Hotel info
Omschrijving
Ben je op zoek naar een stijlvol adults-only hotel om tijdens je vakantie op Ibiza helemaal tot rust te kunnen komen? Zoek dan niet verder en kies voor Grupotel Ibiza Beach. Langs het mooie zwembad staan fijne witte ligbedjes die uitkijken over de schitterende baai van Portinatx. Bovendien sta je va...
Boek met andere aanbieders
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelZeer goede service10 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferHalf pensionp.p. vanaf€ 981 Ga naar accommodatieTUI Magic Life Cala Pada
HotelErg kindvriendelijk5 september (8 dagen)Incl. vlucht vanaf EindhovenAll inclusivep.p. vanaf€ 1194 Ga naar accommodatieThe Ibiza Twiins
HotelPrachtig gelegen25 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamIncl. transferLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 1036 Ga naar accommodatieGrand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa
Hotel16 september (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselAll inclusivep.p. vanaf€ 1577
Grupotel Ibiza Beach
Mijn zus en ik hebben hier een toptijd gehad! Het hotel ligt super mooi aan een baaitje met helderblauw water en een gezellige boulevard. We hadden een kamer aan de zeekant, waardoor we prachtig uitzicht hadden over het zwembad en de zee. Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam. We hadden iedere dag een heerlijk ontbijt en gingen 's avonds in het gezellige plaatsje eten. De kamer was wat aan de kleine kant, maar dat vonden wij niet erg. Doordat het aan de kant van de zee en boulevard met barretjes lag hoorden we 's avonds de muziek van de barretjes komen, maar ook dat vonden wij niet erg en juist gezellig. Als je van een rustige nacht houdt, zou ik echter aanraden om een kamer aan de andere kant te boeken.
Prachtige ligging direct aan een mooie baai, goed verzorgd, schoon, fris, vriendelijk personeel, goed ontbijt met ruime keus brood, fruit, eitjes, etc. Allerlei extra’s zoals sport en wellness, 2 zwembaden. Verder niet hier gegeten. Alleen volwassenen.
Grupotel Ibiza Beach
Heel goed hotel, niks op aan te merken , direct aan een prachtige baai, ontbijt prima , niet in het hotel verder gegeten . Schone kamers
Heerlijk ontspannen hotel. Ontbijt is ontzettend uitgebreid. Van healthy food tot chocolade muffins. Ontzettend veel vers fruit en een kok die van alles vers voor je bakt. Ze bieden bijna 2 x op een dag yoga aan en nog meer activiteiten. Het zwembad is relaxed. Alles erg schoon en genoeg ruimte om te liggen. Kamer ook schoon en ziet er fris uit. Mooie badkamer en koffie en thee op de kamer die zie elke dag bijvullen. Personeel aardig en ondanks de drukte blijven ze lachen. (Respect) Omgeving genoeg eet tentjes en shops. Het strand is om de hoek. Heldere zee en fijn zacht zand. Geen negatief puntje eigelijk. We hebben erg genoten hier in dit verblijf.
We zijn in mei een aantal dagen naar Ibiza geweest. Het hotel was geweldig, uitgebreide buffetten en een goede bar bij het zwembad. Kamers zijn netjes en schoon en het personeel is super vriendelijk! Met name Bettina heeft ons zeer vriendelijk geholpen! Volgend jaar weer! De zanger/playbacker deed wat hij ook deed geweldig. Aanraders zijn het champagneontbijt en zeker in combinatie met het aquajoggen!!!
Grupotel Ibiza Beach info
Soort hotel