Bed & Breakfast Casa Lamberdina
Zeer gastvrij, mooie plek
- M Heidema27-10-2021
- Ingrid17-10-2021
- Berry&Marjo17-10-2021
Even helemaal tot rust komen……….
Wij zijn bij deze b&b echt helemaal tot rust gekomen. Ver van alle hectiek, midden in de bergen, kom je bij deze b&b helemaal tot jezelf. Een ruime schone kamer, van alle gemakken voorzien. Prima zwembad met ligbedden. En als je na een paar dagen weer toe bent aan de bewoonde wereld, zijn er mogelijkheden genoeg om er op uit te gaan. Eigenaren Bert&Diny zorgen ervoor dat je niets tekort komt, ook de inwendige mens komt aan zijn trekken….. Kortom: wij zijn er na drie verblijven nog steeds niet op uit gekeken en komen graag nog een keer langs!!
- Kindvriendelijk
- Betty17-10-2021
Heerlijke Brabantse gastvrijheid in Spaanse sfeer
Deze B&B ligt midden in de natuur, je komt hier helemaal tot rust. Mede ook door de prachtige kamers en de uitstekende gastvrijheid en kwaliteit van de verzorging door Bert en Diny. Zo hebben we de hele week op ons verzoek heerlijk vegetarisch gegeten. En hun B&B is bijna volledig energieneutraal! De eigenaren weten alles over de streek met veel bezienswaardigheden en mooie wandelingen. Zo is er een biologische varkensboerderij in de buurt, echt mooi om te zien hoe het ook anders kan. Voor wie meer van wat drukte houdt zijn er in de omtrek veel mooie stadjes met leuke markten. Een aanrader om naartoe te gaan!
- Wiek en Marjo van Lieshout24-09-2021
We hadden het voor geen goud willen missen.
Mooie plek voor een B&B. Erg afgelegen wat bijdraagt aan de rust waar we voor kwamen. Veel zitjes rondom de B&B zodat je altijd in of uit de zon kunt zitten. Een zwembad aan de deur werd door ons ook als zeer prettig ervaren. Wordt dagelijks schoongemaakt door de beheerders/eigenaars. Voor een luttel bedrag wordt er 's avonds een warme maaltijd bereidt. En die was elke keer heel goed en erg lekker. Diny en Bert staan je met raad en daad bij over trips in de omgeving en als het uitkomt gaan ze zelfs met je mee op een wandeltocht. Of ze sturen hond Leo mee. Die weet de weg. We hadden het voor geen goud willen missen.
- Ineke18-02-2020
TOP verblijf op TOP plek
Twee nachten hebben wij genoten van Casa Lamberdina met gastvrouw Diny, gastheer Bert en hond Leo. Hoewel ik bang ben voor vreemde honden, had deze hond mijn hart meteen gestolen, niet blaffen, niet bedelen, niet likken: gewoon een door en door lief beest. De rit naar de Casa ging over een onverharde weg, met bloeiende amandelbomen naast de weg en prachtige vergezichten. Zó mooi! Het verblijf was in één woord: TOP! Heerlijk buiten in de zon gezeten en genoten van het uitzicht. De Casa is zowel binnen als buiten gezellig ingericht en kamer is van alle gemakken voorzien. Genoten van lekkere maaltijden en gezelligheid! Omdat het half februari was, was het zwembad nog niet in gebruik. Maar het zag er goed uit. Goede tips van Bert en Diny over bezienswaardigheden in de buurt.
Een perfecte gastvrouw en -heer op een perfecte plek! Zeker van plan nog eens te gaan!- Ligging
Bed & Breakfast Casa Lamberdina info
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
Maaltijden
- HalfpensionBeschikbaar