Marins Playa
Viva eden lago bestaat uit 2 gebouwen. Het hotel en het appartementengebouw. Deze liggen op enkele stappen bij elkaar vandaan. Wij zaten in een appartement en hadden uitzicht op de parkeerplaats. Je zou denken “wat jammer” maar het was juist perfect want de zon stond niet op ons balkon wat heerlijk was in de hitte. Praktische tip; neem een schaar mee want die is niet aanwezig in het appartement. De schoonmaak wordt netjes (bijna dagelijks) uitgevoerd. Ontbijt is heel uitgebreid. Verder hadden wij geen all inclusive dus daar kan ik niets over zeggen. Het strand (werkelijk prachtig blauw water en wit zand) ligt op 5 min lopen. Nog een tip: als je opblaasartikelen wil, neem die dan mee vanuit NL. Vlakbij het strand vragen ze circa €20-30 voor een opgeblazen dolfijn/luchtbed etc. Hotelpersoneel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ons verblijf is op alle vlakken zeer goed bevallen. Ik kan het iedereen aanraden.
Wat een top locatie super vriendelijk personeel schoon netjes goed eten. Wij waren er met twee kids die werden niet door de animatie team benaderd de animatie team was erg op de Duitse gasten gericht.
Prima hotel met centrale ligging, erg goede service en vooral heel vriendelijk personeel, de standaard kamer is wat aan de kleine kant met oudere kinderen maar overall een uitstekende prijs kwaliteit verhouding
De locatie is mooi, dichtbij en op loopafstand van het strand. In eerste instantie hadden we een kamer met uitzicht op het zwembad. Hier hadden we last van geluidsoverlast tot 23 uur. Een andere kamer aan de andere kant met uitzicht op de tennisbanen hadden we er geen last meer van. Wij hebben van de 8 dagen, 6 dagen bij de receptie gestaan. De ene keer waren ze de handdoeken vergeten neer te leggen, vervolgens lekkage van de airco, weer een andere dag na een regenbui SST het water volledig naar beneden kwam en alles zeiknat werd. En als laatste het vervelendste dat er geld in ons hotelkamer gestolen is, maar dat je totaal niet serieus genomen wordt. We moesten zelf zeggen of ze alle pasjes konden blokkeren en of er nieuwe konden krijgen. Uiteindelijk heeft de reisleider van Corendon op locatie er voor konden zorgen dat we een andere kamer hebben gekregen.
Top hotel. Kamers waren net zoals de rest van het hotel zeer schoon. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Eten is goed en genoeg variatie zodat er voor een ieder wel iets is. Leuke bijkomstigheid is dat een dame bij de receptie (Ellen) Nederlands spreekt wat het communiceren in sommige gevallen net wat makkelijker maakt. Ander voordeel is dat je hier s'morgens (wij waren hier eind juli) niet als een malloot met je handdoek hoeft te rennen om een bedje te hebben, rond 9;30 waren er nog genoeg bedjes vrij. Animatie team doet zijn best en hebben voor elk wat wils, en ze komen ook niet constant bij je langs om te vragen of je mee wilt doen (hier was Simon die Nederlands sprak. Wat voor kinderen ideaal is). S'avonds zijn er leuke shows en wordt je op het terras bediend door vriendelijk personeel. Mijn favoriet was Matt een uiterst vriendelijk jongen waar je ook lol mee kunt hebben.
Schone kamers, vriendelijk en hardwerkend personeel. Op rustige plek in Alcudia. Strand vlakbij. Animatieteam was leuk en enthousiast voor kinderen en volwassenen. Eten was prima. Genoeg keus, elke avond een ander thema. Bedbank was wel hard en het zwembad koud, maar ik zou zeker terugkomen!
Strandhotel | Beschikbaar |
Eco-hotel | Beschikbaar |