Allsun Hotel Eden Alcúdia

Over Allsun Hotel Eden Alcúdia
Ontdek het sprankelende Allsun Hotel Eden Alcúdia, een paradijselijk toevluchtsoord waar het verfrissende openluchtzwembad en de nabijgelegen uitgestrekte zandstranden de show stelen. Dit vakantiecomplex belooft een onvergetelijke ervaring met zijn directe toegang tot het strand, perfect voor zonliefhebbers en wateravonturiers. Bereid je voor op een verblijf vol plezier, zon en ontspanning!
De Ligging
Allsun Hotel Eden Alcúdia bevindt zich op een droomlocatie met gemakkelijke toegang tot het prachtige kilometerslange zandstrand via de eigen tuin van het hotel. Het levendige centrum van Alcúdia, vol met winkelmogelijkheden en entertainment, ligt slechts 3 km verderop en is eenvoudig te voet of met de bus te bereiken. Een bushalte vind je direct voor het hotel, wat reizen in de omgeving moeiteloos maakt. Een bezoek aan de nabijgelegen haven, 4 km van het hotel, is absoluut de moeite waard voor een dagje uit. De afstand tot de luchthaven maakt het zowel een toegankelijke als een ideale keuze voor jouw vakantie.
In het Allsun Hotel Eden Alcúdia zorgen de 50 appartementen en 210 tweepersoonskamers, verdeeld over 5 verdiepingen en toegankelijk met een lift, voor een comfortabel verblijf. Bij de receptie staat ons vriendelijke personeel altijd klaar om te helpen. Het hotel biedt talloze faciliteiten waaronder Wi-Fi toegang, faciliteiten voor rolstoelgebruikers, een tuin voor extra ontspanning, en de mogelijkheid om de omgeving per fiets te verkennen. Het zwembadgebied, met zowel een openluchtzwembad als een pierenbadje voor de kinderen, omringd door ligstoelen en parasols, staat garant voor waterpret en ontspanning. Voor actievelingen zijn er mogelijkheden zoals jeu de boules, beachvolleybal en een sportschool. Een animatieprogramma zorgt voor amusement voor alle leeftijden.
In Allsun Hotel Eden Alcúdia kun je genieten van een geweldige culinaire ervaring in ons niet-rokersrestaurant, koffiehuis, bar of lobbybar, allemaal met airconditioning en kinderstoelen beschikbaar. Kies voor all-inclusive en laat je verrassen door de diversiteit van het buffet bij ontbijt, lunch en diner. Glutenvrije maaltijden en vegetarische opties worden op aanvraag bereid. Live cooking sessies voegen een extra speciale touch toe aan jouw eetervaring, terwijl een brede selectie van alcoholische en alcoholvrije dranken ervoor zorgt dat er altijd iets is om op te proosten.
Houd er rekening mee dat Allsun Hotel Eden Alcúdia mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Informeer van tevoren naar specifieke behoeften. Het hotel accepteert Visa en MasterCard voor betalingen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Hotel Girasol
Winkelmogelijkheden: 200m
Restaurant: 200m
Adresgegevens | Ctra. Alcudia-Arta 135, E-07410 |
Allsun Hotel Eden Alcúdia
Wij zijn net terug van weekje Mallorca.
Het All Sun hotel is ons goed bevallen.
Zag er netjes uit,kamers worden dagelijks schoongemaakt muv zondag.Kregen wel schone handdoeken.
Jaa is veel Duits,maar dit heeft mij niet gestoord,die zie je in heel Mallorca veel.
Leuk zwembad,en ja bedjes veelal bezet,maar dat overal.
Mooi strand,dichtbij.Prachtig mooi helder water.
Eten goed,ja soms druk ja en je kan t toch nooit voor iedereen goed doen.Maar er is voor iedereen wat.
Kortom gewoon een aanrader.Wij hadden een mooi ruim appartement.
De week na Pinksteren zijn wij in dit hotel geweest met onze dochters van 3 en 5. Top week gehad! Prima hotel met goede service, gevarieerd eten, vriendelijk personeel en heel schoon. 2 kamer app ruim genoeg. Fijn omheind kinderzwembad dat gescheiden is van het grote zwembad. Vanuit de tuin van het hotel loop je zo het strand op. Zee loopt vlak af, ideaal voor de kinderen. Winkeltjes en eetgelegenheden in de buurt, maar geen boulevard. Drukte kun je wel opzoeken met de bus of de fiets. Wij hebben het niet gemist door de prima faciliteiten van het hotel. Het is een Duitse hotelketens, waardoor veel Duitse gasten. Voor ons geen enkel probleem en kindjes spelen allemaal met elkaar. In juni voornamelijk 60+ en jonge gezinnen. Echte aanrader als je er een weekje tussenuit wilt gaan! Enige tip die wij kunnen bedenken is uitbreiding van de speeltuin.
Enorm vriendelijk gemotiveerd personeel , heerlijk eten , alles schoon , en super dicht bij het strand
1ste boeking €320,- pp betaald voor dat bedrag zou ik de beoordeling matig vinden. Maar uiteindelijk door het vele omboeken een bedrag van bijna €700,- dat was het absoluut niet waard. 4 sterren moeten er 2 van gemaakt worden.
Oud en vervallen hotel.
Eten weinig keuze vaak veel op. In het hotel is niets te doen. Animatie is drukker met zichzelf bezig dan met de gasten. Alleen maar gericht op Duitser echt alles is in het Duits.En de reisleiding (sabine) heeft geen zin in gezeur en maakt je belachelijk waar je zelf bij staat. Het enige waar wij tevreden over waren was het zwembad en de prachtige zee waar het hotel aan ligt.
Dus mensen voor €300,- kun je een gokje wagen om te boeken maar voor meer zou ik echt verder kijken bij de mooie hotels ernaast gelegen.
Hotel is niks op aan te merken wat ons betreft. Gehorig wat ik lees, hebben wij niets van gemerkt. Wij hadden een familiekamer, en die zijn ook zeer ruim, met een aparte woon/slaapkamer met t.v. Netjes schoon. Eten is prima, als mensen zeggen dat dit niet ok is, dan zijn ze denk ik thuis verwend :) veel variatie, inderdaad soms wat aan de lauwe kant, maar niet ernstig. Het all-inclusive concept is prima. Alleen voor de ijsjes van de kinderen moet je betalen. Water is wel inclusief. Loopafstand prachtig zandstrand. Personeel uiterst vriendelijk en attent. Je voelt je echt gast. Het is inderdaad Duits gericht, maar dat wisten we van tevoren. Voor de kinderen is dat echter geen probleen, want kinderen spreken alle talen....Als ik dan toch 1 minpunt zou moeten noemen, dan is het dat wij de zwembaden ijskoud vonden, m.n. voor de kleintjes (5 en 2 jaar) was dit niet zo fijn. Verder niks dan lof. Zeker voor herhaling vatbaar.
Goed hotel maar dat staat ook allemaal in de andere reviews. Water zit er wel bij (in tegenstelling tot wat anderen schreven).
Hotel ziet er netjes uit en ligt in de buurt van winkeltjes. Verwacht geen grote stad met veel winkels. Het ligt vrijwel aan het prachtige strand van Playa de Muro.
Zwembad: genoeg bedden en ook een mooi zwembad voor de kleine kinderen. Alleen in de ochtend een beetje fris.
Kamers zijn aan de gehorige kant. Zeker als je beseft dat er redelijk wat (kleine) kinderen in het hotel verblijven. Airco werkt minimaal, maar voldoende. In het appartement geen keuken/magnetron, enkel een kleine koelkast.
Eten is gevarieerd, warm en lekker.
Het personeel verdient nog de meeste lof. Zij zijn altijd behulpzaam en maken het verblijf erg aangenaam.
Enige echte minpunt is dat er voor de kinderen geen speeltuintje is, de ligweide naast het kinderzwembad zou hier perfect voor kunnen worden gebruikt.