Laagste prijsgarantie
5.2MatigScore uit 5 reviews

Over HM Martinique

Ontsnap naar HM Martinique, jouw perfecte vakantieoase in het bruisende Magaluf. Met directe toegang tot het goudgele strand en een keur aan zwembaden om in af te koelen, belooft dit hotel de ultieme ontspanning onder de zon. Of je nu zin hebt in een verfrissende duik of gewoon wilt chillen op een ligstoel, HM Martinique biedt het allemaal in een levendige, maar ontspannen sfeer.

De ligging

HM Martinique bevindt zich in het levendige Magaluf, bekend om zijn nachtleven en prachtige stranden. Op slechts een steenworp afstand, 200 meter om precies te zijn, vind je het dichtstbijzijnde zandstrand waar je kunt genieten van de zon en de zee. Voor wie de omgeving wil verkennen, liggen attracties zoals Katmandu Park en het chique Nikki Beach binnen handbereik. Winkels, bars en restaurants liggen op comfortabele loopafstand, waardoor je alles binnen handbereik hebt voor een onvergetelijk verblijf. De luchthaven van Palma de Mallorca, op ongeveer 25 km afstand, zorgt voor een vlotte aankomst en vertrek.

HM Martinique nodigt vakantiegangers uit om te genieten van uitgebreide faciliteiten die garant staan voor een memorabele vakantie. Met zowel een buiten- als een overdekt zwembad, aangevuld met een kinderbad, is waterpret gegarandeerd voor alle leeftijden. De comfortabele ligstoelen en parasols nodigen uit tot ontspanning en zonnebaden. Voor de actieve vakantiegangers biedt het hotel faciliteiten zoals tafeltennis, minigolf, en zelfs een fitnessruimte voor een verkwikkende workout. Naast deze sportieve activiteiten kunnen gasten zich ook onderdompelen in de wellnessaanbiedingen, waaronder massages en een sauna, perfect voor een moment van rust en herstel. Het hotel telt zes verdiepingen, beschikt over 305 kamers en biedt moderne gemakken zoals Wifi, waardoor het de ideale keuze is voor zowel ontspanning als avontuur.

Bij HM Martinique staat culinair genieten centraal. Het hotel beschikt over een restaurant waar vakantiegangers kunnen smullen van diverse internationale en lokale specialiteiten, geserveerd in een sfeervolle, airconditioned setting. Voor wie kiest voor all-inclusive, zijn ontbijt, lunch en diner inbegrepen, evenals snacks en een selectie van drankjes. Zo kun je de hele dag door genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes, zonder je zorgen te maken over extra kosten. De bar is de perfecte plek om de avond af te sluiten met een koel drankje.

HM Martinique is toegankelijk voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, met voorzieningen zoals aangepaste liften en deels toegankelijke badkamers om een comfortabel verblijf te garanderen. Houd er rekening mee dat voor sommige faciliteiten en diensten een vergoeding kan worden gevraagd. Betalingen kunnen gedaan worden met gangbare creditcards zoals American Express, Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Boek eenvoudig met Zoover

Website

5.2MatigScore uit 6 reviews

Redelijk hotel, maar voor ons geen 2e keer
Door Margherita op 18-08-2019

Leuk hotel, modern en leuk ingericht, alleen jammer dat er slecht wordt schoongemaakt. De badkamer was echt vies! Wij hadden een plafond dat lekte, en zat onder de schimmel. De kitranden van de douchecabine waren niet om aan te zien, zo goor en onprofessioneel gekit! Niet elke dag schone handdoeken, ondanks dat we ze op de vloer legden. Na 1 telefoontje naar de receptie werd t snel opgelost. Zwembad gaat pas om 10 uur open. Het is een geschikt zwembad voor jongeren die elders gaan stappen, want in het hotel zelf is niks te beleven. Er staat dat ze animatie voor kleine kinderen hebben, ??? Ik heb t niet gezien. Ontbijt is prima, gewoon simpel, over het middag en avondeten kan ik niet oordelen. Laatste dag nog lekker kunnen douchen in een aparte kleedkamer naast bagageruimte, prima geregeld! Service bij receptie is super goed. Bar bij het zwembad heeft weinig keus in eten. Pizza was uitverkocht, verschillende ijsjes ook op.

Niet geschikt voor mensen met kinderen.
Door Richard op 09-05-2017

Niet geschikt voor kinderen! Hebben boeking gewijzigd. Receptie vriendelijk.

Beter verzorgd dan ik had verwacht!
Door Isabelle op 21-10-2014

Wij zijn er naar toegegaan na het lezen van de beoordelingen van anderen. Zij gaven aan dat ze erg veel last hadden van dronken Engelse. De enige nachten dat wij er last van hadden was de zaterdag nacht verder niet. Ze hadden de families in 1 gebouw gezet. De feestende groep in het andere gebouw. Voor de prijs hadden wij niet verwacht dat onze kamer elke dag werd schoongemaakt, bedden opgemaakt en schone handdoeken. Wij waren zeer verrast hiermee en de vriendelijkheid van de receptie. Wij hadden 2 verbogen pannen. Ze werden binnen een uur vervangen. Wij waren erg tevreden!

vreselijk!
Door liesethvos op 27-10-2013

ga hier nooit naar toe met kinderen. het complex zit vol et dronken Engelse die tussen 4 en 6 s morgens thuiskomen en de boel bij elkaar schreeuwen. wij zijn hier na 3 dagen gillend vertrokken. al 2x gevraagd om andere kamer, maar alles zat "vol". na een nacht met 7 man politie in onze gang, hebben wij onze spullen gepakt. ook bij het zwembad, flessen wodka etc op de tafels, 1 grote chaos met dronken jongelui. ze stonden te plassen vanaf het balkon boven ons, tafels werden van het balkon gegooid. drugsdealers stonden voor het hotel.

Door fam. couwenberg op 24-10-2005
Onbekend reisgezelschap

Wij zijn met 2 volw.& 2 kinderen geweest zaten 1 ste verdieping
vlak bij zwembad hadden halfpension
ontbijt buffet en avond buffet waren beide erg goed en gevarieerd. Alles was goed schoon en kamers keurig verzorgd, om de dag 2 nieuwe hand/baddoeken. Mooi zwembad & golf & tafeltennis & annimatie & tennis etcetere etcetera was aanwezig. Wel veel engelse gasten (dit was niet zo leuk)
maar bijna geen hinder van gehad.
Balkon is erg groot. Ons uitzicht was op de binnenplaats van het aparthotel.

Door KrisTel op 21-09-2005
Onbekend reisgezelschap

Super leuk hotel. Ga er weer heen!

• Marins Playa

€ 259

Marins Playa

8.7
    SpanjeMallorcaCala Millor

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Alcudia Garden Aparthotel

€ 160