Jouw filters

Kaart
Je hebt geen filters geselecteerd
88

vakanties Santiago de Compostela

Reviews over Santiago de Compostela

 • 9

  fantastische vakantie dit jaar weer geboekt

  mw. van berlo, 7-2-2018
  het is een fantastische stad, mooie kathedraal (van binnen) prettige sfeer in het oude centrum. veel binnenkomende pelgrims. mooie oude gebouwen. het weer was ook heel goed, zonnig 23 graden, bijzonder warm voor de tijd van het jaar. mooie parador waar je fijn kun lunchen heeeerlijke vakantie
 • 8

  Geweldig

  Hans H, 12-1-2018
  Er staat een prachtige kathedraal, mooie en gezellige oude stad. Hele gezellige sfeer. Ik ben op de fiets hier naartoe gegaan. Heb met name gekampeerd en geslapen in kloosters. Bijzonder om te doen!
 • 9

  Bedevaartsplaats

  givago, 5-8-2017
  Santiago de compostella is een belangrijk bedevaartsoord,pelgrims komen te voet naar de plaza del Obradoiro waar een schelp in het midden van het plein het einde van hun pelgrimstocht is.Het Obradoiro plein met de kathedraal ,het paleis van Raxoi en het luxe hotel is prachtig. Er zijn verschillende kerken ,veel winkeltjes terrasjes en restaurantjes.
 • 9

  Mooie sfeervolle plaats

  Rob, 1-7-2017
  Als einde vd Camino zeer sfeervol en oud karakteristiek
 • 9

  Prachtige schone en vooral mooie stad

  Dick de Waard, 20-5-2017

  Ga met openbaar vervoer naar deze stad indien je niet direct in of bij het centrum bent. Met de auto kan je met name in het voorseizoen uitgebreid parkeren aan de rand van het, auto vrije, centrum. Dit kan overdekt als onoverdekt. Prachtige stad welke goed is te belopen. Veel oude gebouwen in goede staat en dan uiteraard de prachtige basiliek.

  Heel veel souvenirs winkels en leuke gezellige restaurantjes. Kortom een heerlijke stad

Santiago de Compostela scoort een 8,4 uit 10, op basis van 38 reviews
Advertentie
Advertentie