Corona Blanca
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Curasol is de uitstekende vakantiebestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een ontspannende en comfortabele vakantie. Naast de prachtige kamers met moderne voorzieningen heeft het ook een adembenemend uitzicht. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en staat altijd klaar om te helpe...
Een leuk appartement. Mooi liggende locatie, verrassend. Mooi eiland waar veel te zien is. De temperatuur ook echt aangenaam in de winter. Weer geboekt voor november. Het was ons zo goed bevallen!!
Het is een heel fijn appartement. Alleen lijkt het schoon, maar ik zou je eigen schoonmaakdoekjes meenemen. De vaat was duidelijk niet gedaan, spinnenweb aan de deur. Behalve hygiëne vond ik het een goed appartement. Lekker ruim en kamer 604 had een geweldig uitzicht. Playa del Cura is lekker rustig, en met de bus kom je snel in Puerto Rico. Ik zou zeker terug keren naar dit hotel.
De appartementen waren netjes maar er was geen airco in en dat was iets minder. Was niet veel te doen in het dorp maar met de taxi voor weinig geld naar de volgende stad. Was achteraf toch wel heerlijk zo rustig. Personeel was vriendelijk en behulpzaam
Erg fijn complex, mooie ligging en mooi uitzicht. Het was erg rustig wat wij wel prettig vonden, goede bedden. Gaan zeker een keer terug, auto aan te raden.
Appartementencomplex Curasol Van 23/04 t/m 1-05 Zeer rustig hotel, zwembad, Jacuzzi. Zeer schoon en een bijzonder mooi uitzicht. Alleen jammer, dat het einde van het seizoen inging, de laatste 4 dagen. Zwembadbar gesloten. Er werd verbouwd ( liften).
Adults only | Beschikbaar |
Strandhotel | Beschikbaar |