Abora Continental by Lopesan Hotels
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Abora Continental by Lopesan Hotels
Zin in zon, zee en zwemplezier? Dan is Abora Continental by Lopesan Hotels jouw perfecte vakantiebestemming! Met twee verleidelijke zwembaden en het strand op slechts 190 meter afstand, staat dit hotel garant voor eindeloos waterplezier. Voeg daar comfortabele faciliteiten en een bruisende omgeving aan toe, en je hebt alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie.
De Ligging
Abora Continental by Lopesan Hotels ligt in het levendige hart van Playa del Inglés, op een steenworp afstand van het beroemde zandstrand en de indrukwekkende zandduinen. Omringd door winkels, bars en restaurants, biedt deze locatie de perfecte mix van ontspanning en entertainment. De nabijheid van het strand (190 m) nodigt uit tot lange wandelingen langs de kustlijn of een verfrissende duik in de Atlantische Oceaan. Verkenningstochten starten direct vanaf het hotel, met handige vervoersopties zoals een taxistandplaats en een bushalte op slechts 50 meter afstand voor uitstapjes verder weg. Voor vakantiegangers die op zoek zijn naar avontuur, ligt de luchthaven op ongeveer 30 km van het hotel.
Abora Continental by Lopesan Hotels biedt een breed scala aan faciliteiten die je verblijf onvergetelijk maken. Het hotel beschikt over 396 comfortabele kamers, verdeeld over 7 verdiepingen, en is uitgerust met moderne gemakken zoals gratis Wifi en airconditioning. De focus ligt op de twee buitenzwembaden, waarvan een speciaal voor kinderen, omringd door gratis ligstoelen en parasols - perfect voor urenlang waterplezier onder de zon. Naast zwemmen, kunnen vakantiegangers genieten van activiteiten zoals volleybal en fitness of ontspannen in de whirlpool. Voor de kleintjes is er een Mini-Club en speelkamer, terwijl volwassenen kunnen genieten van avondshows. Verder biedt het hotel diverse diensten zoals een medische service, wasserijservice en een eigen shuttlebus, alles om je verblijf zo zorgeloos mogelijk te maken.
Bij Abora Continental by Lopesan Hotels geniet je van een uitgebreid aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. Het hotel beschikt over een buffetrestaurant, 'Saborea', waar vakantiegangers terechtkunnen voor ontbijt, lunch en diner. Voor een drankje kun je terecht bij een van de twee bars, waaronder een gezellige hotelbar en een zwembadbar die ook dienstdoet als snackbar. Kies je voor All-Inclusive, dan zijn ontbijt, lunch, diner en geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije dranken inbegrepen. Speciale dieetwensen zoals glutenvrije of lactosevrije maaltijden kunnen op aanvraag verzorgd worden, zodat iedereen heerlijk kan genieten.
In Abora Continental by Lopesan Hotels zijn enkele praktische zaken goed om vooraf te weten. Het hotel accepteert bekende creditcards zoals American Express, Visa, Diners Club en MasterCard voor eventuele extra kosten tijdens je verblijf. Om iedereen een aangenaam verblijf te garanderen, hanteert het hotel een dresscode; korte broek en badkleding zijn niet toegestaan in het restaurant. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers zijn dol op de perfecte ligging van Abora Continental, dichtbij het strand en de gezellige markt. Het ontbijt en diner krijgen lof voor de ruime keuze, en de snackbar bij het zwembad valt ook in de smaak. De kamers zijn ruim, netjes en worden keurig schoongemaakt. Velen genieten van de gezelligheid die het hele dag heerst, mede dankzij het vriendelijke personeel dat altijd klaarstaat. De ligging bij winkeltjes en de boulevard naar Maspalomas wordt als ideaal beschreven. Alles is goed toegankelijk, zelfs voor mensen die slecht ter been zijn, wat de vakantieervaring ten goede komt.
Boek eenvoudig met Zoover
E-mailadres | |
Adresgegevens | 2 Avenida de Italia, 2, E-35100 |
Website |
Abora Continental by Lopesan Hotels
Het hotel is perfekt gelegen. 200 m. van het strand ,wel via een hoge trap. 100 m.van de bushalte.Je kan daar vandaan bijv.naar Puerto de Mogan,Puerto Rico enz.De markt (op woensdag en zaterdag )is op 300 m. lopen van het hotel vandaan. Het ontbijt is prima,genoeg keuze. Diner is oké,vlees,kip,vis,pasta,salades .Had wat warmer gekund.Misschien is showcooking een idee? De snackbar bij het zwembad heeft ook wel het één en ander staan.Op zich prima. De drankjes zijn niet allemaal inbegrepen bij de all inn,dat is wat minder. De kamers zijn prima,ruim en netjes.Er wordt keurig schoon gemaakt.Het animatieteam doet zijn best,niet echt spectaculair.Als je er 2 weken bent,krijg je de tweede week exact hetzelfde ritueel! Wij hadden kamer 319 aan de voorkant,zeezicht zonder te betalen! Het water van het zwembad was best koud,er ging ook bijna niemand in.We hebben het er prima gehad en zouden zeker nog een keer teruggaan naar Abora Continental.
Na dat we aan kwamen moesten we echt even wennen aan alles hier. Maar na een nacht goed geslapen hebben we genoten van het ontbijt Het buiten eten vonden wij heerlijk en hebben dit elke dag kunnen doen buiten dus. Er heerst hier heel veel gezelligheid de hele dag door. De kamer was prima en brand schoon en ook gezellig. De ligging is prima. Er is veel vertier en winkeltjes. Daarbij is het heel leuk om over de boulevard naar maspalomas te lopen. Ook is het leuk om met het treintje dat 300 meter verderop ligt een tripje te maken zodat de toerist zien kan waar hij verblijft. Ons verblijf in dit Albora hotel heeft ons een heerlijke gevoel en vooral een gezellige vakantie gegeven. Heel veel dank voor al het personeel want niets is te veel voor hun om het naar je zin te maken en iedereen is even vriendelijk. Nu zijn we weer thuis met een verschil van 28 graden. We hebben genoten van alles hier en vooral de zon die elke dag scheen.
Abora Continental by Lopesan Hotels
We hadden dit hotel gekozen omdat dit goed toegankelijk zou zijn voor mensen met een loopbeperking. Volgens de "kleine letters" van de reisorganisatie was het de bedoeling om tevoren in te checken bij het hotel. Daar aangekomen vond men dit tevoren inchecken vreemd en had men de opmerking dus niet gelezen dat er sprake was van beperkingen. Honderden meters verderop stonden we dus voor diverse trappen en gingen we terug naar de receptie, terwijl de rollator toch duidelijk zichtbaar was. We hadden een luxe kamer waar een snelle incheck van mogelijk zou zijn. De man achter de receptie had echter alle tijd zodat we na ruim 1 uur wachten aan de beurt waren. We kregen een nieuwe en zonder trappen toegankelijke kamer, ruim en netjes ingericht. Jammer dat de batterijen van de kluis leeg waren waardoor ik terug mocht naar de receptie met weer lang wachten. Het restaurant hebben we een dikke 9 gegeven voor variatie en smaak. Het zwembad was ruim
We hebben een heerlijke vakantie gehad, super kamer, vriendelijk personeel en goed eten, animatie voor groot en klein, je kon de schoonmaak van je kamer in tijden op geven. Zwembad handdoek leggen vanaf 8 uur, maar om 10 uur briefje 11 uur weg.
Alles was dichtbij busstation, strand, winkels. Ook voor mensen die slecht ter been zijn is alles goed te doen. Geen negatieve ervaring kortom een aanbeveling.
Goed hotel , heel schoon personeel vriendelijk . Achter de centrale bar is nog een gelegenheid om 24/7 !!! bier fris wijn en koffie te halen . Super geregeld. Ook voor minder valide mensen worden bedjes gereserveerd bij het zwembad . Tevens een stoeltjeslift in het zwembad aanwezig.
Eten was prima , onbijt goed . Steeds ruim voldoende aangevuld .
Excursies kun je ook in het hotel boeken , pin en winkeltjes naast de deur. Bij aankomst dien je 50 euro borg te betalen en let op er zijn 2 aangewezen plekken voor de rokers. Achter bij het zwembad en voor bij de ingang . Op het balkon mag niet gerookt . Het animatie team was geweldig , voor ieder wat wils . Kidsclub aanwezig met speeltuintje Wij raden dit hotel zeker aan.
- € 538
HL Miraflor Suites
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 656
Servatur Puerto Azul