Los Melocotones
We hebben de beste aanbieders voor Los Melocotones voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 8
Over Los Melocotones
Ontdek de charme van Los Melocotones, een uitnodigend hotel gelegen in het zonovergoten Maspalomas. Dit verblijf belooft een onvergetelijke vakantie met zijn schitterende zwemcomplex, inclusief buitenbaden en een speciale zone voor kinderen. Perfect voor zowel actieve ontspanning als heerlijk luieren onder de zon. Een paradijs voor zowel waterratten als zonaanbidders!
Bungalows Todoque
VakantieparkTenesoya
VakantieparkSanta Fe
VakantieparkSahara Beach
VakantieparkParquemar
Vakantiepark
De ligging
Los Melocotones verwelkomt vakantiegangers in het adembenemende Maspalomas, een parel op de zuidpunt van Gran Canaria. Omgeven door prachtige stranden en de iconische zandduinen, is het de ideale uitvalsbasis voor zowel strandliefhebbers als avonturiers. Het centrum van Maspalomas, met zijn gezellige bars, restaurants en winkels, is gemakkelijk te bereiken, net als diverse bezienswaardigheden. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, is het openbaar vervoer toegankelijk en het hotel biedt gratis parkeergelegenheid voor gasten die met de auto reizen. De afstand tot het dichtstbijzijnde vliegveld biedt een probleemloze aankomst en vertrek.
Los Melocotones nodigt uit met een rijkdom aan faciliteiten om elke vakantie bijzonder te maken. Centraal staat het indrukwekkende zwemcomplex, bestaande uit diverse buitenbaden inclusief een kinderzone, omgeven door een zonneterras met ligstoelen en parasols - de ideale plek voor ontspanning onder de zon of deelname aan aquarobicstrainingen. Buiten het waterpret biedt het hotel een scala aan activiteiten zoals midgetgolf, vissen, windsurfen en duiken; golfen is beschikbaar tegen een toeslag. Voor dagelijkse benodigdheden is er een supermarkt op het terrein. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van Wi-Fi in de openbare ruimtes, een medische dienst, wasservice en een fraaie speelplaats ervoor dat het aan niets ontbreekt tijdens uw verblijf in Los Melocotones.
Hoewel de specifieke details over eet- en drinkgelegenheden in Los Melocotones niet beschikbaar zijn, kunnen vakantiegangers in de omgeving van het hotel genieten van een verscheidenheid aan lokale en internationale gerechten. Met de aanwezigheid van een kitchenette in elke kamer hebben gasten ook de vrijheid om zelf maaltijden te bereiden voor een gezellig diner in eigen kamer. Voor een authentieke culinaire ervaring bevinden zich in de nabijheid van het hotel diverse restaurants en bars.
Houd er rekening mee dat de pakketreizen van Los Melocotones mogelijk niet in het algemeen geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking. We adviseren vakantiegangers met dergelijke wensen om vooraf gedetailleerde informatie aan te vragen om aan hun behoeften te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Badkamer
Douche
Buitenzwembad
Kinderzwembad
Golf
Adresgegevens | 15 Avenida Touroperador de Kuoni 15, E-35100 |
Los Melocotones
Drie weken op het park Los Melocotones verbleven. Wat een heerlijk en rustig park. Na een dag drukte op het strand, in een stadje of onderweg is het een oase van rust en groen. Huisjes zijn prima, simpel ingericht maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. In de weekenden is het drukker omdat dan de spaanse huiseigenaren komen maar ook dan is het gezellig druk en niet vol. Het zwembad is zout maar niet overdreven en de tuinen bij de huisjes zijn super. Voldoende tuinmeubilair en ligbedden incl zon en schaduwplekken. Er is een miniwinkeltje bij de receptie waar je verse broodjes kunt kopen voor andere dingen moet je echt een supermarkt opzoeken. Een auto is dan ook echt noodzakelijk. Het park zit in campo internacional, tussen playa del ingles en maspalomas in. Het is een mooie uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Schoonmaak was prima maar toch wel geregeld een kakkerlak en kleine miertjes in de keukenkasten. Het blijft natuurlijk een warm eiland waar dit wellicht bijna niet te voorkomen is. Wij mochten tot 15.00 in het huisje blijven op de dag van vertrek zodat we gedoucht de auto in konden naar de luchthaven. Super fijn! Tips voor het park: grotere prullenbakjes in de huisjes zodat die niet overvol raken op de dagen dat er geen schoonmaak komt, er staan nu kleine afsluitbare emmertjes die met een gezin van 4 zo vol zitten. En een leuke speeltuin, wat er nu staat kan echt niet meer. Dit park is een aanrader voor mensen met kinderen die geen behoefte hebben aan (kinder) disco's, animatie, etc.
Bij aankomt werden ontvangen door een niet al te vrolijken kijkende receptioniste. Wij kregen bungalow 49 toegewezen. Na een tijdje te hebben moeten zoeken deze uiteindelijk gevonden. De bungalow lag lekker achteraf waardoor je geen burelen het zicht had. De eerste dagen waren er veel Spanjaarden en zij waren niet echt bepaald vriendelijk. Er kon geen groet of glimlach vanaf. Het zwembad bestaat uit twee delen een peuterbad en een groter bad. Het is niet groot maar wel knus. Onze kids hebben er dagelijks gebruik van gemaakt ook al was het soms om even af te koelen. Het park ligt op zo'n 200 m. van de taxi standplaats welke je voor max €5,00 naar bv het strand brengt. In de buurt heb je op loopafstand Faro 2 en de Spar liggen. Al met al een leuke vakantie gehad en het park is een aanrader, zolang je niet van enorme luxe afhankelijk bent.
Los Melocotones
Een verzorgd bungalowpark met ruim 60 bungalows die allen in particulier bezit zijn (in het weekend zijn sommige eigenaren aanwezig). De inrichting verschilt dus per bungalow. Wij hadden een bungalow aan het einde van een paadje en hadden in de ruime tuin dus erg veel privacy en de hele dag zon (ligbedden aanwezig). Inrichting is eenvoudig maar alles wat nodig is, is aanwezig. Schoonmaak en verschoning van linnen is in orde. Het winkeltje bij de receptie is erg handig voor de kleine boodschappen en voor verse broodjes in de ochtend. In de tijd dat wij er waren was het erg rustig, niet echt een omgeving voor kinderen. Zwembad is groot maar water erg koud. Wij vonden het prettig een huurauto te hebben, maar lopen naar Yumbo of strand is ook mogelijk in ongeveer een half uur. We waren tevreden over prijs/kwaliteit verhouding en vonden het voor herhaling vatbaar.
Bij aankomst had ik even mijn twijfels over dit park. Het zag er een beetje oubollig uit. Maar wat hebben we hier een prima week gehad zeg. Het zijn niet de super modernste bungalows maar alles is aanwezig. Onze bungalow lag echt super wat de zon betreft. Heerlijke ligbedden en af en toe een duik in het zwembad om af te koelen. Verder hadden we een huurauto om het eiland te verkennen en ook hebben we veel te voet gedaan wat ook goed te doen was. Zeker een aanrader voor wie van rust en ruimte houd!
Bungalows zijn ruim opgelezen en met een eigen tuin. Met jonge kinderen is dat erg fijn. De bungalows in januari zijn erg koud. Er is geen mogelijkheid om te verwarmen, dus avonden met lange broeken en truien in de bungalow. De badkamer is niet heel fris (sporen van schimmel). Ook is er geen warm water voor een heel gezin beschikbaar. Na 10 minuten is het warme water op. Dit is vervelend als er zoals bij ons 2 personen met lang haar zijn.
Het zwembad is prima voor een duik na het strand, maar meer niet. Voor kinderen is er niets! Voor ons niet erg omdat wij een huurauto hadden waardoor we er lekker op uit konden.