8FantastischScore uit 3 reviews

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Zodiac

8FantastischScore uit 3 reviews

Groot appartement wel est oudbollig.
Door Riana op 15-09-2022

We zaten op n gezellige plek, allemaal restaurantjes. Supermarkt vlakbij. Bakker wasr je smorgens heerlijke verse broodjes kon halen. Wij hadden auto gehuurd en zn 5 dagen wezen touren.

TOP echt een aanrader
Door Croes op 07-08-2016

Goede appartement zeer vriendelijke mensen en vanaf alle kamers een prachtig uitzicht.

Prachtige locatie
Door Remi Kok op 04-08-2014

Schitterd leinschalig appartementen complex aan de oostkant van het eiland. Achterdeur uit en je staat bijna met je voeten inde zee, voordeur uit en je staat midden in het dorpje, met cafeetjes, restaurants en winkels. Op woensdag de Hippy markt een aanrader. Prima service, schoonmaak appartement elke 3 dagen en schone handdoeken en 1 keer per week schoon beddengoed. Erg vriendelijk ontvangen door de eigenaren Kate en Richard en er stond een lekkere fles wijn op ons te wachten

Omgeving prachtig, erg geschikt om uitstapjes te maken met een huur auto of scooter. Zoals naar Ibiza stad bijvoorbeeld. Openbaar vervoer uitstekend en betaalbaar. Muziek in het dorp was om 12:00 uur 's nachts afgelopen, mag dan alleen nog maar binnen.

Soort hotel
Adults only