JS Portocolom Suites
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over JS Portocolom Suites
Ontdek de charme van JS Portocolom Suites, een parel aan de kust van Porto Colom. Dit hotel biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring met zijn sprankelende zwembaden en nabijheid van het zandstrand. De ideale bestemming voor zonzoekers en waterratten!
De Ligging
JS Portocolom Suites bevindt zich in het hart van het toeristische en stadscentrum van Porto Colom, een pittoreske havenstad. Een korte wandeling van slechts 500 m brengt je naar het prachtige strand, terwijl winkels, restaurants en bars op slechts 25 meter van het hotel liggen. Voor de golf liefhebbers is er een golfbaan op ongeveer 4 km afstand. De haven van Palma de Mallorca ligt op ongeveer 70 minuten rijden en de luchthaven is ongeveer 75 minuten rijden, wat zorgt voor een gemakkelijke aankomst en vertrek.
JS Portocolom Suites biedt een breed scala aan faciliteiten en services die je verblijf zullen verrijken. Het hotel beschikt over 108 comfortabele appartementen, verdeeld over 5 verdiepingen, bereikbaar met een lift. Het zwembad, zowel binnen als buiten, staat centraal voor ontspanning en vermaak, met een apart kinderbad waar de kleintjes veilig kunnen spelen. Voor de actieve vakantiegangers is er een fitnessruimte en de mogelijkheid tot diverse watersporten. Na een actieve dag kun je ontspannen in het wellnesscentrum met sauna en hamam. Het hotel biedt ook een tuin, speeltuin, tv-ruimte, autoverhuur en een medische dienst, zodat aan al je behoeften wordt voldaan.
In JS Portocolom Suites kun je genieten van een smakelijke culinaire ervaring in het restaurant, waar een uitgebreid buffet voor ontbijt, lunch en diner klaarstaat. Voor lichtere maaltijden en verfrissende drankjes zijn er twee bars, waaronder een sfeervolle zwembadbar. Met de all-inclusive optie hoef je je geen zorgen te maken over eten en drinken, aangezien een breed scala aan maaltijden en drankjes inbegrepen is. Dieetgerechten en vegetarische opties zijn op aanvraag beschikbaar, zodat iedereen kan genieten van een heerlijke maaltijd.
De JS Portocolom Suites is toegankelijk voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, met voorzieningen zoals rolstoelvriendelijke faciliteiten. De accommodatie accepteert gangbare creditcards zoals American Express en Visa voor betalingen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Hotelkluis
E-mailadres | |
Adresgegevens | L'Orada, s/n, E-07670 |
Website |
JS Portocolom Suites
Mooi hotel, fijne slaapkamer met kastenwand, een zitkamer en een ruim balkon. Ook het zwembad is mooi aangelegd en hier geen handdoekje leggen, dus genoeg vrije bedjes.
Het plaatsje was erg rustig, maar wel gezellige restaurantjes en er zijn ook leuke plaatsen in de buurt ( bv Cala D’Or of iets verder weg Can Picafort) voor als je wilt winkelen. Op loopafstand ligt een mooi strandje met ligbedjes en een leuk restaurantje.
Woonkamer was klein. Zwembad was top, lekker groot, aflopend het water in. Geen chloor maar zout waar je overigens niets van merkt behalve dat je haar geen touw wordt.
Prima ligging alleen het dorpje zelf is erg rustig... Pleintje is alleen wat in het hoogseizoen te doen. In het voorseizoen gaan de tentjes op het Pleintje rond 19.00 pas open.
Vriendelijk personeel, leuke animatie. Helaas wordt je lek gestoken door de muggen savonds. Verder prima vakantie gehad!
Goede service. Vin late aankomst nog een maaltijd voor ons gemaakt. Bij vertrek mochten we eerder naar binnen in nog iets te eten voor vertrek.
All in clusive geldt ook nog op de dag van vertrek.
Om 10.30 uur waren we al bij het hotel. We werden ontvangen met bubbels en het appartement was al gereed. Heel fijn!!! Het appartement is erg klein, maar omdat wij toch overdag niet in het appartement zijn, maakt het ons niet zoveel uit.
Het zwembad is mooi en er zijn voldoende ligbedden, ook als je wat later komt.
Wij hadden all inclusive geboekt. Drankjes kan je halen bij de bar in het zwembad. Het is wel jammer dat alle drankjes in papieren bekers wordt geschonken (ook bier en wijn). Plastic is dan toch beter.
Het ontbijt is prima, er is keus genoeg. De lunch en het avondeten verschilt per dag. Wij gingen altijd wat later eten zodat we niet in de rij stonden om wat te halen (er zijn veel gezinnen met kleinere kinderen die direct gaan eten als de eetzaal open gaat). De eetzaal kan wel een grote schoonmaakbeurt gebruiken.
Personeel is erg vriendelijk.
Animatie is er niet of nauwelijks. Vaak is de kinderdisco binnen. Dat is erg ongezellig. 's avonds is er nauwelijks wat te beleven. Maar de cocktails smaken prima. We hebben een prima vakantie gehad, maar gaan niet terug.
In het plaatsje Porto Colom valt ook weinig te beleven, maar dat wisten we van tevoren.
JS Portocolom Suites
Van de buitenkant ziet JS Es Corso in Portocolom er niet erg aantrekkelijk uit (denk oostblokhoogbouw) en ook binnenin mag er één en ander gemoderniseerd worden. Maar het was erg schoon en dat waarderen wij altijd zeer.
Wij hadden een twee-kamer appartement dat wij liefkozend ook wel 'de politiecel' noemden omdat het best wel klein was ;-) Maar aan de andere kant ook ruim genoeg voor een vakantie waarin je toch het meest op het strand bent. Een slaapkamer met prima bedden en ruime garderobekast, een kleine maar complete (en schone) badkamer, een leefgedeelte met keukentje en uitschuifbedbank (geen topmatrassen maar prima genoeg voor kinderen). En een groot balkon over de hele breedte, met zij-uitzicht op de pittoreske haven.
Wij gingen in de herfstvakantie (midden oktober) en toen was het zwembad al vrij koud (te koud om echt lekker te kunnen zwemmen). De zee was aangenamer, alhoewel een wetsuit niet geheel overbodig was als je wat langer wilde snorkelen. We hadden een huurauto en hebben veel mooie baaien bezocht. Afhankelijk van het weer kun je heel leuk snorkelen op Mallorca. Verwacht geen tropische vissenpracht, maar we hebben hele leuke scholen vissen voorbij zien komen, voor de kinderen (6 en 8) heerlijk om kennis te maken met snorkelen.
Zonder huurauto ben je bij dit hotel aangewezen op het strand dat op 5 minuten lopen ligt (Cala Marcal), wat trouwens een prima strand is en waar het met gunstige wind ook vast goed snorkelen is.
Het eten in het hotel was prima. Niet superdeluxe, niet overdreven afwisselend maar voor de prijs die wij betaalden (met vlucht en huurauto 1500 euro voor een week all-in met zijn vieren) vonden wij het ruim voldoende. Het is heerlijk om gewoon te kunnen aanschuiven zonder zelf van alles te moeten regelen.
Personeel was vermoeid (na een lang zomerseizoen) maar erg vriendelijk en behulpzaam.
Es corso is een prima drie (hier zie ik zelfs twee) sterren accomodatie. Appartement is wat verouderd, maar voldoet prima, zeer goede matrassen!! Zwembad is top, diep en ondiep, voor groot en klein is het prima vertoeven, geen glijbaan oid, je moet jezelf kunnen vermaken. Eten was prima, genoeg keus. Niet super de luxe, maar goede prijs kwaliteit verhouding. Overwegend Duitse en Engelse gasten. Hier zijn de medewerkers dan ook erg op gericht, qua taal. Heerlijke week gehad, het mooie weer hielp uiteraard goed mee!
Tip: ga naar wellness /massage in zusterhotel Cape Colom, juiste prijs voor goede peeling/massage
- € 247
Aldea II Cala Fornells
AppartementGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 233
Appartementen Carlos V