Dragon Club II
VakantieparkParquemar
Vakantiepark
Adresgegevens | Avenida España 22, E-35100 |
Dragon Club II
We komen hier al jaren, we genieten elke keer weer van de rust. Pépé en Jennie zijn heel vriendelijk. Je kan heerlijk eten in hun restaurant, en niet duur. Zwembaden worden supergoed bijgehouden, heel schoon allemaal. We kijken er elk jaar weer naar uit!
Rustig gelegen, bungalow was voor ons een aangename verrassing. Zalig om buiten te kunnen genieten van ons ontbijt. Wij hadden de mogelijkheid om ons middagmaal aan de bungalow te laten bezorgen. Zeker netjes verpakt. Restaurant uitstekend! Uitbaters super vriendelijk 😍 zwembad zalig en rustig om te zonnebaden. Wij komen zeker terug. Hier kan je tenminste volledig tot rust komen.
Altijd een heerlijke plek om te zijn. Ruime huisjes en lekker schoon. Centraal gelegen maar ook rustig
De leiding van Dragon Club 2 is uitermate behulpzaam en vriendelijk. De bungalows zijn ruim, maar wel wat gedateerd. Veel bungalows hebben voor en achter een eigen terras met stretchers. Het bijbehorend restaurant is prima en goedkoop. WiFi is aanwezig en de keuken van de bungalows is qua inrichting en voorzieningen goed voorzien te noemen. Het park is mooi aangelegd. Het lijkt alsof de huisjes in een park zijn aangelegd en niet alles in rijen naast elkaar.
Centraal gelegen met de bijbehorende achtergrondgeluiden.hebben dit niet als erg storend ervaren.de bungalow was zeer compleet ingericht.
Niet geschikt om met kleine kinderen heen te gaan. Zwembaden erg koud en geen plek om even te spelen. Ook in omgeving niet een speeltuin.
Voor rest mooie locatie vlakbij winkelcentrums, 800 meter van strand. Bungalows zijn erg verouderd. Maar met 2 volwassenen en een baby wel ruim. Waterdruk is erg laag. Restaurant op parkje is goed en lekker. Ook zijn ze erg gastvrij. Al met al hebben wij wel genoten maar zouden niet snel hier weer boeken ivm kinderen en veroudering bungalows (verf laat los, gordijnrails laat los, verf in badkuip, elektriciteit niet echt veilig aangelegd etc