Tijdelijk geen boekingskosten

Appartement info

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Bij Las Arenas vind je de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie op Gran Canaria! Dit simpele, maar comfortabele twee sterren appartementencomplex is een fijne plek voor een heerlijke strandvakantie. Na 200 meter lopen sta je al op het zandstrand van Playa del Inglés. Tijdens je vakantie aan Las Ar...

8.6FantastischScore uit 134 reviews

Super!
Door Angelique op 03-04-2022

Wij vonden het fantastisch! Echt een superligging. 100 meter van het strand (je kunt met een lift naar beneden als je wil, dan kom je door een bazaar en dan loop je al tussen de restaurantjes en cafeetjes.) Je komt vrij snel via de boulevard op een gezellig plein en als je doorloop over de boulevard kom je langs allerlei winkeltjes en leuke eettentjes. Appartement leek oubollig op de foto’s, maar was ruim en heel schoon. Er wordt om de dag gepoetst en 3x per week handdoekwissel. Het zwembad was open, maar nog wel koud. (Niet gek in maart) Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Supermarkt is dichtbij, wat wij heel fijn vonden, zodat we ons eigen ontbijt konden regelen. Prachtig uitzicht naar de zee en de zandduinen vanaf onze verdieping (8e) Kortom: ik zou meteen weer boeken!

Fantastisch
Door majd op 25-03-2019

Prima locatie en uitzicht

super en fantastisch
Door YVONNE op 19-03-2019

super accommodatie vlak bij het bruisende leven en strand, na seizoen geweest geen overlast gehad, prima restaurants in de buurt, top vakantie...indien bezoek aan het strand lift aanwezig..

Nooit meer.
Door Femia Kleberg op 07-01-2019

Gedateerd appartement met slechte bedden de onderhoezen zijn van plastic. Ruim balkon.

Is voor herhaling vatbaar
Door Günter Oltrop op 22-09-2018

Appartement was goed. Koel-vries combinatie aanwezig met een waterkoker en koffiefilterhouder. Ruim met een mooi balkon. Alleen zaten wij aan de verkeerde kant, geen mooi uitzicht. Wel schaduw s'morgens en dus ontbijten op het balkon. Erg harde bedden.

Nooit meer
Door Susanne op 13-09-2018

Nooit meer touroperator! Vriendelijk personeel, helaas niet goed engels sprekend. We hebben nog net niet red mijn vakantie gebeld. De kakkerlakken liepen over de vloer en de schoonmaakster was erg onvriendelijk. Daarnaast hebben wij lekkage gehad en stond ons hele appartement blank. De bedden lijken uitklapbedden en ze hebben er voor de 'good looking' een bedwand tegenaan gezet. Erg jammer. Gelukkig hadden wij geen ontbijt geboekt, want de vliegen vlogen er op. De trappen bij het zwembad vallen uit elkaar. Contact gehad met touroperator voor vertrek, ronduit geldklopperij. De ligging was het positieve!

• Las Faluas
    € 357

Las Faluas

7.9
    SpanjeGran CanariaPlaya del Inglés

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Corona Roja
    € 379