Club Maspalomas Suites & SPA - Adults Only
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Bij MUR Parque Romantico op Gran Canaria verblijf je in huisjes of bungalows in mediterraanse stijl. Bij het grote zwembad vind je bijna altijd wel een ligbedje. Ook gezinnen kunnen hier op vakantie; voor de kinderen is er een speeltuin. Binnen een paar minuten lopen sta je op het strand of in de wi...
Prima park. Netjes, schoon en rustig. Strand op loopafstand. Dichtbij winkels en restaurants. Zwembad was schoon en er zat een badmeester bij. Maar ook als hij er niet is mag je zwemmen. Wij waren met familie, zaten in het huisje naast ons. Onze kinderen van 8 en 12 hebben zich prima vermaakt. Als ik toch minpuntje moet bedenken: de ouderslaapkamer had geen kast. Als je met vrienden reist kan dat lastig zijn misschien.
Beetje gedateerd, maar zeer vriendelijk personeel. Super schoon. Heerlijk rustig .Speelruimte en zandbak voor kinderen. Heerlijk verwarmd zwembad .Centraal gelegen. Goed restaurant. Komen vast volgend jaar terug.
Keurig schoon park. Jammer dat er allerlei regels op t park worden verzonnen door badmeester die wordt ondersteund door gebrekkig sprekende park manager. Kinderen mogen niet in het zwembad springen. Eigenlijk geen geluid maken. Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Erg jammer.
Appartement is voorzien met 1 pers. bedden Wij waren met 5 en er zijn 4 enkele bedden. Dan moet de 5 de persoon op de slaapbank Die mag niet te veel wegen. Anders slaapt dat niet dus geschikt voor een licht persoon Parc is goed in orde en de accommodatie ook
Verblijf was top, heel schoon lekker eten en goede service, het reizen via touroperator was echter bagger. Mijn vriendin en ik waren ziek geworden op vakantie, vriendin aan het infuus vervolgens touroperator gebeld voor hulp. We werd heel kortaf geantwoord en werden heel slecht geholpen. Het kwam er op neer dat we het maar zelf allemaal moesten regelen terwijl we strontziek waren. Voor ons was dit de laatste keer reizen via touroperator!
Geen aanrader. Probeer iets anders te boeken. Zeer slecht onderhouden accomodaties. Huisje stond midden in de nacht letterlijk blank door lekkage, de airco maakte een vreselijke herrie en de stopcontacten vielen uit de muur. Melding gemaakt van lekkage (badkamer en slaapkamers stonden blank), maar geen enkele medewerking. Heel slecht en zeker niet voor herhaling vatbaar.
Bungalowcomplex | Beschikbaar |
Bouwjaar | 1974 |