HL Rondo
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Eten super! Avondeten afwisselend. Genoten. Schoonmaak in orde. Nadelen: mensen leggen handdoekjes, niet nodig. Tip voor park: meer parasoleln. Dan doen mensen het minder snel. Plek genoeg. Sommige mensen laten hun rotzooi slingeren, all-in ding? Park doet er alles aan om het netjes te houden. Faciliteiten van de buren ook erg fijn. Daar is het wel drukker en op dit park is het eten fijner. Echt een aanrader blue playa feliz! Het is dat we nooit 2x naar hetzelfde gaan, maar als ik ooit nog naar Gran Canaria zou gaan, ging ik zeker weten terug naar dit park. Bij elk mega hotel wat we zagen waren we toch blij met ons appartementje met prachtig uitzicht over zee, waar je de zee hoorde als je op bed lag. Strand is klein, maar stukje verder op was een prima strand (richting st augustin - voorbij het kiezelstrand). Genoten!!
We hebben echt genoten van dit verblijf. We hadden een tweekamer appartement. De slaapkamer heeft 2 losse bedden, ik was met een vriendin dus we hebben van de woonkamer een extra slaapkamer gemaakt. Appartement had een prachtig uitzicht op zee. Hotel is schoon, personeel vriendelijk. Eten is prima, je kunt ook gebruik maken het buffet en alle andere faciliteiten in het naastgelegen Orquidea, daar is het buffet uitgebreider. Daar zijn ook wat winkeltjes en andere restaurants (tegen betaling) Het weer eind september/begin oktober is nog heerlijk er staat wel altijd veel wind. Openbaar vervoer is prima, dicht bij hotel, je kunt overal heen. Melenoras is een leuke plaats. Georganiseerde rondrit over het eiland prachtig. Ook om de verschillen tussen noord en zuid te zien. Kortom echt een fijn hotel, met een fantastisch uitzicht over de zee. Bij de receptie is iedere dag van Tui iemand aanwezig om je te helpen.
We hebben net 2 heerlijke weken gehad! Mooi complex, met ruim, mooi, modern en vooral erg schoon appartement! 1x in de 3 dagen komen ze schoonmaken, maar zeer uitgebreid! Super leuk kinderbad, dus onze jongste van 1,5 heeft zich prima vermaakt terwijl wij toekeken vanaf onze ligbedjes .. De oudste van 10 ook goed vermaakt in het grote bad. De hele dag door is er animatie, voor alle leeftijden, dus als je daarvan houd is dat erg leuk. Eten was erg goed en gevarieerd. Het is een hotel en appartement wat vlak naast elkaar ligt en je mag ook van de faciliteiten van het hotel gebruik maken, denk aan restaurant, zwembad enz. Het ligt een beetje afgelegen, maar in de buurt wel een supermarkt en wat restaurantjes, dus prima. Zelf 4 dagen een auto gehuurd om na het strand te gaan. We zouden het zeker aanraden en komen zeker nog een keer terug!
Een hotel dat vooral geschikt is voor mensen met kinderen. Er is altijd veel lawaai, rustig ontbijten of avondeten is hier onmogelijk. Na de maaltijd is de grond van de eetzaal ook herschapen in een vuilnisbelt. De ouders ruimen het niet op en door personeelsgebrek blijft het dan ook op de grond liggen. Aparthotel Nordotel Playa Feliz is een mooi vakantiedomein. Touroperator promoot dit hotel verkeerdelijk als een rustig vakantiecomplex.
Oke, niet het gevraagde zeezicht gekregen en opmerkelijk veel Scandinaviërs met kinderen voor november. Maar wel genoten in Playa Feliz! Een mooi gelegen en goed onderhouden park met leuke huisjes. Het park en de huisjes hebben alle faciliteiten en de ligging is prima bij het leuke Bahia Feliz. Met de bus kan je bovendien alle kanten op. En het weer was ook super!
Heerlijke tijd gehad op gran canaria. Complex ziet er heel mooi uit, en wordt goed onderhouden. Echt keurig appartement, alles was aanwezig en het was ook echt piccobello schoon. Enige vervelende waren de twee eenpersoonsbedden op wieltjes.
Het zwembad was prima: groot en voldoende bedjes. Parasols echter iets schaarser. als je rond 9 uur naar zwembad ging had je prima plekken, zo niet dan moest je wat meer geluk hebben.
Verder waren er wel echt heeeeeel veel kinderen. zelf vonden we het niet zo vervelend maar als je niet tussen de kinderen wil liggen is dit niet het geschikte appartement.
Plaatsje (bahia feliZ) zelf is echt helemaal niks te doen behalve eten.
Al met al prima naar ons zin gehad. Gezien de tijd van het jaar is de keuze beperkt en was gran canaria een prima oplossing. In de (hoog) zomer zouden wij wat anders kiezen.
Kindvriendelijk | Beschikbaar |
Appartementenhotel | Beschikbaar |