Tijdelijk geen boekingskosten

La Mirada

7.7GoedScore uit 189 reviews

Nooit meer
Door Corine op 14-08-2021

Eten matig , lift kapot , snacks heel matig , kamers worden niet schoon gemaakt , strandje op afstand zonder parasols en ligbedden dus op je handdoeken liggen. Ik ga hier niet meer naar toe !

Nooit meer
Door Jackie op 03-07-2019

Wij waren met 6 personen in La Mirada Resort Cala D"or. Resort erg verouderd. Foto's op de site zijn bedrieglijk. Alles erg klein. Zwembad lijkt erg groot op de site maar in werkelijkheid erg klein. Alles gebaseerd op kleine kinderen. Personeel erg vriendelijk. Manager erg laconiek. Eten wat er was smaakte goed maar erg eentonig. Ook stond er op de site een fitnessruimte.... Deze was ronduit schandalig. Er stonden 2 fietsen en 2 loopbanden. Deze raakte je nog met geen tang aan zo smerig. Er lag vloerbedekking en deze was zo goor dat je er qua geur spontaan astma van kreeg. Helaas waren ook de kamers.... Met name de badkamer erg goor. Schimmel tegen het plafond en schimmel rondom het bad. Als klap op de vuurpijl kakkerlakken op de slaapkamer van onze vrienden. Zij kregen een andere kamer maar ook daar waren kakkerlakken op de kamer. In Cala dor centrum zelf lag zuster hotel Ariel wat er 10x beter uit zag. Voor ons nooit meer La Mirada

Super hotel
Door Ietje op 29-04-2019

Top personeel Heel aardig en hardwerkend

Britten wat aso kunnen niet goed met onbeperkt eten en drinken omgaan. Geregeld onder invloed maar hadden we Opzich weinig last van. Jammer dat er veel plastic gebruikt wordt en er gerookt mag worden buiten

De kinderen vonden t geweldig mede dankzij vriendinnetjes die ze gemaakt hebben Leuke animatie voor ze.

Heerlijk eten en gevarieerd (vaak vis en fruit) lekkere cocktails en je kamer wordt vaak schoongemaakt Heel dichtbij een strandje met prachtig schoon zeewater

La Mirada

Nooit meer !
Door Lizzy op 12-10-2018

Veel Engelse, kamer erg gedateerd ook het eten viel ons tegen. In de nacht Engelse die met elkaar op de vuist gingen en aan het braken waren voor ons appartement . Van de "gouden" baai hebben wij niet veel van meegekregen ..klein strand ..maar dan ook echt heel klein. Water erg vol met vieze troep . Na 4 dagen waren wij het zo zat dat we naar cala millor zijn gegaan . Wat een verademing . Voor ons nooit meer dit hotel!!!!!!

Aanrader
Door Nicole op 28-04-2018

De kamer bleek een appartement te zijn met een ruim balkon en 2 ligstoelen. Alles zag er supernetjes uit. Het all inclusive concept was prima. Iedere dag iets anders, voordat iets 'op' was werd het al weer aangevuld. Alles vers en netjes opgemaakt. Het personeel liep het vuur uit de sloffen. Wij hebben genoten van de accommodatie, de omgeving en van de rust (de week vóór de meivakantie). Wat ons betreft een aanrader! Tip: als je iets wilt zien van de omgeving huur dan een fiets/scooter/auto. Op loopafstand zie je veel van hetzelfde qua winkeltjes.

leuk hotel
Door Diane op 08-07-2017

schoon hotel, goed eten! wel rumoerige engelse en erg druk aan het zwembad.. maar op 2 min looen een hele mooie baai! meteen buiten het hotel leuke winkels en terrassen , 5 min met taxi ben je zo in het gezellige centrum van cala dir!

• Marins Playa
    € 387

Marins Playa

8.8
    SpanjeMallorcaCala Millor

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• BelleVue Club
    € 275