Corona Blanca
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Een geweldig verblijf,wij verbleven begane grond,nu ik kan u zeggen we hebben genoten,ook van een geweldig team van nogal. Dankjewel Birgit ,je bent fantastisch,en je hebt hele lieve mensen om jou heen 💋💋💋
Een geweldige vakantie gehad. Dankzij de goede service. Iedere morgen verse broodjes aan de deur. En bij vragen werd je goed geholpen.
Gewoon dat het top is!! Schoon, simpel maar prima te doen. Zelf zaten we begane grond, dat vinden wij een echte aanrader. Heerlijk de deuren open en gelijk in de tuin, ligbedden voor je deur! Verder liggen deze appartementen zeer rustig. De deur uit paar meter naar links en je loopt zo de boulevard op naar de gezelligheid en het strand. Ook top! Barretje op het strand voor frisdrank en en natuurlijk de borrel Eetgelegenheden in overvloed In de avond super gezellig aan de boulevard en in het centrum. We gaan zeker terug. Weer is top in die periode! Groetjes Rene en Yvonne.
prima personeel .. zeer behulpzaam.. gratis broodjes aan de deurklink iedere ochtend
Het appartement ligt gunstig ten opzichte van de strandpaseo en het winkelcentrum Cita. Het is kleinschalig, 21 appts. En er zit 's morgens een NL-sprekende receptioniste. Elke dag gratis 2 broodjes aan de deur, voor het ontbijt. Wij komen hier al 7 jaar en hopen er nog vaak gebruik van te maken.
Appartementenhotel | Beschikbaar |
Adults only | Beschikbaar |