Abora Buenaventura by Lopesan Hotels
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Ben je op zoek naar een kindvriendelijk hotel in Puerto de Mogán? Dan is Paradise Valle Taurito geschikt. Zowel in als rondom dit hotel beleven de kids heel veel waterpret. Reviewers schrijven daarnaast dat het personeel erg vriendelijk en behulpzaam is. Dit hotel ligt vrij rustig, maar de drukte zo...
Mooi hotel, mooie, ruime, schone kamers, dagelijks schoonmaak en handdoek wissel. Stond een sofabed in, hierop is NIET te slapen, ingezakt, ijzer voel je er doorheen. Meerdere keren over geklaagd, na 3 dagen kregen we eindelijk een bed op voorwaarde dat als ze het nodig hadden, ze het kwamen halen (niet gebeurd). Het eten: dat vonden wij niet bijzonder, vettig. Wel keuze uit verschillende dingen vlees, vis, vega. Maar voor ons was het niet oke. Het gaat echt vervelen. Ontbijt en lunch oke. Zwembad bij hotel: 7.30u handdoek leggen. Wij gingen dagelijks naar waterpark dus geen last van. Zonnebedden inclusief, parasol 3 euro. Eten niet inclusief maar je kunt in hotel eten of wat bij de supermarkt halen. Waterpark wel aan renovatie toe. Animatie: is in vergelijking met 4 jasr geleden echt veel minder, door covid bezuinigingen. Toen echte musicalshows nu spelletjes en af en toe een slechte zangeres. Ze doen hun best hoor! Dat zeker.
Het Hotel is prachtig gelegen. Alle kamers hebben zeezicht , douche altijd lekker warm.Zwembad is ook goed . Minpuntje het zwembad zou verwarmd zijn maar dat is minimaal. Het water is niet steenkoud zoals bij ándere hotels die wij wel eens geboekt hebben. Wij zijn nog bij een paar andere hotels gaan kijken die Corendon / Tui / Sunweb aanbieden . Ook daar waren de zwembaden minimaal verwarmd. Dit Hotel heeft wel nieuwe ligbedden bij het zwembad. Deze zijn comfortabeler dan bij de andere hotels. Het eten in het hotel is misschien niet zo uitgebreid als de 4 sterrenhotels in Turkije maar de prijs / kwaliteit is gewoon goed. Ontbijt is goed , zeer goede kwaliteit / verse harde bolletjes . Kok bakt eieren en omelet. Er is vers fruit en echte verse naturel yoghurt. Wat betreft Diner , er wordt vers vlees gebakken op de bakplaat , verwacht geen biefstuk maar als je 490 betaald mag je niet klagen . Wij snappen de matige recensies niet.
Wij hadden eigenlijk de Paradise Costa Taurito geboekt. Dit hotel bleek nog gesloten te zijn, dus we kregen van Tui deze aangeboden. We zagen de laatste reviews en waren dus aan 't twijfelen om wel naar dit hotel te gaan. Nu achteraf snappen wij totaal de slechte reviews niet! Het eten is echt hartstikke goed! De kamers zijn mooi groot. Op het plein heb je ook all inn bij de animatie. 'N bushalte ligt op vijf minuten loopafstand die je naar allerlei dorpjes kan brengen. Voor gezinnen met kinderen hebben ze familie kamers waarvan de ligging geweldig is! Meteen aan 't zwembad, alles dichtbij. Wij snappen de laatste reviews echt niet.
Niet duur dus eigenlijk moet je ook niet veel verwachten...hele mooie grote kamer was voor ons het enige pluspunt. Klein zwembad en een rush om ‘s morgens een plaatsje te bemachtigen errond.Weinig variatie in het eten en behoorlijk vettig. Wij zijn ‘s avonds uit gaan eten na de tweede dag. Iets drinken ‘s avonds in de bar kan maar vaak op de ligzetels. Er staan ocharme een tafeltje of 8 buiten voor een hotel met een 150 kamers...je kan wel binnen zitten maar wie wil dit nu met het mooie weer?! Voor ons zeker geen tweede keer en wij zijn nochtans niet zo moeilijk...het is het geld niet waard.
Mooi hotel. We hebben er met een groep echt ZELF een feest van moet maken. Transferbus overvol. Kids op schoot en dat in coronatijden. Aankomst 21.20u, paspoorten afgeven geen tijd. Huphup eetzaal gaat om 21.30u dicht. Rennen alsof we al moesten weten waar de eetzaal lag?! Eten is weinig variatie je kunt zo voorspellen wat je morgen krijgt. Bij zwembad idem. Hamburger of hotdog om de dag hetzelfde. Eten is gewoonweg TE koud. Hebben het maar in de magnetron opgewarmd (bedoeld voor babyfles) Je hoorde de mensen er gewoon over klagen. Animatie SLECHT. Waterpark is excl eten/drinken. Lig je dan in je all in hotel met waterpark met kinderen zonder nog maar een cola. Aan zwembad boven liggen? Letterlijk rennen voor een bedje. Dit hotel is gewoonweg TE duur voor wat je hebt. Gooien dan alles maar op corona. Als groep meerdere keren gemaild over klachten, uitkomst 0,0. Zeer gehorige kamers. Gelukkig hadden wij maar 8dagen. Nooit meer weer.
Allereerst hadden wij geboekt voor Het hotel Paradise costa taurito, bij aankomst bleek dat dit hotel gesloten was. Gelukkig konden wij nog snel de bus tegen houden, deze heeft ons uiteindelijk bij Paradise valle taurito gebracht. Al gelijk werd duidelijk dat er veel regels waren ivm corona. Zo werd de minibar niet bijgevuld, mochten er maar 2 drankjes besteld worden per persoon en zaten er een aantal dingen ineens niet meer in het all-inclusive pakket. Zo moesten slushpuppy’s ineens betaald worden door “corona”. De spa was niet open. Het waterpark had zout water en ook daar moest voor drinken worden betaald. Wij waren met een groep van 14 personen en kregen allemaal een verschillende time table om te gaan eten. Uiteindelijk werd gezegd dat wij met 14 te gelijk moesten eten. Na veel gezeur zijn wij elke dag netjes met zijn 14e gaan eten, werd er opeens gezegd dat er wel iemand bij de zwembadbedjes moest blijven zitten.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Aantal tweepersoonskamers | 188 |