Vibra Algarb
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Vibra Algarb
Duik in de essentie van Ibiza bij Hotel Vibra Algarb, waar de zon, zee en het zwembad de perfecte vakantiesetting vormen. Gelegen aan het bruisende Playa d'en Bossa, biedt dit hotel directe toegang tot het strand en een verfrissend zoetwaterzwembad voor het ultieme eilandgevoel. Een ideale keuze voor vakantiegangers die streven naar een mix van ontspanning en Ibiziaanse vibes.
De Ligging
Hotel Vibra Algarb geniet van een benijdenswaardige ligging vlakbij het strand van Playa d'en Bossa, slechts een steenworp afstand van de Mediterrane zee. Het bruisende centrum van Ibiza-Stadt, met zijn historische charme, boetiekjes en het nachtleven, is slechts 3 km verwijderd van het hotel. Voor vakantiegangers die de omgeving willen verkennen, ligt er een bushalte op slechts 50 meter afstand, waardoor transport een fluitje van een cent is. Naast het strandplezier, vind je op loopafstand diverse winkel- en uitgaansmogelijkheden. De luchthaven van Ibiza is gemakkelijk bereikbaar, op ongeveer 5 km afstand, waardoor de reis naar dit paradijs zowel snel als eenvoudig is.
Hotel Vibra Algarb biedt een breed scala aan faciliteiten om het verblijf van elke vakantieganger zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel beschikt over 406 kamers, een receptie die 24/7 open is, liften en een internethoek. WiFi is inclusief en beschikbaar in alle openbare ruimtes. Buiten vind je een prachtig zonneterras en een verleidelijk zoetwaterzwembad zonder kinderzwembad, omgeven door ligbedden en parasols die op basis van beschikbaarheid inclusief zijn. Voor extra gemak zijn er bij het zwembad badhanddoeken tegen borg beschikbaar. Bovendien telt het hotel twee restaurants en twee bars om je dorst te lessen en je honger te stillen. Voor de actievere vakantiegangers zijn er diverse watersporten beschikbaar tegen betaling.
Bij Hotel Vibra Algarb kun je genieten van een uitgebreid gastronomisch aanbod. Het hotel biedt verschillende verzorgingstypes aan, waaronder overnachting met ontbijt, halfpension, en All-Inclusive Ultra. De twee restaurants serveren zowel buffet als à la carte opties, met onder andere een buffetrestaurant 'Tokyo' en een à-la-carterestaurant 'Seahorse' waarvoor reservering vereist is en die tegen betaling is. De twee bars, waaronder een 'Quiub'-zwembadbar, staan klaar om verfrissende drankjes te serveren. All-Inclusive Ultra gasten genieten van buffetmaaltijden voor ontbijt, lunch en diner, naast snacks en geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije dranken.
Voor vakantiegangers die erop uit willen trekken is er een fietsverhuur en autoverhuur beschikbaar tegen toeslag. Het hotel accepteert de meest gangbare creditcards, waaronder Visa en MasterCard, voor het gemak van de vakantiegangers. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Op zoek naar een heerlijke vakantieplek? Veel vakantiegangers zijn dol op hotel Vibra Algarb vanwege de prachtige ligging, perfect voor wie de beroemde clubs van Ibiza wil verkennen of gewoon wil genieten van de nabijgelegen smakelijke restaurantjes. Het hotel scoort hoog op netheid, met vakantiegangers die het schoonmaakpersoneel prijzen voor hun harde werk. Het ontbijt is een feestje op zich: een ruime keuze uit broodjes, croissantjes, zoete lekkernijen, yoghurt met muesli, fruit, en meer, allemaal heerlijk van smaak. Bovendien wordt het personeel als uiterst vriendelijk en behulpzaam ervaren, klaar om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met heerlijk weer als kers op de taart, is het geen wonder dat velen zich al verheugen op hun terugkeer naar deze plek.
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | 107 Av Pedro Matutes Noguera, 107, 07800 |
Website |
Vibra Algarb
Prachtig hotel. Allemaal pluspunten. Heerlijk eten, vriendelijk personeel, schoon, goede ligging.
We gaan in het voor en naseizoen naar Ibiza. Voor het eerst in dit hotel.
We gaan juist in mei en oktober om de feestgangers te mijden. Dan is het minder warm en rustiger.
Helaas waren de week dat wij er waren veel dronken Engelse jongeren die hele nachten aan de gas ballonnen zitten. De volgende dag kregen we een andere kamer. We hebben het nog nooit meegemaakt. Beveiliging kan eer weinig mee.
Helaas ook in de nieuwe kamer gehorig.
Je hoort wat de buren aan het doen zijn en bespreken.
Voor de rest is het hotel goed. En hebben we een heerlijke vakantie gehad.
Ook prachtig mooi weer gehad. Heerlijk
Ik was samen met een goede vriendin in hotel vibra algarb en we hadden logies+ontbijt. Het ontbijt had ruime keuze. Denk aan broodjes, croissantjes, zoete broodjes/donuts, yoghurt met muesli, fruit, eieren, spek, etc. En het smaakte allemaal goed.
Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Bij het zwembad was het best druk dus wij legde ons handdoekje er s’ochtends al neer (er stonden eigenlijk bordjes dat dit niet mocht maar meer mensen deden dit en er werd niets van gezegd.
S’avonds was de bar open tot 23.30 uur.
Wij hebben het erg naar ons zin gehad en komen hier zeker terug!
De ligging is trouwens echt PERFECT, in de straat van Ushuaia, Pacha, etc. En veel lekkere restaurantjes
Vibra Algarb
Super gehorig hotel de muren lijken van karton.
Groot hotel met prima ligging (parkeren wel lastig) ontbijt matig
Superfijn hotel, netjes geregeld en genoeg variatie met eten. Inderdaad gehorig, dat is jammer. Ondanks dat vind ik het een aanrader.
Personeel is altijd supervriendelijk, en gezellig.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.
In het hoogseizoen denk ik dat je voor je rust hier niet moet zijn, maar ga je voor rust, kies dan een ander deel van het eiland
Ontzettend mooie ligging. Zwembad mooi en lekkere drankjes. Je loopt zo het strand op. Ontbijt was prima. Kamers vielen ons tegen. Dit kan veel beter. Klein en onafgewerkt. Niet zoals op de foto’s.
Jammer want de rest was erg mooi.
S avonds veel mensen op de gang met lawaai. Erg gehorig en last van gehad.
- € 343
Osiris Ibiza
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 460
Torre del Mar