/Spanje/Ibiza/Sant Antoni de Portmany/San Antonio

Spanje
Ibiza
Sant Antoni de Portmany/San Antonio
Verwijder filters

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Sant Antoni de Portmany/San Antonio

Prima
Door Jonne Pels op 12-06-2023

De plek is prima, vind er veel leuke restaurants en ontbijt plekjes. Ons hotel was echt voor de jeugd al word op de site anders vermeld en viezig.

Veel lawaai
Door Horsmans op 16-05-2022

Als je niet wilt slapen . Moet je hier na toe . Heel gehorig ,s nachts een hoop lawaai . Je bent toe aan vakantie als je terug komt

Heerlijke dagen voor herh vatbaar
Door Belinda De gruyter op 23-09-2021

Ik was met mijn 2 dochters en kleinzoon van 7 maanden in hotel Marble , all inclusive, . Was jammer dat na 2 dagen 2 van de 3 zwembaden dicht gingen, juist bad voor de kleintjes en het mooist gelegen bad. All incl houd daar in dat ontbijt en diner prima waren , drinken was er volop maar voor de smooties moest je betalen net als sommige cocktails, je moet je boed inlezen wat en waar. Hotel Zelf prima kamers heel schoon en vriendelijk behulpzaam personeel, voor uitjes of ibiza verkennen aan te raden een auto te huren . De marktjes etc is bij kort verblijf best op zondag te doen want ibiza stad zijn winkels gesloten op zo dag en deze stad is zeker aanrader op internet alle dingen even opzoeken dan weet je precies hoe en wat en mis je niks van de highlights Hotel ligt tegen berg is klim werk maar er rijden wagentjes die je naar je kamer brengen , 3 lidl zaken mocht je dingen nodig hebben .zonder kinderen ! dan scooter huren

Prachtig hotel en goede locatie.
Door Jan van Woudenberg op 31-10-2019

Prachtig hotel, gelegen aan de boulevard en het strand op korte afstand van het centrum van San Antonio. Goede verzorging, elke dag schone handdoeken en cleaning van de kamer. Elke avond live muziek op het terras of bij hotel Ses Savines(100 meter verderop). Nederlands sprekende receptioniste(Eva). Op de dag van vertrek gelegenheid tot het opbergen van de koffers en mogelijkheid om te kunnen douchen + handdoeken. Keuken prima, veel keuze. Echt een hotel voor de iets oudere vakantieganger. De derde etage wordt deze winter gerenoveerd.

Mooie boulevard met prachtige zonsondergang.
Door Roel op 01-10-2019

Het is een mooie plaats met een lange boulevard met veel eet- en drinkgelegenheden. Er ligt een groot strand aan de boulevard, maar er zijn ook nog kleinere knusse strandjes. Het winkelaanbod is niet divers, en is veel gericht op supermarkt/souvenirs. Er is een grote Lidl aan de rand van Sant Antoni, die werkelijk alles heeft. De mooiste zonsondergang beleef je bij het strand Cala Gracio. Beter dan het hippe gebeuren (betalen voor zonsondergang, pure geldklopperij) bij Cafe del Mar. De toeristen komen voornamelijk uit het Verenigd Koninkrijk, en dat is duidelijk te horen.

Leuke plek, voor herhaling vatbaar
Door Bianca op 11-08-2019
Alleen gereisd

Ik vond vooral de lange boulevard van San Antonio erg fijn om over heen te wandelen. Van alles te zien en te doen. Aan het einde van de boulevard zit cafe del mar en mambo. Erg mooi uitzicht vanaf hun terras. Vind je het vervelend om jongelui in een partyvibe tegen te komen (vooral Engelsen)? Kies dan niet voor deze plaats, maar ga richting Santa Eularia. Ik vond het persoonlijk erg leuk om vanaf een terras aan de boulevard te lijken wat er allemaal voorbij kwam flaneren. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld op straat ondanks dat ik alleen was. Pas wel op voor de Afrikaanse vrouwen die een armbandje om je pols vastknopen en je daarna flink in de buidel kunt. Ik heb het veel zien gebeuren. De vrouwen worden kwaad als je niet wil geven wat zei vragen. Mocht het je overkomen, word dan heel boos. Pas dan deinzen ze terug. Huur een scooter! Zo leuk om daarmee naar diverse baaien te gaan en over het eiland te rijden. Prima te doen.