Sur Menorca
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Prima hotel met een goede ligging. De kamers zijn ruim en netjes en worden goed schoon gehouden. De kamers hebben fijne bedden. Het hotel heeft een paar mooie zwembaden met altijd voldoende ligbedjes en parasols zodat er geen handdoekjes worden gelegd. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en het animatie team doet alles om het je naar de zin te maken. Het eten is er voortreffelijk en elke keer is er wel een ander thema zodat het erg afwisselend is. Ook de drankjes ( cocktails ) zijn heerlijk. Aan de overkant van de straat zijn leuke winkeltjes en bij de haven zijn gezellige terrasjes. Helaas 1 minpunt en dat is het strand. Het ligt inderdaad op loopafstand maar is veel te druk en de ligbedjes en parasols zijn altijd bezet zodat je er op een rotsblok moet gaan zitten. Verder oogt het strand erg rommelig en is het water vies en niet helder. Ik weet dat het hotel hier niets aan kan doen, maar wel iets om te vermelden.
The place to be ??? Eigenlijk wel een beetje, want een prima hotel op een leuke locatie. Vriendelijk personeel allemaal en je wordt bij het eten zelfs naar je tafel gebracht. Schoon en goed onderhouden. Leuk zwembad met voldoende en goede ligbedden en voor de kleintjes een apart kinderzwemparadijsje. Prima eten met thema's en belangrijk : steeds aangevuld, dus warm !! Drankjes prima en de hele dag en zelfs bakken met ijsjes ( cornetto ) Tegenover hotel leuke en gezellige winkeltjes en daarachter de fotogenieke jachthaven en wandelroutes langs zee. Ook bushalte voor de deur en voor 2.10 pp naar Ciutadella , een bezoek waard. Kamer hadden we met zwembadzicht en ook keurig. Al met al een aanrader en voor voor volgende jaar een serieuze optie om terug te gaan.
Super hotel. Sommige kamers zijn iets gedateerd, maar ze worden allemaal opgeknapt (en zien er dan prachtig uit). Animatieteam is top, bediening vriendelijk en leuk met de kids. Buffet is niet super groot, maar wel elke dag compleet anders (na 7 dagen herhaling). Splashbad kan ‘s ochtends nog wat koud zijn, maar daar leek ik meer last van te hebben de de kids.
De foto’s zijn niet representatief meer, alles is opgeknapt (alle huisjes zijn bijvoorbeeld strak wit van buiten) en de sfeer is veel luxer. Met de kanttekening dat het natuurlijk een park blijft dat volledig op kinderen is (in)gericht.
In Juni geweest met ons zoontje van 22 maanden. Super fijne accomodatie. Mooie zwembaden en 2 zwembaden voor de kinderen, waarvan er 1 max. 40cm diep en met leuke glijbanen. De apartementen waren prima. Lekker ruim met bad en aparte douche. Leuk terras en lekker rustig. Wij zaten in een beneden apartement. Kinderstoel en kinderbedje aanwezig (wel aangegeven bij boeking). Animatieteam is erg leuk en organiseert veel leuke activiteiten. Ook nog een indoor speelruimte waar de kids zich ook kunnen vermaken. De locatie is echt perfect. Je loopt het complex uit en aan de overkant van de weg bevind zich direct de haven met heel veel leuke en gezellige eettentjes waar je uitstekend kunt eten. Veel is gericht op kinderen met speelruimtes, tv's of kleurpotloden en kleurplaat. De haven is dus super leuk met live muziek op het pleintje maar verwacht geen uitgaansgelegenheden. Ook direct aan de overkant is de supermarkt, souvenierswinkels, apotheek en huisarts. Achter de haven bevind zich het strand dus prima loopafstand. Wij hebben een auto gehuurd en zijn op verkenning gegaan. Een echte aanrader is Cala ' Blanca, super mooi en heerlijk strand en heel ondiep. Wij hebben een top vakantie gehad.
Personeel van het hotel is echt heel vriendelijk! En elke dag schoonmaak en nieuwe handdoeken.
Eten kunnen wij niet beoordelen aangezien wij alleen logies hadden, maar voor wat we zagen zag het er goed uit.
Paradise Club is qua gebouw en kamers iets gedateerd, maar door de zeer positieve vibe van de medewerkers merk je daar niets van. Men is superaardig en energiek, met name het animatie team! De buffetten zijn groot, maar levert soms wat in op kwaliteit. Nooit minder dan goed genoeg trouwens 😉 De zwembaden zijn groot, schoon, voor kinderen ideaal (onze jongen van net geen 2 heeft zich uitstekend vermaakt) en er zitten badmeesters bij overdag. Een op en top vakantieresort!
De ligging is zo wie zo een van de leukste van Menorca, vonden wij. Bij aankomst kregen we al wat te drinken en zorgde ze dat de kamer snel gereed was. Wij zaten in een studio met maar 1 kamer, maar dat vonden we niet erg. We keken op het grote zwembad uit en dachten dat het veel overlast zou geven maar de dubbele ramen zorgde ervoor dat dat heel erg mee viel. We hadden bewust voor logies gekozen en daar hebben we geen spijt van gehad. We waren het all inclusive concept een beetje zat, alles hetzelfde, zeg niet slecht, maar heel dichtbij kun je voor niet al te veel geld heel goed en gezellig eten. Vooral bij picollo waren we veel te vinden, ook omdat ze daar heel leuk zijn met kinderen. De inhoud van keukentje is indd karig, wel een waterkoker maar als je zoals wij echt koffiefilter koffie houd moet je je filterhouder en koffiekan meenemen. Er was een fohn aanwezig, kamers netjes onderhouden, veel engelsen indd maar geen last van. Mooi strand maar wel erg druk deze tijd van het jaar.
Strandhotel | Beschikbaar |
Appartementenhotel | Beschikbaar |