Dunas Don Gregory

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Dunas Don Gregory
Welkom bij Dunas Don Gregory, een charmant hotel waar volwassenen in het centrum van ontspanning duiken. Direct aan het zandstrand van Playa de las Burras gelegen, biedt dit hotel een unieke combinatie van zon, zee en rust. Met twee verkwikkende zwembaden en het strand binnen handbereik, is dit de ultieme bestemming voor liefhebbers van water en ontspanning.
De Ligging
Dunas Don Gregory geniet van een bevoorrechte ligging recht aan het prachtige zandstrand van Playa de las Burras. De levendige sfeer van Playa del Inglés ligt op slechts 3 km afstand, perfect voor wie de lokale cultuur en het nachtleven wil verkennen. Binnen enkele minuten lopen vind je een winkelcentrum en een bushalte, wat uitstapjes in de omgeving gemakkelijk maakt. Voor de avontuurlijk ingestelde vakantiegangers, het hotel is een ideale uitvalsbasis om de nabijgelegen bezienswaardigheden te ontdekken. De luchthaven Las Palmas de Gran Canaria (LPA) is ongeveer 25 km verwijderd, wat zorgt voor een vlotte aankomst en vertrek.
Dunas Don Gregory biedt een scala aan faciliteiten en diensten, ontworpen om elke vakantieganger een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Het hotel herbergt 244 kamers en is recentelijk gerenoveerd in 2010, wat zorgt voor moderne en comfortabele accommodaties. Met twee buitenzwembaden, waarvan één verwarmd is, kun je genieten van een verfrissende duik of ontspannen op het zonneterras uitgerust met ligstoelen en parasols. Het hotel biedt gratis Wi-Fi aan in de openbare ruimtes en de kamers, zodat je altijd verbonden blijft. Voor de actieve vakantiegangers is er een fitnessruimte en worden er diverse sportieve activiteiten aangeboden. Daarnaast beschikt het hotel over een wellnesscentrum waar je tegen betaling kunt genieten van een hamam, sauna, en diverse massage- en schoonheidsbehandelingen.
In Dunas Don Gregory wordt de innerlijke mens niet vergeten. Het hotel beschikt over een restaurant en twee bars, waaronder een zwembadbar voor verfrissende drankjes tussendoor. Vakantiegangers kunnen kiezen voor een verblijf op basis van overnachting met ontbijt, halfpension of all-inclusive, waarbij je kunt genieten van buffetmaaltijden voor ontbijt, lunch en diner. De all-inclusive optie omvat daarnaast snacks, ijs, en een selectie van alcoholische en non-alcoholische dranken. Voor diegenen met specifieke dieetwensen biedt het hotel ook de mogelijkheid om glutenvrije, lactosevrije, veganistische en vegetarische maaltijden aan te vragen.
Dunas Don Gregory is een hotel enkel voor volwassenen, wat zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer. Het hotel is milieuvriendelijk en streeft naar een duurzame bedrijfsvoering. Betalingen kunnen worden gedaan met de meest gangbare creditcards, waaronder Visa en MasterCard. Houd er rekening mee dat voor sommige faciliteiten en activiteiten extra kosten in rekening kunnen worden gebracht. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers zijn keer op keer dolenthousiast over hun verblijf in Don Gregory, met zijn prachtige ligging direct aan het strand van San Agustin. Ze roemen het uitzicht op zee, de gezellige poolbar en het heerlijke eten dat zelfs de moeilijkste eter tevreden stelt. De directie en het personeel krijgen veel lof voor hun vriendelijkheid en behulpzaamheid, waardoor bezoekers zich direct thuis voelen. De kamers worden beschreven als mooi en ruim, met moderne inrichting en een comfortabele douche. Het entertainmentaanbod en de nabijheid van het strand voegen nog een extra laag toe aan de algehele topervaring. Het is geen wonder dat vakantiegangers graag terugkeren naar deze plek.
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | 11 Calle de las Dalias 11, E-35100 |
Website |
Dunas Don Gregory
Wij zijn al een paar keer in Don Gregory op vakantie geweest en dit was zeker niet de laatste keer. Helemaal top, uitzicht op zee perfekt, heerlijke cocktails aan de bar. Mijn partner is een slechte eter, maar hier is er van alles. Erg fijn ook, dat de directeur van het hotel heel erg vriendelijk is en altijd voor je klaar staat. Super animatie ook. Strand vlakbij. Tot binnenkort.
Prachtig hotel vlakbij het strand van San Agustin, kamers met zeezicht, infinity pool, gezellige poolbar, heerlijk eten, maar vooral de direkteur en het personeel zorgen er voor, dat je je gelijk thuis voelt. Aan de receptie spreken ze duits, engels, spaans, en frans.
Wij waren hier voor de derde keer en het blijft voor ons een top hotel. Ontvangst bij de receptie aangenaam, de direkteur staat altojd voor iedereen klaar en de rest van het personeel ook. Mooie kamers, lekkere cocktails en eten erg goed. Wij komen geel snel weer terug.

Dunas Don Gregory
Zeer mooi hotel. Ontbijt is degelijk, avondmaal iets minder keuze. We zeer goede uitvalbasis om te gaan wandelen
4 sterren hotel, prachtig gelegen ,direkt aan het strand van San Agustin, je kijkt tot de duinen van Maspalomas. Mooie, ruime kamers, modern ingericht , met douche . Eten goed tot supergoed, voor iedereen wat, zelf vonden wij de asiatische avond en ook de italiaanse avond heel erg goed .Wij hadden halfpension. Direktie van het hotel erg vriendelijk en behulpzaam. Wij komen zeker terug.
Ik begrijp dat de punten laag zijn omdat kindvriendelijkheid één van de criteria is. Maar daar moet je eigenlijk 0/10 geven want is adults only!!! De commentaren schrokken mij eerst af, maar er klopt gewoon niks van. Fantastisch hotel, heerlijke buffetten elke dag ander thema - er wordt zelfs verse sushi gemaakt door een japanse chef. Alle kamers zijn gerenoveerd en ja de badkamer is trendy dus open ruimte, maar er is een gordijn als je je schaamt voor je partner. Heel vriendelijk personeel dat goed engels en duits praat. Twee zwembaden die heel netjes zijn en strand voor de deur. Ik ben fan!

- € 761
Maspalomas Princess
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 602
Bull Eugenia Victoria & Spa