/https%3A%2F%2Fq-xx.bstatic.com%2Fxdata%2Fimages%2Fhotel%2Fmax1500%2F66087251.jpg%3Fk%3D880420656b045b48a7478a00b12f9d253c5bfd4525c4c621b5c22ed4251c3131%26o%3D)
Las Arenas
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Bij MUR Buenos Aires, gelegen in hartje Playa del Inglés, verblijf je in gezellige appartementen voorzien van alle comfort. Zo geniet je van je vrijheid en kun je toch gebruik maken van alle faciliteiten die een hotel te bieden heeft. Het personeel is ontzettend vriendelijk. Je wordt er met open arm...
Superlocatie op de hoek van yumbo center en loopafstand naar strand ! Geweldig vriendelijk en enthousiast personeel ! Heerlijk zwembad met jacouzi en voldoende ligbedjes !! Wil hier zeker weer terug !!
Prima verblijf voor een relaxte vakantie. Klein maar alles voor handen. Ietwat verouderd. Zeer vriendelijk personeel en prima schoonmaak.
Super hotel en zéér vriendelijk en klantgericht personeel! Op dag van aankomst bleek ons appartement voor die nacht niet beschikbaar te zijn en hebben we 1 nacht in het naastgelegen hotel geslapen. Bij terugkomst de volgende dag werd ons ter compensatie de hele week gratis half pension aangeboden, gratis airco én gratis parkeerplaats voor onze huurauto! Dat is nog eens super hospitality! Het appartement was zeer schoon en elke dag schoonmaak. De bedden liggen heerlijk en de badkamer heeft een fijne inloopdouche. Het diner en het ontbijt zijn erg goed! Voldoende keuze en het personeel is erg vriendelijk en gezellig, zelfs in het naseizoen. De ligging naast het Yumbo Centrum is top, alles in de buurt maar totaal geen overlast van harde muziek of wat dan ook. Vanaf het hotel is alles op loopafstand bereikbaar! Wij hebben geen gebruik gemaakt van het zwembad maar het zag er erg netjes uit. Dit hotel is zeker een aanrader!!! 😍
Een goed appartement midden in Playa del Ingles bij een casino met heerlijk verwarmd zwembad en vriendelijk personeel. Het is ook erg schoon, belangrijk! Wij kwamen om 12 uur aan en dat was helemaal geen probleem. Altijd genoeg warm water, prima Wifi in het appartement en ook nog een Nederlandse zender op de tv. Naast Yumbo(winkelcentrum) en vlak bij een bushalte en loopafstand van het strand. Huurauto kon geparkeerd worden bij het complex. Handdoekje leggen nam hier nogal bizarre vormen aan. Een wekker zetten hoefde niet aangezien er iedere morgen een groep Zweden rond 8 uur met de ligbedden rond het zwembad begon te schuiven. Heb nooit mensen zo obsessief met de zon bezig gezien, wij vonden het wel grappig. Vooral omdat er plek genoeg is bij het zwembad. Het is ons prima bevallen.
Een leuk en gezellig hotel. We verbleven op basis van logies. In het appartement was alles aanwezig om een eenpansmaaltijden klaar te maken. Is centraal gelegen. Openbaar vervoer is op loopafstand. Veel winkeltjes is ook op loopafstand. Personeel altijd vriendelijk en aardig, willen je overal meehelpen waar nodig. Waar ik mij wel aan ergerde was het claimen van de ligbedjes bij het zwembad. PS pinnen op Gran Canaria is niet gratis. Om geld uit de automaat te halen kost geld, varierend van euro 1,50 tot 2,75
Al met al was het een heerlijke vakantie en we komen zeker nog een keer terug
Aantal verdiepingen hoofdgebouw | 5 |
Totaal aantal kamers | 150 |