Bahia de Alcudia
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Goed kleinschalig hotel, bestaande uit 2 aan elkaar verbonden gebouwen zonder al te veel poespas. Zo is er een receptie, een (klein) zwembad en poolbar. Zelf alleen ontbijt geboekt, dit is (evenals het diner) te nuttigen in het om de hoek gelegen La Santa Maria-hotel. Ontbijt meer dan prima voor een 3-sterren hotel. Zo zijn bijvoorbeeld de gebakken eieren geen smurrie, zoals je in veel hotels tegenkomt. De poolbar-medewerkers zijn vriendelijk, en de prijzen zeer acceptabel (0,5 liter bier voor € 3,-). Schoonmaak kamers ook zeer goed. Ik had een 1-persoonskamer geboekt, maar mijn kamer was duidelijk een normale 2-persoonskamer. Het uitzicht van de kamer kon beter. De airco bleef met behulp van de AH-bonuskaart (t.b.v. stroom op de kamer) netjes lopen, wat ook nodig was in de afgelopen warme periode. Ook de schoonmaaksters laten het kaartje gewoon zitten.
Geweldig hotel!!!!. Hoekje om en je zit aan begin van de winkelstraat. 5 min lopen naar het strand. Kamers worden elke dag schoongemaakt en schone handoeken. Klein zwembad. Maar om ff af te spoelen na het strand prima. Helaas geen kleine kaart aan t zwembad om iets te eten. Wel een bar om wat te drinken. Wij hadden hp. Zowel ontbijt als avondeten heel goed. Het is in buffetvorm en er ligt echt van alles. Vlees, vis, groente, pasta enz. Werd ook steeds goed aangevuld. Helaas werd ik de 4e dag behoorlijk ziek en heb daardoor niet kunnen eten in t hotel. Dat was erg jammer omdat t allemaal zo lekker was. (Overigens lag t ziek zijn zeker NIET aan t eten vh hotel !!!). Ook bij vertrek was er nog een klein ontbijt mogelijk. Wij werden om 06.00 uur opgehaald en konden om 05.00 uur nog ontbijten. Personeel ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Als je naar Cala Millor wil zou ik dit hotel zeker aanraden, niet twijfelen gewoon doen !!!!
Het was een top Hotel, de kamer was echt top, mooie badkamer totaal vernieuwd. Het Eten was erg lekker, erg veel variaties. Het ontbijt was echt een feestje. Het Hotel zat aan het einde winkelstraat, alles was op loopafstand.
Supervakantie gehad waar zeker het hotelverblijf aan meewerkte. Vriendelijke mensen schone prima hotelkamer , we hadden halfpension , eten was prima veel verse salades en fruit voor ieder wat wils :)))) Supermooi eiland !!!
+Goed schoon hotel, heerlijk eten, fijn zwembad, kamer was netjes en compleet met superfijne badkamer, goede wifi, prima locatie, alles dichtbij -Mijn 1persoons kamer had geen uitzicht, airco was zwak, bed was voor mij niet super comfortabel, hotel had buitenom zwembad en bar weinig voorzieningen
Strandhotel | Beschikbaar |
Bouwjaar | 1962 |