/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-dev%2Fvaknl_legacy%2F27892%2F7874483.webp)
Azuline Hotel Bergantin
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
We hebben de beste aanbieders voor Occidental Ibiza voor je op een rij gezet:
Hotel Occidental Ibiza is een gezellig familiehotel. Hier verblijf je in een schone en ruime hotelkamer op basis van all-inclusive. Zowel ‘s ochtends als ‘s avonds geniet je van een gevarieerd buffet van goede kwaliteit. Dagelijks wisselt het thema en ook merkdrankjes zijn inclusief. Op loopafstand ...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | 23 27 C/Valencia, 23-27, E-07820 |
Website |
Prima verblijf gehad. Waren met 5 personen, waaronder 2 kinderen van 8 en 11 jaar. Kamers waren netjes. De eerste dag constateerden we wat gebreken maar dat werd heel snel opgelost. Schoonmaak is prima, dagelijks werd alles schoongemaakt en schone handdoeken. Eten en drinken was goed, je kon heel de dag wel wat krijgen. Het was fijn dat je met de lunch en het diner geen vastgestelde tijden had, je kon binnen de openingstijden gaan wanneer je wilde. Zwembaden waren prima, niet groot, maar overzichtelijk. Evenals de animatie die hun best deden. Hotel ligt 5 minuten wandelen van het strandje/ baai. Bushalte om de hoek. Wij hadden wel een auto, dus konden toeren over het eiland.
Wij hadden een zeer aangename vakantie. De kamer was relatief klein maar nieuw, proper en verzorgd. Het eten was goed en voldoende keuze. Rustig gelegen op wandelafstand van een kleine baai met prachtige zonsondergang. Verder was er in de buurt niet veel en heb je een auto nodig om het eiland te verkennen. Wij gingen te voet naar het iets verder gelegen strand Cala Bassa, dit is een aangename wandeling van ongeveer 3km. Je kan makkelijk van de luchthaven naar het hotel (4 euro enkel) of naar San antonio met de bus. De bus stopt om de hoek van het hotel.
Het is een mooi hotel. Er zijn een aantal punten die ons wat tegenvielen. Geen Nederlandse animatie zoals bij touroperator wordt aangegeven. Dat vond ik wel heel erg jammer. Er is geen kinderbuffet. En met een kieskeurige eter is het dan best lastig. In de omgeving is weinig te doen/zien. Dus kom je voor rust en lust je alles. Dan is het een heel mooi hotel. Personeel is vriendelijke. En het park is keurig verzorgd. Wil je wat meer levendigheid buiten het park, dan is dit niet wat je zoekt.
Fijn Hotel en personeel! Je word hier goed verzorgt👍. Alleen zijn er te weinig ligbedden of teveel mensen die in de vroege ochtend hun ligbedden al claimen! Sommige mensen komen dan op het eind vd dag nog even op hun zogenaamde gereserveerde ligbedden liggen... Ik heb een klacht ingediend, alleen is niks mee gedaan... dat is het enige, voor de rest prima hotel!
Prima hotel, alleen personeel kan en mag stukke vriendelijker naar de klant. Het eten is oke, maar kan ook echt een stuk beter. Er werd bijvoorbeeld weinig naar de temperatuur van de schalen waar het eten in zat gekeken. De inrichting was ook erg kantine achtig, jammer! Wel mooi zwembad!
Erg mooi hotel en eiland! Dikke aanrader. Enige minpuntje was de muziek die ze draaiden op het resort. Dit vonden meerdere mensen. Het zou leuk zijn als ze muziek van deze tijd draaien, de top 40 bijvoorbeeld. Er mag qua muziekkeuze meer rekening gehouden worden met de jongeren onder ons.
Strandhotel | Beschikbaar |
Bouwjaar | 1969 |