Luz y Mar
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementPrachtig gelegen18 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 523 Ga naar accommodatieOasis Lanz Beach Mate
AppartementGoed eten8 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogiesp.p. vanaf€ 651 Ga naar accommodatieBarcarola Club
AppartementZeer goede service7 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf RotterdamIncl. transferLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 557 Ga naar accommodatieGuinate Club
AppartementPrachtige kamers2 juli (8 dagen)Incl. vlucht vanaf RotterdamIncl. transferLogiesp.p. vanaf€ 583
Dit appartementen comoplex is in mijn ogen perfect mits je een maisonette boekt! Deze woning heeft maximaal ruimte voor 6 personen. Met de trap kun je naar beneden en daar zitten 2 slaapkamers en 2 badkamers waardoor je voldoende privacy hebt. Verder heb je boven nog een slaapbank staan waar eventueel 2 personen op kunnen. Beneden heb je een soort patio en boven heb je een balkon. De keuken en woonkamer zijn in moderne spaanse stijl ingericht en het is er erg ruim. De schoonmaak was ook erg goed en het personeel was vriendelijk. De maisonettes liggen 2 straten verwijdert van het eigenlijke complex. Je kunt bij dit complex gebruik maken van zwembad etc. Er was een wasmachine aanwezig in de maisonette wat ook erg fijn was. Binnen 10 minuten lopen zit je op het grote strand van Puerto del Carmen en aan de boulevard. Op 5 minuten wandelen is er de mogelijkheid te waterskiën en andere watersporten te beoefenen.
toen we aankwamen was er niemand om ons te ontvangen,de sleutel hing in een envelope aan de deur van de reseptie geplakt. het appartement was oke, behalve de bedden,maar na vragen kregen we keurig betere matrassen, goed geregeld dus. ik vond het niet echt schoon,maar het waait er ook behoorlijk,dus is waarschijnlijk geen doen.om het stofvrij te krijgen. het zwembad is erg klein. zit echt niets bij,voor ons helemaal niet erg omdat we veel weg zijn geweest, winkels echt dicht bij. helaas zijn ze veel aan de wegen bezig en zijn de stoepen slecht.maar word dus aan gewerkt. het is naar het strand en de boulevart goed te lopen, wel erg stijl.
Luz y Mar
Appartement is royaal ingericht (wij hadden 3 kamers), groot eigen terras. Veel Nederlanders en Scandinaviërs en op goede loopafstand van winkels en zee. Weer echt fantastisch.
Jag och min mamma bodde här i Januari 2008. Vi är helt nöjda med vårt rum. Här finns det man behöver, ligger i ett lugnt område med närhet till allt. Vi har bokat en ny resa till Januari 2009, givetvis samma hotell!
Goede ligging, doordat het complex een soort van hofje is rondom het zwembad hangt er (afhankelijk van de hoeveelheid en soort bezoekers) een heerlijk relaxed sfeertje!
Nette appartementen die goed zijn onderhouden. En alles op redelijke loopafstand.
Ga vooral een drankje doen bij de poolbar van Tony en zijn gezin, die zijn net begonnen aan een nieuwe start op lanzarote!
Luz y Mar info
- WasmachineNiet beschikbaar
- VaatwasmachineNiet beschikbaar
- BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
- ZwembadBeschikbaar (1)
- Pool barBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- ParasolsBeschikbaar (1)
- SaunaNiet beschikbaar
- CatamaranBeschikbaar (1)
- SportschoolNiet beschikbaar
- GolfBeschikbaar (1)
- TennisNiet beschikbaar
- Zonnestudio en/of solariumBeschikbaar (1)
- Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- ZonneterrasBeschikbaar (1)
- DuikenBeschikbaar (1)