Appartementen La Caleta
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Appartementen La Caleta
Op zoek naar een zonovergoten vakantie aan zee? Appartementen La Caleta biedt een perfecte mix van comfort en ontspanning. Gelegen op een steenworp afstand van het donkere zandstrand, is dit de ideale uitvalsbasis voor strandliefhebbers. Met een verfrissend zwembad binnen handbereik en alle kamers voorzien van moderne gemakken, belooft La Caleta een onvergetelijke vakantie-ervaring.
De Ligging
Appartementen La Caleta ligt aan de rand van Los Cancajos, slechts 50 meter van de zee verwijderd. Het nabijgelegen donker zandstrand vormt de perfecte plek voor een dagje uit aan zee, terwijl het centrum van Santa Cruz de La Palma op slechts 4 km afstand ligt. Een korte wandeling brengt de vakantiegangers naar lokale winkels en restaurants, ideaal voor wie de lokale keuken wil ontdekken of op zoek is naar een souvenir. De bushalte ligt op ongeveer 50 meter, wat reizen naar andere delen van het eiland vergemakkelijkt. De luchthaven Santa Cruz de La Palma (SPC) bevindt zich op 3 km afstand, waardoor aankomst en vertrek een fluitje van een cent zijn.
Appartementen La Caleta is een waar paradijs voor vakantiegangers op zoek naar zon, zee, en ontspanning. Het complex beschikt over 62 smaakvol ingerichte appartementen, verdeeld over 2 verdiepingen, met liften voor gemakkelijke toegang. De echte trekpleister is het zwembadcomplex, compleet met een kinderbad, waar vakantiegangers kunnen genieten van de zon op het ruime zonneterras, uitgerust met ligstoelen en parasols. Voor de actieve vakantiegangers is er minigolf en voor wie het rustiger aan wil doen, biedt het wellnessgedeelte heerlijke massages. WiFi is in het hele gebouw inclusief, zodat je altijd verbonden blijft met thuis. Voor de dagelijkse benodigdheden is er een supermarkt op het terrein en de receptie staat klaar om te helpen met vragen of het boeken van excursies.
In Appartementen La Caleta kunnen vakantiegangers genieten van heerlijke maaltijden in het buffetrestaurant, waar zowel ontbijt als diner wordt geserveerd. Het hotel biedt verschillende maaltijdopties, waaronder halfpension, zodat vakantiegangers elke dag kunnen beginnen en eindigen met een smakelijke en voedzame maaltijd. Speciale dieetwensen zoals glutenvrij, lactosevrij, veganistisch of vegetarisch kunnen op verzoek worden voorbereid, zodat er voor ieder wat wils is.
Voor vakantiegangers die graag verkennen, biedt Appartementen La Caleta fietsverhuur en autoverhuur, waardoor het gemakkelijk is om de omgeving op eigen houtje te ontdekken. Het hotel is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers, met specifieke voorzieningen om iedereen een comfortabel verblijf te garanderen. Betalingen kunnen worden gedaan met Visa en MasterCard, voor extra gemak. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | 2, Calle San Antonio del Mar S/N, E-38712 |
Website |
Appartementen La Caleta
Heerlijk gehad, maar verwacht van de (directe) omgeving niet te veel. Er was in oktober veel dicht, en wat open was was niet bijzonder. Het is op korte loopafstand van de zee, maar voor het strand moet je nog iets verder naar links. Het zwembad was heel rustig, dus de kinderen hadden het voor zichzelf. Er zat een lifeguard die alleen een probleem maakte van het opblaasspeelgoed als er andere gasten een rondje wilden zwemmen, dus dat was heel schappelijk. Het zwembad was heel koud, maar de kinderen hadden daar geen last van. Er zit geen entertainment bij, maar op een regenachtige dag kregen we wel een paar dozen met spellen mee.
La Palma een rustig eiland weg van alle hectiek. La Caleta is een kleine locatie met vriendelijk personeel. Lekker eten. Met de lokale bus het eiland bekijken voor weinig geld hoe bijzonder is dat. Heerlijk op een terras in Santa Cruz waar je bedient wordt op je wenken.
Prettig, kleinschalig complex. Mooi appartement met ruime keuken. Bedden prima, niet te hard. Schoonmaak om de dag. Niets is teveel. Wij vroegen om waterkoker en kussen, werd direct geregeld. Straatje uitlopen en je zit aan zee. Mooi, schoon zwembad met gratis ligbedden. Wij raden het restaurant van La Caleta af. Vonden het eten niet lekker, ongezellig restaurant.Bushalte 100 meter. Supermarkt met verse broodjes in straat war complex zich bevindt. 10 minuutjes met bus naar Santa Cruz . 1.67 euro p.p. enkele reis. Lopen naar Santa Cruz mogelijk, maar trek daar wel zeker een uur voor uit. Tip: ga eens eten bij Sadi, restaurant naast supermarkt in zelfde straatje. Zo relaxed en heerlijk eten, vriendelijke bediening. Plaatselijk een auto huren is ons goed bevallen. Je hebt echt een auto nodig. Houd er rekening mee dat je aan de oostkust zit. Veel bewolking en wind. Ben je echt een zonaanbidder dan kun je beter naar de westkant gaan.
Appartementen La Caleta
Zwembad direct voor de deur. Klein en gemoedelijk. Veel Spanjaarden. Geen engelsen of Russen. Rustig appartementencomplex. Aan woeste zee gelegen. Lange wandelpromenade. Goede busverbinding naar hoofdstad. Aanrader. Auto huren is een must. Mega mooie plekken gezien. Geweldig. Minpunt: het bijbehorende restaurant, niet doen. Gewoon lekker elders uit eten gaan. Eten in binnenland zeker doen! Superlekker en spotgoedkoop. Ook lekker dichtbij vliegveld. Natuur is prachtig. Wij gaan er zeker weer naar toe. Kids vonden dit de mooiste vliegvakantie.
Het personeel was bijzonder vriendelijk. Ze deden hun best voor de gasten. De accomodatie was niet massaal, dus we kwamen echt tot rust.
De omgeving was niet bijzonder toeristisch. Dat mocht van ons wat meer zijn.
De eetzaal zag er niet gezellig uit, maar het eten wat geweldig van kwaliteit! Al met al een topvakantie!
Het hotel ligt prima maar er is verschil in de ligging van de kamers. Wij hadden appartement 200 en 201 en die waren fijn. Uitzicht op zee, koele zeewind op je balkon. Andere app. liggen op de begane grond en dan kun je tegen een muur aankijken. Neem waterschoentjes mee ivm scherpe stenen in zee. Aardig en servicegericht personeel. Wij hebben heerlijk gegeten en genoten van een avondwandeling over de boulevard (wandelpromenade) langs zee. De matrassen zijn hard, voor mijzelf te hard, mijn man vond het prima. Wij hadden via het hotel een auto gehuurd en het eiland is echt prachtig. Onze tienerdochters (10 en 14) houden niet wandelen dus dat hebben we minimaal gedaan, ben je wandelaar dan kom je ruimschoots aan je trekken. La Palma is een groen eiland, prachtige natuur, rust en toch genoeg vertier. Wil je stappen, feesten en uitgaan.....? Dan is het niet je eiland. Wij hebben echter genoten van een superfijne vakantie.
- € 660
Los Rosales
AppartementGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 763
Bungalows & Villas La Palma Jardin