Bahia de Alcudia
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
We hebben de beste aanbieders voor Pure Salt Garonda voor je op een rij gezet:
Goed hotel, recentelijk gerenoveerd. Heeft sinds kort 5 echter meer een redelijk gerenoveerd 4 hotel.
De kamer met tuinzicht die wij hadden is aan de badkamer niets gebeurd. Boek dus een kamer met zeezicht, deze zijn wel volledig gerenoveerd.
Het eten daarentegen was wel erg goed, er was de mogelijkheid om iedere dag a la carte te eten bij het Italiaanse restaurant (wat op 50 meter lopen lag) en bij het tapas restaurant. Verder was het eten in de eetzaal ook prima.
Alles bij elkaar een goed hotel.
Fijn hotel om te verblijven ligt rustig maar toch op loopafstand van het uitgaans leven. personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk. schone en mooie kamer (wij hadden zeezicht). Ontbijt is uitgebreid en het avond eten is prima zowel de vis als het vlees worden ter plekke voor je bereid. Spa is zeker een aanrader. Als we een minpuntje moeten noemen dan is dat voor het strandpaviljoen 08 ((ligt aan strandzijde van Mac Garonda) de prijs voor een parasol en bedje zijn aan de hoge kant
Fijn hotel, aardig en behulpzaam personeel. Hele goede ligging aan het strand/boulevard en toch rustig. Ontbijt en diner zijn redelijk. Zwembad is klein, maar lekker om even af te koelen. Alleen voor volwassenen.
Mooi gerenoveerde kamers. Alles brandschoon. Zeer vriendelijk personeel. Is adult only hotel geworden, dwz geen kinderen. Eten is gewoon redelijk goed. Keuze genoeg. Hotel voor een ietwat ouder publiek. Lekker rustig.
Dit was voor mij de 6de keer. Het was weer een gezellig feest met onze eigen Limburgse artiesten. Naar dit hotel ga je NIET voor het eten, het ontbijt is perfect, maar het avondeten is nog niet eens 2 sterren waard. Een fatsoenlijk stuk Rundvlees heb ik bijna niet gezien en als er Rundvlees is, wordt het verstopt achter een pilaar, wel botten die dan ook nog geshow cooked worden met veel bombarie. De kamers zijn netjes, maar gedateerd, een nieuwe kamer gezien en dat beloofd wel iets. Maar een prijsverhoging van 20 tot 30% is beslist overdreven.
Strandhotel | Beschikbaar |
Adults only | Beschikbaar |