Abora Buenaventura by Lopesan Hotels
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
In het toeristische Maspalomas op Gran Canaria vind je het vier sterren all inclusivehotel Tabaiba Princess. Dé perfecte plek voor een exclusieve vakantie in een tropische omgeving. De vele palmbomen en het aangelegde strand brengen je helemaal in de vakantiesfeer en de diverse spamogelijkheden en m...
Een mooi hotel, schoon en enigszins goed eten... maar het management is volledig doorgeslagen. Alles draait om efficiency en omzet. Wij hadden echt geen relaxte vakantie. Je moet verplicht een afspraak plannen voor het ontbijt en dinner en je vast leggen voor je hele verblijf. Iedereen krijgt een tafel aangewezen bij binnenkomst terwijl 75 % van de tafels gewoon leeg en ingedekt zijn, Sta je een kwartier in de rij te wachten... voor nop Het personeel was grotendeels zo onvriendelijk en gestrest en liep met een lang gezicht rond. Er zijn relatief veel Engelstalige gasten die zich niet sociaal gedragen Helaas geen aanrader meer !
De incheck was waardeloos. Lang wachten. Tijdens het verblijf advies van de receptie nodig, wachten op een buslading incheckers. Zou het niet mogelijk zijn één receptiedesk vrij te houden voor vragen van hotelgasten? Op de kamer was geen handleiding van de TV, geen informatiemap, geen pen/papier. De regendouche was heerlijk, maar..... ik wil niet steeds natte haren als ik douche en er waren geen douchemutsjes. De haak voor de handdouche was op heuphoogte. Een wat hoger aangebrachte haak zou comfortabeler zijn geweest. Nu moest je met één hand de douche vasthouden, met de andere hand inzepen, en het zeeppompje bedienen met de derde hand???? Er waren geen stoelen op de kamer. Alleen een tweezitsbankje. Gezellig knus naast elkaar een spel doen op een tafeltje dat er niet was. De nachtkastjes waren (te) klein. Weinig kast/aflegruimte. Verschillende Tv-zenders deden het niet, onder andere BVN. Voor mij geen Tabaiba meer. Ruime onvoldoende
Geweldige plek! Net terug van 8 dagen Tabaiba Schoon, mooi, net hotel, geweldige styling
Het eten is super, elke dag vers en andere dingen en voor iedereen wat!
Vriendelijk personeel, gek op kleine kindjes.
Zwembad fantastisch, uiteraard wat kouder in November maar vooral het waterpark voor ons 3 jarige zoontje was geweldig.
Wij kunnen weinig minpunten bedenken, misschien dat de wifi niet geweldig is maar ach die heb je ook niet zeer nodig,
misschien de locatie Die is niet handig als je gezellig naar een boulevard wilt lopen maar met 5 min met de taxi sta je daar ook!
Voor een luxe vakantie ben je hier aan het juiste adres. En bewondering voor het keihard werkende personeel!
Wij komen zeker terug met onze kleintjes!
Wat een prachtig hotel, wij zaten aan de Tabaiba kant. Deze is gerenoveerd. Een prachtige suite, heerlijk 3 persoons bed. Prachtige badkamer en super schoon. Goede service, vriendelijk personeel en in de avond genoeg vertier in de bar met muziek en optredens. Goed eten en heerlijke cocktails. Echt de moeite waard om naartoe te gaan. Minstens 5 sterren waard.
Heerlijk eten, goede kamer met fantastische bedden en kussens. Inloopdouche met perfecte waterstraal. Onze dochter sliep op een slaapbank maar haar bed was breder als die van ons. In de avond heerlijke cocktails ( Merk drank) aan de bar. Lekker bier (5%) . Met de taxi naar het centrum geweest van Maspalomas. Leuk centrum met kwalitatief goede winkels. Ligt aan de boulevard en het strand. Lopend te doen maar het is wel minimaal 2.5 km. Auto gehuurd en het binnenland bezocht tot aan Las Palmas. Ook een ferry boot vanaf Mogan is erg leuk. Je bezoekt dan 3 plaatsen. De bus stopt nagenoeg voor de deur. Nabij het hotel een supermarkt. Animatie is prima als je dat leuk vindt. Voor ons de eerste keer Spanje all in maar prima bevallen. Hiervoor altijd Turkije. Verwacht geen 5 sterren Turkije hier maar het hotel was prima. Goede service vanuit het hotel met in en uit checken (gratis kamer mogen gebruiken). Goede sfeer qua personeel indeling.
Spahotel | Beschikbaar |
Strandhotel | Beschikbaar |