Gloria Palace Royal Hotel & Spa
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Gloria Palace Royal Hotel & Spa
Ontsnap naar het Gloria Palace Royal Hotel & Spa, een oase van plezier en ontspanning. Gelegen vlakbij het sprankelende zandstrand en met verkoelende zoetwaterzwembaden, belooft dit hotel de ultieme strandvakantie. Hier, waar de zon altijd lijkt te schijnen, vind je de perfecte mix van comfort en vermaak.
De Ligging
Gloria Palace Royal Hotel & Spa geniet van een benijdenswaardige positie dicht bij het strand, ongeveer 200 meter van de zachte zandkust. Gelegen nabij het levendige Puerto Rico, slechts 4 km van het toeristische centrum, biedt het gemakkelijke toegang tot lokale bezienswaardigheden en eetgelegenheden. Voor degenen die verder willen verkennen, ligt een bushalte op slechts 150 meter afstand, wat reizen een fluitje van een cent maakt. Bovendien is de luchthaven (LPA) ongeveer 49 km verwijderd, waardoor aankomst en vertrek soepel verlopen.
Gloria Palace Royal Hotel & Spa is meer dan alleen een verblijfplaats; het is een bestemming op zich. Het hotel prijst zich met drie zoetwaterzwembaden, inclusief een apart kinderbad, omgeven door gratis ligstoelen en parasols - de ideale plek om te ontspannen onder de zon. Naast de prachtige buitenzwembaden, kunnen vakantiegangers ook genieten van een binnenbad met whirlpool, sauna, stoombad en een scala aan massages en wellness-behandelingen tegen betaling. Sportliefhebbers zullen de beschikbare faciliteiten zoals tennis, squash, en een fitnessruimte waarderen. Voor de jongere gasten zijn er een miniclub en speeltuin, terwijl het hele gezin kan genieten van het gevarieerde animatieprogramma. Het hotel biedt ook een conferentieruimte, winkels, een kapsalon en diverse bars en restaurants om aan alle wensen te voldoen.
Bij Gloria Palace Royal Hotel & Spa is de culinaire ervaring een integraal onderdeel van uw verblijf. Met twee restaurants, waaronder buffet en à la carte opties, worden vakantiegangers getrakteerd op culinaire hoogstandjes die zowel de lokale als internationale keuken omvatten. Het all-inclusive pakket verzekert dat zowel alcoholische als alcoholvrije drankjes inclusief zijn, waardoor vakantiegangers zorgeloos kunnen genieten van hun maaltijden en tussenstops bij de bar of de lobbybar. Of u nu zin heeft in een uitgebreid diner of een lichte snack, het live cooking station en de diverse eetgelegenheden beloven iets voor ieders smaak.
Het is belangrijk om te weten dat Gloria Palace Royal Hotel & Spa mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met beperkte mobiliteit, hoewel er voorzieningen zijn om aan verschillende behoeften te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
In dit hotel hebben vakantiegangers vooral genoten van de prachtige ligging en het adembenemende uitzicht op zee, wat al indruk maakt zodra je binnenkomt. De ruime kamers met comfortabele bedden en privé balkons worden veelvuldig geprezen, net als de schoonheid en het onderhoud van de accommodatie. Ook de vriendelijkheid en professionaliteit van het personeel krijgt veel lof. De maaltijden bieden voldoende variatie en de desserts, speciaal aangepast aan dieetwensen, worden als fantastisch ervaren. Verder is het genieten bij de 'infinity-pool' en biedt het hotel voldoende entertainment voor een heerlijke avond. Kortom, een echte aanrader voor een verwen-week aan de baai van Amadores.
24-uurs receptie
E-mailadres | |
Adresgegevens | 1 Calle Tamara 1, E-35130 |
Website |
Gloria Palace Royal Hotel & Spa
Wij hebben enorm genoten in dit hotel. Zowel de ligging als de service en de heerlijk ruime kamer hebben ervoor gezorgd dat ons verblijf in alle opzichten perfect was. Wij waren al aangenaam verrast bij aankomst. Het uitzicht, zodra je via de lift (met view), boven aankomt is overweldigend. Fijne ontvangst met duidelijke uitleg. De ruime kamer met uitzicht op zee en heerlijk ruim balkon, ingebouwd zodat het echt privé is, was echt genieten en ook alles zo schoon. Heerlijk goed en ruim bed. Het restaurant is groot, totaal niet zo ervaren. Over de gehele lengte 1 grote glazen raampartij zodat je altijd het beste uitzicht hebt, vriendelijk personeel. Mijn man heeft een suikerintolerantie en vroeg of de kok voor de laatste 2 avonden een suikervrij dessert kon maken. Dat heeft hij fantastisch en met heel veel aandacht verzorgd. Échte desserts gezoet met natuurlijke ingrediënten. Wij komen hier graag terug en dat doen wij niet gauw!
Hier in september 2023 geweest. Wij boekten een aanbieding bij TUI en dat was heel mooi dachten we. Bij aankomst kregen we een kamer op het slechtste punt van het hotel recht tegenover een knooppunt. 's Morgens vroeg hierdoor veel lawaai waardoor we er vroeg uit moesten. Wij denken dat dat te maken had met de aanbieding die we boekten. Wanneer je halfpension boekt wat we niet aanraden, dan betaal je extreem hoge prijzen voor koffie en andere drank. Hotel verder is geweldig mooi, top zwembad, kamer (jammer van de lawaai) en eten. Verder prima in orde!
Grandioos hotel, schitterden locatie met goede parkeergelegenheid. De maaltijden hebben voldoende variatie en op mooie tijden . Prachtige ruime kamers en schitterende zwemlocaties. Het entertainment vonden we niet zo , er zat wel kwaliteit bij maar ook minder. Op de tv heb je geen Nederlandse zenders maar het uitzicht op zee met de Teide van Tenerife maakt veel goed Kortom we hebben een heerlijke vakantie gehad en nu maar de vakantie kilo,s zien kwijt te raken En oh ja, altijd voldoende ligbedden
Gloria Palace Royal Hotel & Spa
Hotel ligt hoog. Receptie te bereiken vanaf beneden met de lift helemaal op de 6e verdieping. Voor mijn man best een probleem, omdat hij niet in een lift gaat vanwege claustrofobie. Dus dan moest hij met de trap 131 tredes. Erg groot hotel, veel trappen en liften. Duurde wel een tijdje voor ik een beetje de weg kon vinden. Wel alles superschoon, heerlijk eten, vriendelijk personeel. Animatie niet heel bijzonder en als je all inclusive hebt, laat de bediening in de showhall wel te wensen over. Je Jan zelf niks halen aan de bar en soms wacht je best lang op een drankje. Vooral als de hoofdact van de avond om 22.30 afgelopen was, kreeg je vaak met moeite nog een drankje. Terwijl de all inclusive tot 1.00 gold. Voor de rest was alles super, hele mooie ruime kamer, alles superschoon, adembenemend mooi uitzicht vanaf een groot balkon. Al met al zeer tevreden en een aanrader!
Wij (2x 59, 1x 35, 1x kind) hebben genoten van 'n heerlijke verwen-week, mede dankzij de klantvriendelijkheid én professionaliteit van staf & personeel. Mooie ruime kamers, idem dito terras met grandioos uitzicht op de baai van Amadores en de Atlantische oceaan. Goede bedden, ruim voldoende opbergruimte, goed onderhouden & compleet sanitair en zelfs 'n kleine kitchenette.
Lekker gevarieerd eten, halfpension of al inclusief is aan te bevelen (voor de 'wow'-ervaring in de eetzaal, vroeg eten gaan, rond 19:00u). Bij de 'infinity-pool' is het heerlijk vertoeven (@Patrick; thanx!). En 's avonds is er ook nog voldoende vertier, in het hotel of aan de baai (korte maar stevige wandeling er naar toe).
De regio (Puerto Rico - Mogan) kenmerkt zich door 'rust' én watersport-activiteiten. Voldoende openbaar vervoer (halte tegenover hotelingang), en goedkope taxi's.
Tot slot; het hotel biedt een goede transfer-service aan naar de luchthaven!
Als je op zoek bent naar een super hotel, op een fantastische locatie in Gran Canaria, dan ben je in het Gloria Palace Royal aan het juiste adres. Het hotel kent een geweldige ligging met een mooi uitzicht op zee, zeer ruime en nette kamers en een fantastische service vanuit het personeel. Is de locatie perfect, dan maken de mensen alleen nog het verschil. Dit hebben ze dan ook echt gedaan, van de receptie tot het restaurant en/of entertainment is het service, gastvrijheid en betrokkenheid wat de klok slaat. Wij zijn met name onder de indruk geweest van Manuel in het restaurant. Voor iedereen staat Manuel open en je wordt begroet of dat je in zijn huis arriveert. Oog voor details en betrokken bij de kleine en ook grote mensen. Kortom een echte verschilmaker. Ben je op zoek naar luxe, gastvrijheid, service en betrokkenheid? Dan is Gloria Palace Royal Hotel & Spa een geweldig verblijf en laat je verrassen door het personeel (en Manuel).
- € 436
Labranda Marieta
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 441
Palm Oasis Maspalomas