Vliegvakanties El Arenal
El Arenal
Een erg kindvriendelijk hotel met leuke animatie, goed en voldoende eten in restaurant, rustige locatie met bijna geen geluidsoverlast. Een prima hotel voor gezinnen met kleinere kinderen
Wanneer je net iets voor de officiële zomervakantie gaat is het een stuk rustiger en kun je meer genieten van alles wat er in de buurt is!
Hotel is ouderwets en versleten. De bijgebouwen waarvan sprake zijn een regelrechte ramp. De kamer is in de 8 dagen tot we er zijn geweest niet gepoetst. Het volledige hotel is onderkomen en vuil. Er zijn 4 kleine zwembaden, je kunt geen baantje trekken zo klein.het eten is lauw en een en al zout, per persoon mag je 2 drankjes halen aan de bar, soms een lange wachtrij.onvriendelijk personeel, Een hotel om niet naar toe tegaan.het bestek en deborden zijn dagelijks voorzien van restanten van het vorige maaltijd, wordt niet gecontrolleerd na het afwassen
goed hotel hoor voor deze prijsklasse normale kamers met balkon en schoon sanitair kamers werden elke dag schoongemaakt bij ons.rustig klein zwembad met een bar met hele gunstige prijzen waar ze je bestelling nog komen brengen.ca 150m van het strand en boulevard.enigste minpuntje is wel als je in het hoogseizoen komt en er zit een groep donken jongeren die lawaai maken kan het wel vervelend worden en je er aan storen.verder zeer goed ontbijt met veel variatie.en de bushalte op ca 150m van het hotel.kortom een uitstekend hotel voor deze prijsklasse.
We hebben een supper leuke week gehad was er met mijn zoon van 21 veel gedaan