Seaclub Mediterranean Resort
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Mooie ruime appartementen, schoon, compleet. Ons appartement had 2 badkamers en 2x balkon. Met airconditioning. Ons enige minpunt: de harde matrassen! Appartementen zijn wat hoger gelegen en daarmee een prachtig uitzicht over de zee, het dorp en de bergen. Strand bereikbaar via trappen naar beneden. Laat je niet afschrikken daardoor, want viel ons best mee. Je kunt ook via de weg naar beneden natuurlijk. Gastheer was vriendelijk. Geen gedoe met een vertrekcheck. Om de 2 dagen schone handdoeken en lege afvalemmers. Paguera is een superleuke, niet al te drukke badplaats met lange boulevard met winkeltjes, bars, etc. Ook leuk om in de avond nog even langs te slenteren Al met al aanrader.!
Dit is een prachtig appartement in authentieke mediterraanse stijl. Het is geen dertien in een dozijn hotelcomplex en dat beviel ons erg goed. De appartementen zijn erg groot (65 m2) en hebben twee balkons (1 voor het wasgoed en 1 om lekker te zitten). Ook zijn er twee badkamers aanwezig waarvan 1 met wasmachine. Er is een grote parkeerplaats bij het hotel. Dit was handig voor onze huurauto. Enige nadeel vonden wij de harde bedden maar dat is natuurlijk ook heel persoonlijk. Ook moet je goed te been zijn want je moet twee behoorlijke lange trappen af om naar het strand/boulevard te komen. Wij vonden dit overigens geen problem maar het is wel goed om te weten.
Adults only | Beschikbaar |
Visa | Beschikbaar |