4.5MatigScore uit 101 reviews

Globales Montemar

4.5MatigScore uit 109 reviews

Verblijf oktober
Door Mirjam op 14-10-2023

Het complex is ondanks wat aanpassingen zeer verouderd, veel schimmel, vochtschade, viezig etc. Rondom het complex oogt het rommelig en vies, etensresten, afval etc. Matrassen waar de veren voelbaar zijn. Het complex ligt boven in het dorp, wij vonden de wandeling tussen strand en hotel, heuvel op, heuvel af, geen probleem, als je moeilijk ter been bent, is dit niet te doen.

Wij hadden dagelijks geen plek in het restaurant tijdens de maaltijden, en dat in oktober. Weinig keus tijdens het buffet, maar dat kun je van een 2-sterren hotel niet verwachten, prijs-kwaliteit ligt ongeveer wel gelijk.

Wij zullen dit in ieder geval in de toekomst niet meer doen, en iets meer betalen voor meer kwaliteit. Aan het personeel ligt het zeer zeker niet, hardwerkende en vriendelijke mensen.

Er zijn plannen dat het complex verbouwd gaat worden.

Heerlijke vakantie
Door PT op 10-08-2019

Hotel ligt tegen een heuvel dus minder goed bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn. Wandeling naar centrum/strand Cala Llonga is goed te doen. Naar Santa Eularia is echt wel een hele wandeling. In Cala Llonga zijn een paar leuke winkeltjes en supermarkten. Ook is er op donderdag een kleine markt. Globales Montemar is een goed hotel. Wij verbleven op all in basis. Eten was echt goed. Hele dag door en voor ieder wat wils. Vriendelijk en behulpzaam personeel (vooral fijn dat er Nederlandstalig aanspreekpunt is) Kamer was prima, we misten alleen wat hang- en legruimte. Er is maar 1 kledingkast en 1 nachtkastje dus een extra kastje waar je wat op spullen op kwijt kunt zou een welkome aanvulling zijn. De kamers zijn voor het oog schoon, je moet alleen niet veel verder kijken. Handdoekwissel om de dag en bedwissel om de week. Al met al is het zeker een aanrader!

Niet aan te raden!
Door Shannon. bericht 1 van 2. op 02-07-2019

Zondag teruggekomen, absoluut geen aanrader!! Was hier samen met mijn beste vriendin. We zijn ons rot geschrokken van hoe onze kamer was. De geur was niet om te houden, het leek eerst alsof het riool niet goed was. Hierover geklaagd en hier zou wat aan gedaan worden. Toen we 's avonds terugkwamen was de stank veel erger. Alsof er ergens een dode rat in de kamer lag. Elke dag geklaagd en elke dag kregen we te horen dat het opgelost zou worden. Tot op de laatste dag is de stank niet verholpen. Aan de buren gevraagd of zij er ook last van hadden, dit was niet het geval. Ook was de schoonmaakservice ver te zoeken. Zondag aangekomen, woensdag nog geen schoonmakers gezien. Woensdagochtend bij de receptie om nieuwe handdoeken en wc papier gevraagd, dit meegekregen en tot onze verbazing was de schoonmaakster in de kamer toen we daar weer aankwamen. Toeval? Wij hadden een All-Inclusive, maar dit hadden we beter niet kunnen doen. 2 keer in het restaurant gegeten en 2 keer allebei ziek op de wc. Het eten was vet, weinig keuze en alles was telkens op. De snacks (lees beschimmeld fruit en taaie broodjes hotdog) waren tot 17.00 uur te verkrijgen, echter was om 16.00 uur alles op. De laatste nacht viel plotseling de gordijnrail van de muur, deze hebben wij zelf teruggeplaatst maar het leek erop alsof dit vaker gebeurde. Het is absoluut zonde om naar dit hotel toe te gaan! Wij raden het iedereen af.. We kregen het gevoel alsof het hotel failliet is, maar toch nog kamers verhuurt om zo een beetje staande te blijven. Erg jammer!

Globales Montemar

Nooit meer !
Door Linsey krijger op 03-09-2018

De hotelkamer / appartementen zijn echt toe aan renovatie ook was de eetzaal en annimatiezaal erg ongezellig . De bar bij het zwembad was ook super ongezellig ! Wij hebben er s ‘ avonds nooit een drankje gedaan . Het zwembad is ook te klein . Er was totaal geen Ibiza sfeer . En het avondeten was heel slecht daar hebben we ook geen gebruik van gemaakt .

Fantastisch
Door Daph op 11-06-2018

Top hotel, goed personeel/goed eten/ juiste ligging! Super fijn verblijf gehad, ik zou zeker terug gaan,.....Alleen gehorig en veel trappen

goed maar erg luidruchtig door animatie laat id av
Door joke wassenaar op 17-01-2016

animatie is goed overdag maar elke avond tot 23.00 uur is te veel van het goede. een boek op het balkon lezen is er niet bij door het harde geluid van de animatie. het verblijf zelf was goed, kamers wel aan een opknapbeurt toe. park ligt hoog dus niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. veel trappen lopen als je toevallig het hoogste appartement hebt

Soort hotel
Appartementenhotel