Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Palau de L'Almudaina

6.3Voldoende

Score uit 3 reviews

Op vakantie geweest naar Palau de L'Almudaina?

Review schrijven

 • 5Patrycja17-11-2015

  Ujdzie

  Całe szczęście atrakcja ta jest darmowa dla mieszkańców Unii Europejskiej, bo nie jest warta swojej ceny (9 euro). W pałacu jest kilka interesujących wnętrz, ale prawdę mówiąc większe wrażenie robi oglądany z zewnątrz. Z balkonów na które wychodzi się w trakcie zwiedzania rozpościera się piękny widok na morze i port w Palmie. Ponoć gdy Król Hiszpanii odwiedza Majorkę to tutaj nocuje.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in oktober 2015

 • 6Johanna03-09-2015

  Wel interessant, maar klein

  Je bent hier snel doorheen. Gaf wel een verhaal van deel geschiedenis van Mallorca. Het was kleiner dan we aan buitenkant gedacht hadden. Liet locatie van toen wel zien maar geheel gerenoveerd.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in augustus 2015

 • 8Madeleine31-12-2013

  Zomerverblijf van de Koningklijke familie

  Dit imposante fort vlak bij de kathedraal was van oorsprong een islamitische fort. Koning James II heeft dit laten wijzigen naar voorbeeld van het. paleis in Perpignan. Men is begonnen in 1281 en in 1343 was men pas klaar. In de 16e eeuw kwam er nog een verdieping bij. Het paleis is te bezoek maar is niet altijd open. Het is het officiële zomerverblijf van de koning maar ze zijn meer in het paleis van Marriveer. Dit paleis wordt eigenlijk alleen nog gebruikt voor officiële gelegenheden. Helaas was het dicht toen ik er was en heb het gebouw niet van binnen kunnen bekijken.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in juni 2007