Laagste prijsgarantie
9.5FenomenaalScore uit 31 reviews
    Ruimte

Over Las Casitas Appartement

Ontsnap naar het paradijs bij Las Casitas Appartement, waar een frisse duik in het verkoelende zwembad en relaxte stranddagen binnen handbereik zijn. Gelegen in het schilderachtige La Punta, biedt dit landhuis de perfecte mix van rust en toegankelijkheid tot het strand. Een ideale keuze voor wie op zoek is naar een onvergetelijke vakantie.

De Ligging

Las Casitas Appartement is prachtig gelegen in La Punta, een oase van rust op zo'n 12 km van het dichtstbijzijnde strand. Deze unieke locatie biedt vakantiegangers de perfecte balans tussen ontspanning in de natuur en waterpret aan de kust. Voor degenen die op zoek zijn naar avontuur, ligt het bruisende stadscentrum en diverse bezienswaardigheden binnen bereikbaar afstand. Het landhuis is gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto, waarbij parkeren op het terrein kosteloos is. De afstand tot de luchthaven maakt het ook een handige optie voor reizigers.

Las Casitas Appartement verwelkomt vakantiegangers met een scala aan faciliteiten die een comfortabel en onvergetelijk verblijf garanderen. Bij binnenkomst in de ontvangsthal voelt men zich meteen welkom. Met voorzieningen zoals Wi-Fi in de openbare ruimtes, een kluis voor waardevolle spullen en een muntwasserette, is aan alles gedacht. Het hotel is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers, waardoor het een inclusieve vakantiebestemming is. Voor degenen die met de auto komen, is er kosteloos parkeergelegenheid beschikbaar. Het buitenzwembad en het zonneterras met ligstoelen en parasols staan centraal voor ontspanning en verfrissing. De prachtige tuin en de gezellige open haard dragen bij aan de gemoedelijke sfeer die het landhuis uitstraalt.

Hoewel de bronnen geen specifieke details geven over eet- en drinkgelegenheden binnen Las Casitas Appartement, bieden de aanwezige keukenfaciliteiten in de kamers vakantiegangers de vrijheid om hun eigen maaltijden te bereiden. Met een koelkast, magnetron, thee-/koffiezetapparaat en afwasmachine kunnen gasten genieten van het gemak van thuis koken tijdens hun vakantie.

Het is belangrijk om te weten dat Las Casitas Appartement beperkte mogelijkheden heeft voor vakantiegangers met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven in de productbeschrijving. Het hotel is voorzien van faciliteiten voor rolstoelgebruikers, wat een meer toegankelijke ervaring biedt. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Boek eenvoudig met Zoover

Camino Cabrera 7, 38780

Website

9.5FenomenaalScore uit 31 reviews

Ruimte

Zolang het gaat blijven we komen
Door Hans H op 09-11-2019

Komen hier al vele jaren achtereen. Prima verblijf, lekker rustig, van ‘alle’ gemakken voorzien!! Villa Luna lekker ruim, Villa Estelle wat compacter, maar ook OK.

Fantastisch
Door Ella Oosting op 12-01-2019

We hadden een geweldige vakantie in een zomerhuis met 2 slaapkamers, keuken met alles erop en eraan, kamer met haard en mooie tuin met privé zwembad en een geweldig uitzicht over zee. Prachtig eiland en een schoon en prettig huisje maakten onze vakantie onvergetelijk.

Ulieme onthaast locatie op zonnig La Palma.
Door Jeroen en Amanda Halbesma op 06-01-2019

In de kerstvakantie genoten van deze heerlijke rustig gelegen villa met zwembad. Hier zie 's avonds nog een echte sterrenhemel door de geringe lichtvervuiling. Veel privacy en auto parkeren op eigen terrein. Ruime tuin en overkapping voor wat schaduw. Het overhemd wat we vergeten waren is zeer attent door de eigenaar Memet naar Nederland gestuurd. Helemaal Top!!

Las Casitas Appartement

Héérlijk om hier te verblijven
Door P.H. Vink-van de Streek op 13-11-2018

Héérlijk verblijf in totale rust!
Samen met mijn zus verbleef ik 3 weken in deze heerlijke accommodatie. We hebben genoten van de gastvrijheid en vriendelijkheid. Het zwembad is heel fijn, de verzorging in de vorm van wisselen van bed- en baslijnen heel verzorgd! Kortom, fantastisch om te verblijven in Las Casitas

Mooi rustig gelegen huis met leuk zwembad
Door A.H. op 10-01-2018

Eigenaar Memet stond bij El Time te wachten, prettig omdat het al donker werd. Hij mag graag praten wat gezellig is, maar niet altijd, niet als je aan het ontbijt zit of net uit de douche stapt. Mooi huis met geweldig zwembad en rustig gelegen (vooral als huis ernaast leeg staat). Prachtige locatie en goed verzorgde tuin. Bananen en avocado's van eigenaar en welkoms flesje wijn. Wasmachine en keuken met alles erop en eraan, 2 badkamers en leuk terras. In mei nog wel frisjes af en toe.
Minder leuk was dat er maar 1x schoongemaakt werd in de 2 weken dat we er waren, en dat het bed maar 1x verschoond werd. Handdoeken waste ik zelf omdat we maar 2x nieuwe kregen. Eigenaar was op laatst wat opdringerig, blijkbaar verveelde hij zich wat. Voor ons hoefde ie niet zo vaak langs te komen. Tevens bleek ie ons te observeren (vanuit de avocado plantage boven het huisje) want hij wist dingen die we deden die hij anders niet kon weten: helemaal niet prettig idee, weg privacy! Hij begon over het zwembadwater te zeuren omdat het wat troebel was; wij begrepen dat niet omdat we er vaak gebruik van maakten en er zo een plezier van hadden, dat dempte ons vakantieplezier erg. Misschien werkt zijn filtersysteem niet goed?

Heel goed, rustig, mooi gelegen villa
Door Hanshes op 28-10-2017

Ruime villa met alles erop en eraan
Vriendelijke eigenaar
Op groen eiland, terwijl de regen in de hoek van La Punta alleszins meevalt

• Hacienda San Jorge

€ 776

Hacienda San Jorge

9.8
    SpanjeLa PalmaPlaya de los Cancajos

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Appartementen Oasis San Antonio

€ 518