Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieFantastisch324 reviewsGeweldig zwembad10 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. ruimbagageHalf pensionp.p. vanaf€ 787 Ga naar accommodatie5 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 1022 Ga naar accommodatie12 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogiesp.p. vanaf€ 669 Ga naar accommodatieAppartementen & Bungalows Finca Colon
Niet beschikbaar0 reviews11 maart (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. ruimbagageLogiesp.p. vanaf€ 497
- Nora van Liempd21-02-2008
Wij waren in maart 2006 hier 1 week in Casa El Laurel. Het ligt tegen de wand van de Caldera aangebouwd. Kijk je op je balkon naar links dan kijk je de krater in kijk je naar rechts zie je de zee. Wij hadden een zalig voorjaarszonnetje met schitterende zonsopkomsten over de rand van de berg en mooie schaduwspelingen tegen de bergwanden. Het uitzicht verveelde nooit. In november 2005 is het zwembadje gebouwd. Waar wij dus heelijk van konden genieten koud maar o, zo lekker. Echt iets om terug te keren.
- Ligging
- Service