Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Tips

6 tips over Hotel Cala Gran / Costa del Sur


 • dianneverhaar, 14-08-2013 Rapporteren

  Het stand Cala Gran is in het hoogseizoen super druk. Ga een paar keer met de bus naar het strand Cala Mondrago. Prachtig strand en iets rustiger. Half uurtje en kost 1,20 geloof ik. Deze bus kun je vanaf het centrum nemen.

  Neem de bus naar Palma vanaf Cala D'or in plaats van met een excursie! Scheelt je veel geld ( 17,50 per persoon voor retour) en kun je je eigen tijden bepalen. ( gaat om acht/negen uur in de avond nog terug)


 • Marc, 25-08-2013 Rapporteren

  Kies de eerste of de tweede etage van het appartement, dan heb je geen voorbijgangers.


 • chantal, 28-07-2012 Rapporteren

  Animatie is in 1 bad en daar is het nogal druk en verder alleen 's avonds maar dan is het ook leuk om te gaan kijken!


 • Didier, 28-06-2018 Rapporteren

  Loop voor wat kwalitatief betere en exclusievere restaurants naar de haven van Cala D'or. Circa 10 minuten lopen, als je het hotel uitkomt links (richting strand) en meteen op de grote weg naar rechts. Alsmaar rechtdoor lopen en je bereikt de haven vanzelf. Sla daarbij zeker niet restaurant Yaya's over, Nederlandse eigenaren en echt goed eten. Kleinere porties om te delen, zeker de moeite waard.


 • Benieuwd naar de prijzen?

  We hebben een aantal aanbieders voor Cala Gran / Costa del Sur voor je op een rij gezet:

  1
  Booking.com
  Booking.com
  2
  trivago
  trivago
  3
  Travel store
  Travel store

 • lonneke, 18-08-2014 Rapporteren

  Mocht je nog nooit op Mallorca zijn geweest dan mag je Formentor niet overslaan ook kan je een boottocht maken van port de Pollenca naar het strand van Formentor. Can Pica Fort is ook een leuke plaats om even aan te doen het is wel erg toeristisch maar wel heel gezellig met leuke lange boulevard en straten met veel winkeltjes en avondmarkt dus met oudere kinderen leuk! ook uitgaan enzv.


 • Lieke, 30-07-2014 Rapporteren

  Ik heb eigenlijk geen negatieve dingen over dit hotel.

  Aanbeveling in de omgeving is de Jeep Safari. Dit is echt heel erg mooi. Je komt dan in een omgeving van Mallorca waar je anders nooit van je leven komt/ mag komen.

Advertentie
Advertentie