Palia Tropico Playa
We hebben de beste aanbieders voor Palia Tropico Playa voor je op een rij gezet:
Over Palia Tropico Playa
Zin in zon, zee en strand? Tropico Playa is jouw ideale vakantiebestemming! Op slechts een steenworp afstand van de azuurblauwe zee, met een prachtig zwembad om in te plonzen en een zonneterras om te relaxen. Hier geniet je optimaal van het buitenleven onder het genot van verfrissende drankjes. Een plek waar ontspanning en plezier samenkomen.
Leonardo Royal Hotel Mallorca
HotelGirasol
HotelTHB Sur Mallorca
Hotel
De Ligging
Tropico Playa ligt op een droomlocatie ongeveer 50 meter van het schitterende strand, omringd door talloze winkel- en amusementsmogelijkheden, restaurants, bars en boetieks. Alles wat je nodig hebt, vind je in de directe omgeving. Een halte van het openbaar vervoer is slechts enkele minuten lopen, waardoor je gemakkelijk de omgeving kunt verkennen. Of je nu naar de bruisende stad Portals Nous wilt, op 5 km afstand, of naar het levendige Magaluf op slechts 3 km, alles is binnen handbereik. Palma de Mallorca, met zijn rijke geschiedenis en cultuur, ligt op ongeveer 15 km afstand. En als het tijd is om naar huis te gaan, ligt de luchthaven (PMI) op ongeveer 24 km van het hotel.
Tropico Playa biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten die jouw vakantie onvergetelijk maken. Het hotel beschikt over 131 comfortabele niet-rokerskamers, een lift, en meertalig personeel klaar om je te helpen bij de receptie. Voor je gemak is er Wi-Fi beschikbaar in de openbare ruimtes, en het hotel biedt ook een bagagedepot, kluisjes, en een tv-ruimte voor ontspanning. Buiten vind je een prachtige tuin en een speelkamer voor de kinderen. Parkeergelegenheid is kosteloos beschikbaar voor wie met de auto komt. Het hotel blinkt vooral uit met zijn zwembadfaciliteiten; een openluchtzwembad voor volwassenen en een pierenbadje voor de kinderen, inclusief een zonneterras met ligstoelen en parasols. Bovendien is er een uitgebreid sport- en entertainmentprogramma beschikbaar, van fietsen en midgetgolf tot avondshows en livemuziek.
Bij Tropico Playa kun je genieten van een heerlijk all-inclusive aanbod, waarbij ontbijt, lunch en diner in buffetvorm worden aangeboden. Het hotel beschikt over een restaurant, een koffiehuis en een bar waar vakantiegangers kunnen genieten van bijzondere extraatjes zoals snacks en een keuze uit alcoholische en alcoholvrije dranken. Voor de liefhebbers van culinaire verrassingen biedt het hotel zelfs live cooking. Vegetarische gerechten en kindermenu's zijn ook beschikbaar, zodat er voor ieder wat wils is.
Het is belangrijk om te weten dat de pakketreizen van Tropico Playa over het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven in de productbeschrijving. Het hotel accepteert de volgende creditcards: American Express, Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
TV kamer
Zee: 50m
Openbaar vervoer: 100m
Adresgegevens | 38 Paseo del Mar, 38, 07181 |
Palia Tropico Playa
Voor de 2e keer naar dit hotel gegaan omdat het eten en de locatie én de kamer met zeezicht vorig jaar zo goed bevallen was. Echter dit jaar hadden we een kamer in gebouw 3 (we wisten niet van het bestaan af). Eerst een giga klim buitenom. Geen lift dus ook zeulen met de koffers. De kamer was muf en oud en het leek of de meubels verwijderd waren. Een vrij grote maar lege kamer met zicht op een muur van een gebouw. Ik had 2x gemaild of we een kamer met zeezicht konden krijgen. Nou snap ik dat iedereen dat wil maar dit was toch wel het andere uiterste. Na klagen kregen we na 2 dagen een kamer in het hoofdgebouw die netter en beter te bereiken was. Wel veel geluidsoverlast en een nog slechter uitzicht. Het eten was nog steeds goed en de bedden ook. Schoonmaak was redelijk. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam daar ligt het niet aan. Dit hotel heeft echt een upgrade/renovatie nodig. Ik denk niet dat we er nog terug gaan volgend jaar.
De plaats palmanova is een leuk stadje met lekkere restaurants en winkeltjes. Wel is het wat meer voor oudere mensen. Op loop afstand van een half uur ben je in magaluf, hier zit een grote strip met veel discotheeks. Hotel zit op een perfecte ligging aan het strand. Je loopt het hotel uit en bent eigenlijk al bijna op het strand. Service in het hotel is goed, er werken er aardige mensen. Ontbijt is ook goed verzorgd, wel vrijwel bijna iedere dag het zelfde eten, wel een uitgebreide keuze. Kamers waren wat minder. We zaten in een bij gebouw waar veel achter stallig onderhoud was. Lampen hingen scheef, in het bad zaten plekken die geplamuurd waren, in de muren zaten kleine gaten. Douche gordijn was smerig. Verder werd er wel iedere dag goed schoongemaakt en de bedden werden goed opgemaakt. Ook voldoende schone handdoeken kregen we.
3 sterren hotel maar de service en het eten is minstens 4 sterren waard. Kamers verouderd maar heel erg schoon. Heb begrepen dat de kamers een update gaan krijgen. Ligging helemaal.top alleen de straat en boulevard oversteken en je zit op het strand
Palia Tropico Playa
Het hotel ligt op een super locatie, kamers met mooi uitzicht op zee. Zeer vriendelijk personeel. Veelal Engelsen die er een bende van maken en luidruchtig waren in de week dat wij er waren. Kamers zijn groot maar kunnen wel nieuwe meubels gebruiken. Bedden zijn niet zo slecht als men hier vertelt, was prima te doen. Eten is wisselend: ontbijt is super, lunch niet meegemaakt hier ivm dagjes uit, diner ene dag beter dan de andere maar is kwestie van smaak, was veel vis of op Engelsen gericht. Volgens sommige sites staat er dat er voldoende parkeerplaats is maar dit is absoluut niet zo. Er is geen eigen parkeerplaats. Bijna alles in de buurt was steeds vol, soms meerdere rondjes door het dorp moeten rijden voordat er een plekje vrij was. Elke avond was er animatie beneden in de zaal, ze doen echt hun best om er wat van te maken voor iedereen. Karaoke, Braziliaanse dansers, goochelaar, etc. Gratis internet wat goed voor elkaar was!
Superlocatie. Eten was ook heel erg goed. Personeel erg vriendelijk. Er waren vnl Engelsen, Denen, Zweden en Russen. De gemiddelde leeftijd was 60+. Dit kan ook aan het seizoen liggen, na de schoolvakanties. Kamers waren netjes echter wel aan een upgrade toe. Bedden waren zeer slecht. De spiraal stond zo ongeveer in het been smorgens. Wij hadden de eerste nacht geen zeezicht terwijl we dit wel gevraagd hadden. Dit is de tweede dag opgelost, we konden verhuizen naar een kamer met zeezicht. De Nederlandse receptionist was ook erg handig. Wellicht gaan we nog een keer terug.
Afgelopen zomer, met mijn dochter, naar het Engelstalige deel van Mallorca geweest. In Hotel Tropico vonden we een gezellig gemoedelijk onderkomen. De eigenaresse [Nederlandse van oorsprong] en haar zoon hebben er een leuk hotel van gemaakt. Kamer met airco aan zeezijde was perfect voor ons. Bediening en schoonmaakpersoneel waren zo lief en hartelijk! Complimenten voor de eensgezindheid, die ze duidelijk lieten blijken. Eten was gezien prijs/kwaliteit goed. Animatie was 's avonds vermakelijk en gezellig! Het was leuk om tegen de avond aan de overkant te gaan zitten, om te kijken hoe er gevolleybald werd. Hebben ons er prima vermaakt en gaan er zeker weer een keer naar toe.