TRH Tirant Playa
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over TRH Tirant Playa
Zin in een zonovergoten vakantie met de perfecte mix van ontspanning en activiteit? TRH Tirant Playa is jouw ideale bestemming! Gelegen vlakbij een prachtig strand en met een verleidelijk zwemcomplex, is dit de ultieme plek om te genieten van zon, zee en zand. Laat je verleiden door het kristalheldere water en ontspan op het zonneterras. TRH Tirant Playa belooft een vakantie vol plezier en ontspanning.
De Ligging
TRH Tirant Playa bevindt zich in een bevoorrechte positie, ongeveer 500 meter van het idyllische Playa de Fornells. Dit maakt het de perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van het strand en de zee. De haven van Fornells ligt vlakbij, wat zorgt voor een charmante sfeer en de mogelijkheid om de lokale cultuur en keuken te verkennen. Voor vakantiegangers die de omgeving verder willen ontdekken, ligt een halte van het openbaar vervoer op ongeveer 1 km afstand, waardoor reizen door de regio gemakkelijk en toegankelijk is. Het centrum van Menorca, met zijn boeiende geschiedenis en bezienswaardigheden, is ook binnen handbereik. De luchthaven van Menorca is ongeveer 30 km van het hotel verwijderd, waardoor aankomst en vertrek naadloos verlopen.
TRH Tirant Playa biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten, ontworpen om elk verblijf onvergetelijk te maken. Het hotel beschikt over 91 modern ingerichte kamers, verdeeld over drie verdiepingen en verschillende bijgebouwen. De receptie staat 24/7 klaar voor alle vragen en behoeften. Voor vakantiegangers die met de auto komen, zijn er gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Het hoogtepunt van het hotel is ongetwijfeld het prachtige zwemcomplex, inclusief een zoetwater zwembad dat uitnodigt tot verfrissing en plezier. Rondom het zwembad vind je een zonneterras met ligstoelen en parasols, ideaal om te ontspannen en te genieten van de zon. Voor eten en drinken kun je terecht in het restaurant van het hotel, waar een verscheidenheid aan maaltijden wordt geserveerd. Het hotel is bovendien uitgerust met airconditioning, waardoor het zelfs tijdens de warmste dagen aangenaam blijft.
In TRH Tirant Playa wordt eten en drinken groot geschreven. Het hotel beschikt over een eigen restaurant waar vakantiegangers kunnen genieten van een breed scala aan gerechten, van lokale specialiteiten tot internationale klassiekers. Of je nu kiest voor halfpension, volpension of all-inclusive, er wacht je een culinaire ervaring. All-inclusive vakantiegangers profiteren van ontbijt, lunch en diner, plus een selectie van drankjes en snacks gedurende de dag. Dit alles maakt het gemakkelijk om je volledig op je vakantie te focussen zonder je zorgen te maken over maaltijdplanning.
Voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit biedt TRH Tirant Playa faciliteiten die toegankelijk zijn en comfort garanderen tijdens het verblijf. Houd er rekening mee dat sommige diensten en faciliteiten extra kosten met zich mee kunnen brengen. In het hotel worden Visa en MasterCard als betaalmiddelen geaccepteerd. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
24-uurs receptie
E-mailadres | |
Adresgegevens | Playas de Fornells, s/n , 07748 |
Website |
TRH Tirant Playa
Appartementen zijn ruim, schoon en hebben rustige ligging. Mooi zwembad en vriendelijk personeel. Wij zaten eind mei een weekje in dit appartementen complex en hebben een hele mooie vakantie gehad. Huren van een auto is wel aanrader, omdat er in de directe omgeving niet heel veel restaurants, winkeltjes etc zijn. Leuk strandje vlakbij, maar als je even stukje verder rijdt zijn er vele mooie, rustige strandjes te vinden. Al met al, een aanrader, voor als je er even tussen uit wilt.
Wij zijn in de meivakantie 2008 in een appartement van Tirant Playa geweest. Het is een mooi en schoon appartement en er werd goed schoongemaakt. Zeer vriendelijk personeel. Omdat wij toch in het voorseizoen zaten, was het er heerlijk rustig. Een auto is wel handig om wat mooie plekjes en stranden op te kunnen zoeken. In onze nabije omgeving zaten twee restaurantje en wij vonden het leuk om met de auto ook wat andere restaurantjes op te zoeken. Wij hebben hier een hele fijne vakantie gehad !
Wir waren gerade da, super freundliches Personal, jeder gibt sich die aller größte Mühe! Appartment war sehr sauber alle zwei Tage frische Handtücher auf Wunsch auch jeden Tag! Für Selbstverpfleger super, da alles vorhanden von Micro über Toaster, Wasserkocher, 2 Plattenherd, Töpfe, Pfannen etc.! Wir waren sehr zufrieden und können es nur empfehlen! Auf jeden Fall mit Transfer zum Hotel buchen, Leihwagen im Ort bis zu 90€ günstiger. Taxi zu teuer! Eine sehr schöne Insel. Zum Hotel ist zu sagen, wenn man was braucht, einfach Fragen es wird nahezu alles organisiert! Reiseführer mitbringen und nicht immer auf den Touristrassen bleiben, auf den Seitenstrassen kommt man in die schönsten Ecken! Aber aufpassen, es stehen häufiger Kühe, oder Schafe auf der Strasse, einfach langsam dran vorbei!
TRH Tirant Playa
Prima appartementen. Je kunt per dag mee-eten met ontbijt en/of avondeten, dus van tevoren boeken hoeft niet perse. Dan kun je ook nog een keer ergens anders eten, want er zijn veel restaurantjes in de buurt. Verder paar supermarkten in de buurt. Verse groeten is schaars, maar voor het overige veel dingen te krijgen (wel duur). Om de dag krijg je schone handdoeken en wordt er (met de franse slag)schoongemaakt. Wij waren met onze zoon van 15 maanden en voor hem was het ook leuk. Mooi pierenbadje op het complex en kinderstoelen in restaurant. In Playa de Fornells was het strand niet zo mooi (minpuntje) en er is niet veel te doen, maar je kunt zo een auto huren en het eiland verkennen. Al met al een heerlijke relax vakantie gehad.
Begin juni 2007 zijn wij hier geweest. Dit hotel ligt in een rustig gedeelte. De appartementen zijn ruim en schoon en goed ingedeeld. Er is een groot zwembad en nog een klein zwembad voor de kinderen. Wij waren de 1e keer op vakantie met onze zoon van 11 maanden. Het hotel had alles goed geregeld er stond een goed bedje en een eetstoel. Wel kunnen we aanraden om een auto te huren en naar de mooie strandjes op het eiland te gaan. Het strand bij Fornells is niet super maar goed met een auto ben je zo overal. Eten hebben wij vaak gedaan bij de restaurantjes in de buurt. Is allemaal goed te doen en zijn allemaal ingesteld op kleine kinderen. Al met al een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.