HL Rondo
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
In het Paradise Lago Taurito zal je je geen moment vervelen. Dit mooie hotel gelegen op Gran Canaria is een heerlijke plek om van jouw zonvakantie te genieten. Paradise Lago Taurito is ideaal voor gezinnen met kinderen, het beschikt namelijk over een waterpark met zowel normale als zoute zwembaden. ...
Betreft een gedateerd hotel wat wel aan renovatie toe is. Tijdens ons verblijf vooral door toeristen uit de UK bevolkt. Eten is hier op aangepast, wat overigens wel goed was. Leuk strand op loop afstand, maar goed ook want om 10 uur is er een stormloop op ligbedden bij het, in verhouding tot het aantal hotel gasten te kleine, zwembad. Waterpark voor de deur is overigens openbaar voor zowel locals als andere hotels waardoor dit zeer druk is. Al met al een hele leuke week ons vermaakt en lekker gegeten.
Op de foto’s zag het er allemaal prachtig uit, deze foto’s stammen uit de oertijd weten wij nu. Dat was tijdens de opening waarschijnlijk. Alles is verouderd, verpauperd. Wij hebben heel wat all inclusive gedaan in ons leven maar dit.. 4 sterren.. weet niet eens waar ik moet beginnen. Eten is heel karig, koud en weinig variatie. Blij dat er patat was, dat was nl erg lekker omdat iedereen er zo over dacht waarschijnlijk dus dat werd heel vaak vers aangevuld. Het aanbod van het eten wordt weinig verzorgd getoond. Er ligt rauwe vis te wachten om gebakken te worden in een niet gekoelde schaal. Uur later lag het er nog. Dan de snacks… omg.. elke dag hetzelfde maar als het goed was hoorde je me niet. Maar dit… knakworsten die de hele middag in de zelfde bak liggen, niet verwarmd, hamburgers die te zwart, hard, droog en koud waren. En witte sandwiches ( het mag de naam niet eens dragen) met kaas en ham. De tekens zijn op, jammer, heb nog meer.
Wij (moeder met 3 zoons van 12, 14 en 16) waren hier de eerste week van de meivakantie.
Zeer ruime, schone, kamer met erg groot balkon. Ietwat gedateerd en weinig meubilair op het balkon, maar zeer schoon en voldoende ruimte voor 4 personen. Je logeert op basis van All-inclusive. Ik heb al in veel All-in resorts gelogeerd, maar hier hadden ze echt een goed buffet. Iedere dag wisselend en zeker niet zuinig. Entrecote en gerookte zalm etc werd zelfs aangeboden. Glijbanen zijn leuk, maar mijn jongens hebben er niet heel veel gebruik van gemaakt. Strand op korte loopafstand.
Enige minpunt vond ik de avonden. Animatie stelt niets voor en de speelhal evenmin. En omdat het zo afgelegen ligt heb je ‘s avonds gewoon weinig vertier. Puerto Rico is met de taxi goed te doen. Ca €10. Leuk om even te winkelen in het winkelcentrum. Zelfs met puberjongens ;-)
Al met al zeker een aanrader wat mij betreft!
Zeer slechte bedden. Geen variatie in het eten . In de avond geen stoelen genoeg. Je moest dan om 18:30 er al gaan zitten. Lang wachten voor je drankje.
Hotel is al wat ouder en dat kun je merken in de aankleding. Alles was wel schoon. Je kunt lopen naar het waterpark met alle glijbanen, echter moet je daar betalen voor drinken/eten/parasol enz. Even makkelijk terug lopen om iets te drinken halen, is raar omdat je dan met je natte zwemkleding door het restaurant moet of langs de receptie. Er is een klein zwembad (zoet water, waterpark heeft zout water) en daarbij is 1 bar. In de avonduren is er buiten 1 bar open, maar deze vonden wij niet echt uitnodigen om gezellig te zitten aangezien er houten picknick banken waren en het er erg schemerig was. Een spelletje spelen of lezen is niet echt mogelijk, daarom verbleven wij maar op de kamer. Corona maatregelen zijn strenger als in Nederland: alleen als je zit (of in het zwembad bent) mag het mondkapje af. Overal hangen apparaten om je handen te desinfecteren en in het restaurant zijn ook duidelijk extra maatregelen genomen ivm de schoonmaak.
De kamers waren wat gedateerd.Wij misten een waterkoker of koffiezetapparaat op de kamer. De bedden waren ook doorgezakt. En de airco deed ook niet wat hij moest doen. Het meubilair op het balkon bestond uit rieten stoelen en een glazen tafel, zaten echt niet lekker en met kinderen niet handig zo’n los liggende plaat. Het eten vonden wij elke dag hetzelfde. En vooral tijdens het ontbijt ontbrak iets van zuiveldranken. Helaas was er ook geen showcoocking. De contacten die we hebben gehad met de receptie waren prima en werden goed te woord gestaan. Het water in het waterpark is zoutwater. Nog zouter dan de zee. En daar is weinig toezicht. Ook voor het drinken en hapjes moet je ultra all in hebben. Gelukkig hebben wij dat niet gedaan, want dat had helemaal niet in verhouding gestaan. Het zwembad bij het hotel is erg klein, wel goede toezicht.En voor ons was het eerst niet duidelijk wat er bij de poolbar te krijgen qua eten e.d
Appartementenhotel | Beschikbaar |
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |