8FantastischScore uit 17 reviews

• Draadloos internet
  • Kinderopvang
  • Sportfaciliteiten

8FantastischScore uit 17 reviews

Ontzettend genoten op een goede locatie!
Door Mirjam op 18-09-2019

We hebben een heerlijke week gehad in dit appartementen complex. Elke dag schoonmaak en schone handdoeken. Net zwembad en het restaurant is erg goed wat erbij zit. En wat een mooi uitzicht vanaf ons terras. Het is er heel rustig en dat was juist wat we zo fijn vinden. Een auto huren kan om de hoek voor 28 euro en daarmee kan je zo veel bekijken als je wilt. Ook een supermarkt om de hoek. Een strandje onderaan het complex waar je lekker kan genieten van de zee! We hebben enorm genoten.

We willen terug!
Door Marly op 28-08-2019

Wij hebben een fantastische week bij acapulco gehad! Bedenk wel goed dat qua vertier er weinig in de omgeving is. De appartmenten zijn van Duitse eigenaren en dat merk je, alles is namelijk Duits. De boeken, tv, etc. Er is 1 supermarkt in dezelfde straat en het complex zelf heeft een restaurantje. Wij hadden daar ook ons ontbijt, achteraf gezien niet nodig geweest want de keukens in appartement voldoen ruimschoots. Al zijn er wat weinig pannen voor in de avond. Maar een kilometer verderop meer leven langs de boulevard, maar nog steeds een dorp en geen stad. Dit is echt wel een uur lopen. Maar wij hebben juist genoten van het feit dat je de drukte kan opzoeken wanneer gewenst. Verder bij acapulco een fijn zwembad en een privestrand, dus ideaal. Wel van dat plakkerige lavazand, hou daar rekening mee. Huurauto wordt afgeraden, aangezien je nergens kan parkeren. Maar einde van de straat is de bushalte, dus ook geen probleem. Ideale vakantie

Prima!
Door Assenberg op 17-08-2019

Prima appartement, ruim, schoon en volledig ingericht, ook de keukenatributen zijn goed en compleet. Fijne bedden, niet te hard en niet te zacht. Zwembad goed en schoon. Strandjes voor de deur, lekker hoor! Bij receptie een "mini-bieb", altijd handig. Supermarktje op 2 minuten met alle dagen vers brood. Hiernaast een voordelige (!) autoverhuurder. Ook met de bus is het eiland goed te bereizen natuurlijk, maar auto is toch net wat fijner. Wel parkeerproblemen in alle toeristencentra. Ga vooral het binnenland in. Mooier dan de kale ( door de wind) kustlijn. Appartementcomplex ligt rustig, buiten de supermarkt is er niks in de directe omgeving. Voor wat meer reuring kun je naar het naastgelegen San Augustin. Met auto 5 min. ( Buiten parkeertijd om;-)). Lopen 20 min. wat echt goed te doen is.

Acapulco Ocean View

acapulco was voor ons zeer prettig
Door P.C.Seijsener op 14-03-2019

als je afhankelijk bent van bus en bushalte is niet alleen de afstand in meters belangrijk maar ook de stijging en afdaling van de weg naar de bushalte toe. afstand van 500 meter is dus niet voldoende voor ouderen die moeite hebben met stigen en dalen.

complete rust
Door henri coolsaet op 09-12-2018
Alleen gereisd

Ik heb 2 weken alleen verbleven in een bungalow in Acapulco, en heb genoten van de rust, dat je in een all-in hotel nooit vind Het complex is een beetje gedemodeerd en volledig op duitstaligen gericht, zowel het restaurant als het tv aanbod, maar ik moet zeggen dat alles zeer goed verliep "ordnung muss sein" Het viel mij op dat alle mensen zo rustig zijn, geen lawaai, en dat compenseert voor mij volledig het wat gedemodeerde appartement Het restaurant was zeker niet slecht, maar een beetje éénzijdig Enfin, als je nog goed te been bent is Aguila een leuk plaatsje, en met de bus kan je alle kanten op, een huurwagen is hier wel een probleem, want je geraakt hem bijna nergens kwijt Enfin ik heb een goede vakantie gehad, maar ben dan ook een mens die de rust opzoekt, en niet de gekte van een all-in

Fantastisch
Door Ferry op 31-10-2018

Prima en stil complex. Klein zwembad, maar de zee is vlakbij. Schoon en ruim voldoende voor twee pers. Goede bedden. Om zelf te koken is het keukengereedschap mager uitgerust. Maar er is een restaurant direct om de hoek, op het zelfde terrein. Om de dag schone handdoeken en 1x nieuw beddengoed. Zeer gewaardeerd 👍🏻👍🏻

Soort hotel
Strandhotel