben je helemaal onder de indruk. Je hebt er een geweldig uitzicht. We hadden ook een hele mooie kamer, met een heel fijn bed en mooie badkamer. Ook een heerlijk zwembad, je komt er helemaal tot rust, zo stil is het er. Bert en Diny weten precies wat de leuke plekjes zijn. Zoals Velez Rubio, wat echt leuk is omdat het niet erg toeristisch is. Wij hebben er 3 heerlijke dagen gehad. Het is echt een aanrader!
Een prachtige locatie met superhosts. Echt een aanrader als je tot rust wil komen.
Rustig verblijf met brabantse gastvrijheid en van alle gemakken voorzien. Geweldige natuur en goede uitvalsbasis voor diverse trips.
Ontvangen door een supergastvrije gastheer en gastvrouw. We hebben mogen genieten van de rust, het uitzicht, de omgeving en de gezelligheid. En natuurlijk zijn we weer verwend met diverse culinaire hoogstandjes.
- heerlijk eten
- gastvrije eigenaren
- goed advies van eigenaren om te bezichtigen
- hygiënisch
- mooi ingerichte kamers
- mooi zwembad
geweldige ongeving om o.a. te wandelen
geen minpunten
Het complex