Abora Buenaventura by Lopesan Hotels
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
La atención del personal es exquisita. La limpieza insuperable y la comida lo mejor que he probado. Es un hotel confortable donde miman el más mínimo detalle. Siempre está todo a punto. La única pega que puedo poner es a las camas, los colchones me gusta que sean más rígidos.
Het is een van de betere hotels die we gedaan hebben. Het eten is gewoon fantastisch. Heb je probleem of iets tekort, zorgen ze altijd voor een oplosing. Ge kunt niet zeggen dat kindonvriendelijk is maar het is wel minder geschikt voor kinderen. Namelijk geen buffet geen accomodatie voor kinderen geen appart zwembad .. Maar de kinderen die er aanwezig zijn worden op de beste manier opgevangen met de mogeglijkheden. Het is wel meer eeen rustig hotel zonder animatie. Voor mij hoeft dat niet. Ideaal hotel voor mensen die rust zoeken!!!!!
Deze prachtige parel van de kwaliteitsketen Seaside Hotels mag beschouwd worden als het beste hotel op het eiland. Met slechts 94 kamers, gelegen in een oase van palmbomen, is een persoonlijke service met een exclusieve karakter gegarandeerd. De uitstekende keuken, de prachtige architectuur met aandacht voor detail en de rustige doch centrale locatie, zijn slechts enkele elementen waarom het hotel behoort tot "The Leading Hotels of the World '. Wij reizen altijd in een 5-sterren (meestal LHW) hotel, maar dit is echt een plek om terug te keren. Wat een service! De keuken verdient 1 of 2 Michelin-sterren. Alles is mogelijk en iedereen is onmiddellijk met een glimlach tot uw dienst . Dit is wat wij noemen "Deutsche Gründlichkeit". De kamers (we hadden een type C met uitzicht op het zwembad) zijn ruim en perfect schoon. Het hotel is in de buurt van het centrum (winkels, restaurants, enz...) maar is inderdaad niet geschikt voor kinderen.
Wij zijn vaste Griekenland-reizigers, steeds in een Grecotel 5 L, wel dit is ook 5 L een groot verschil met wat de Grieken ons aanbieden. Dit is echt een plaats om terug te keren. Wat een service ! De keuken verdient zeker 1 of 2 sterren. Alles is mogelijk, u vraagt en zij staan onmiddellijk voor je klaar.Dit is wat wij noemen " Deutsche Grundligkeit". De kamers (wij hadden een upgrade met duinenzicht - beneden) was perfect in orde. Het hotel is dichtbij het centrum (winkels, restaurants e.d.) Spijtig dat zij hun eigen strand niet kunnen hebben dit hebben wij wel gemist. Volgend jaar gaan wij zeker terug ! Het hotel is inderdaad niet geschikt voor kinderen, toch waren er mensen met kinderen en dit zou niet mogen.
geweldig hotel. eten geen sterren niveau. grote zwembad aan de koude kant. verder weinig aan te merken op dit paradijsje. je komt er echt tot rust.
Gran Recidencia is een top hotel. Duits management en dat is in alles goed te merken. Schoon, kwalitatief zeer goed ingericht, prachtige kamers, geweldig eten, kortom geen wanklank over dit hotel. Geen hotel voor (kleine) kinderen, maar dat was ook wat wij zochten. Half pension is aanrader. Lunch en drank is aan de prijs,. maar wel erg lekker.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Luxe | Beschikbaar |
Adults only | Beschikbaar |