Advertentie

Tips

7 tips over Hotel H10 Taburiente Playa


 • Anja Lardenoye, 01-06-2014

  De noordtour is echt onvergetelijk en de boottocht met de Fancy ook, tientallen dolfijnen die je echt bijna kan aanraken.


 • Maron en Maarten, 23-11-2011

  Onze grootste tip is: Boek geen georganiseerde wandelingen/excursies maar huur een autotje en bezoek zelf al die plaatsjes/tochten. Je bent veel goedkoper uit, ziet meer, en kan stoppen wanneer je wil!


 • Luc, 22-10-2013

  Naast het hotel is een Spar waar je aan democratische prijzen drankjes voor in de koelkast kunt aankopen. Een paar honderd meter richting Santa Cruz is een klein commercieel centrum met enkele bars, restaurants en winkeltje. Er zijn slechts enkele tientallen parkeerplaatsen voor het hotel, maar aan de overzijde van de straat is een grote open ruimte die als parking gebruikt wordt.


 • Walter Claes, 03-10-2012

  De TUI special uitstap is zeker de moeite. In 1 dag zie je veel van het eiland en krijg je een deskundige uitleg in het Nederlands. Voor de rest huur je een auto. De weg dwars door het eiland van Santa Cruz naar Llano Negra langs de sterrenwacht is moeilijk maar beslst de moeite. Op de top heb je een indrukwekkend zicht op de Caldera. De wandeling La Cumbrecita is ook voor de niet geoefende wandelaar. Eerste deel steil naar beneden dan is quasi plat voor 3 km. Aanrader. • f.peelen1, 22-09-2012

  Maak een tocht met gids en dan vooral de Caldera tocht! (Niet alleen gaan!!!)


 • PM, 18-09-2012

  Er zijn vele leuke dingen te doen op La Palma. Heerlijk rustig, dus je kunt echt genieten van deze vakantie. Enkele tips: de korte wandeling vanaf El Pilar (om de vulkaan Pico Birogoya), rotstekeningen La Zarza, Plaza Glorieta in Las Manchas de Abajo, La Cumbrecita (wel eerst bij het bezoekerscentrum reservering doen), Roque de Muchachos, Natuurzeezwembaden La Fajana en Charco Azul, Santa Cruz en Los Llanos. Kortom, voldoende te doen!


 • Ann, 03-10-2012

  Huur zeker een auto dan kan je veel zien.