Abora Buenaventura by Lopesan Hotels
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Dit populaire hotel, gelegen tegenover het strand van Las Burras, is in 2017 volledig gerenoveerd en biedt directe toegang tot het strand en een geweldig uitzicht op zee.Het winkelcentrum San Agustín ligt tegenover het hotel. De luchthaven van Gran Canaria ligt op 28,3 km afstand.Het hotel Don Grego...
Prachtig hotel vlakbij het strand van San Agustin, kamers met zeezicht, infinity pool, gezellige poolbar, heerlijk eten, maar vooral de direkteur en het personeel zorgen er voor, dat je je gelijk thuis voelt. Aan de receptie spreken ze duits, engels, spaans, en frans.
Wij waren hier voor de derde keer en het blijft voor ons een top hotel. Ontvangst bij de receptie aangenaam, de direkteur staat altojd voor iedereen klaar en de rest van het personeel ook. Mooie kamers, lekkere cocktails en eten erg goed. Wij komen geel snel weer terug.
Zeer mooi hotel. Ontbijt is degelijk, avondmaal iets minder keuze. We zeer goede uitvalbasis om te gaan wandelen
4 sterren hotel, prachtig gelegen ,direkt aan het strand van San Agustin, je kijkt tot de duinen van Maspalomas. Mooie, ruime kamers, modern ingericht , met douche . Eten goed tot supergoed, voor iedereen wat, zelf vonden wij de asiatische avond en ook de italiaanse avond heel erg goed .Wij hadden halfpension. Direktie van het hotel erg vriendelijk en behulpzaam. Wij komen zeker terug.
Personally I prefer a hotel on (sandy) beach location, and this was really the case so I was quite happy (also because of the room with seaview). The hotelrooms have been renovated apparently very recently. Several swimming pools, everything extremely clean, very friendly staff both in restaurant and pool area. Quality of lunch at the pool bar very good, dinner in the restaurant (buffet with live cooking) at the evening also. My best memory: the great walks along the magnificent walking promenade directly along the sea in the early morning, fantastic! All in all: my wife and I were quite happy, we had 4 great vacationdays days here!
Ik begrijp dat de punten laag zijn omdat kindvriendelijkheid één van de criteria is. Maar daar moet je eigenlijk 0/10 geven want is adults only!!! De commentaren schrokken mij eerst af, maar er klopt gewoon niks van. Fantastisch hotel, heerlijke buffetten elke dag ander thema - er wordt zelfs verse sushi gemaakt door een japanse chef. Alle kamers zijn gerenoveerd en ja de badkamer is trendy dus open ruimte, maar er is een gordijn als je je schaamt voor je partner. Heel vriendelijk personeel dat goed engels en duits praat. Twee zwembaden die heel netjes zijn en strand voor de deur. Ik ben fan!
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Adults only | Beschikbaar |