Cordial Green Golf
Om te beginnen, het eten. Dit was erg wisselend. De ene dag was het prima te eten. De andere dag was het koud, smakeloos en droog. Er was een beetje variatie maar niet overdreven. De reisorganisatie zei ons dan ook, je kunt ook niet heel veel ervan verwachten met 2 sterren. Terwijl hierboven 3 sterren staan weergeven. Ook zijn er weinig eetmomenten. De tea-time stelt bijvoorbeeld niks voor terwijl je dan wel een beetje zin hebt in een kleine snack. Niet in chocolade donuts die voor je neus smelten. Aan het zwembad is het drama om een bedje te krijgen. er zijn zo'n 120 bungalow huisjes en maar max. 20 bedjes te vinden aan het zwembad. De bungalow zelf word erg goed schoongemaakt. Helaas is het wel aan verbouwing toe. In de badkamer waren de raamkozijnen rot en veel schimmel te vinden in de voegen. Ook was de schuifdeur niet altijd prettig. Moeilijk te sluiten. Op de laatste dag moesten wij douchen aan het zwembad en drama om handoeken te verkrijgen. Het personeel was vaak wel erg vriendelijk en gezellig. Het is een rustig bungalow park. Geen WIFI in deze tijden is toch ook wel erg jammer.
Iets teveel last van kakkerlakken, maar daar kan het personeel beslist niet veel meer aan doen dan dat men al deed. De hygiëne staat in dit hotel hoog in top, waar het personeel hun uiterste best doet om het u verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Op zich was de bungalow goed. Een erg kleine tv met 3 Duitse zenders! Er waren alleen maar Duitsers. Touroperator kan dit beter uit hun aanbod halen!!! de bediening spreekt niets anders dan Spaans! Erg slecht! na het eten , s avonds kun je beter oprotten, want niemand blijft gezellig zitten. Ook geen wonder als het zo ongezellig is. Ook geen muziek! De barman begint on 21, oo uur op te ruimen, terwijl er all inclusive is tot 23.00 uur! Hij kan dan ook niet wachten om naar huis te gaan. Als je vraagt of de radio iets harder mag zodat je hem kunt horen, dent hij dat je het hebt over waarom hij de stoelen in het midden zet. Bah, wat een ongezellige mensen!
Heel vriendelijk personeel. Bij aankomst in de avond konden wij onze koffers bij de receptionist achterlaten en zei hij: ga maar eerst lekker eten en bijkomen van de reis, de rest komt later wel. Op onze laatste dag vertrokken wij ook weer 's avonds en de all inclusive loopt ongevraagd door tot het vertrek. Dat heb ik wel anders meegemaakt. Het eten was gevarieerd: elke dag vis, verschillende vleesgerechten, verschillende aardappelgerechten, pasta, rijst en verschillende groentegerechten. Daarnaast salades, rauwkost, verschillende kazen, vers fruit en diverse toetjes. De bungalow is standaard ingericht, de matrassen zijn minder van kwaliteit en het zou prettig zijn als de slaapkamer tenminste een ventilator had. Het complex ligt zeer gunstig voor bezoek aan zee of de shoppingmalls. De laatste kunnen 's nachts overlast geven, maar ik had er niet echt last van. Al met al een heel prettig verblijf gehad met een gunstige prijs/kwaliteitverhouding.
Strandhotel | Beschikbaar |
Bungalowcomplex | Beschikbaar |