Meliá Fuerteventura
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Occidental Jandía Mar ligt mooi tegen een heuvel aangebouwd. Ondanks de grootte van het hotel heb je hier bij het eten geen last van. Er is genoeg voor iedereen en er zijn geen lange rijen. Het zwembad van Occidental Jandía Mar (Fuerteventura) is erg groot en er gaat een gratis busje naar het strand...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Playa del Jable, Barranco de Vinamar s/n, E-35625 |
Website |
Ligging wat ver van vliegveld en een stuk lopen naar het dorpje. Ook een steile weg naar hotel, voor mij met COPD en slechte knieschijven best zwaar, maar goedkope taxi gelukkig. Hotel vond ik mooi met een ruime kamer met ligbad, regendouche, bidet 2 tandenborstels en een soort van tuintje (4007) en een heerlijk groot bed. Elke dag een fles water op de kamer na de schoonmaak. Zwembaden en ligstoelen prima, spa ook lekker (12 euro pp voor 90 minuten) Animatieteam vond ik niks, maar ben ik ook niet zo van. Mooi aangelegd allemaal maar ook wel veel trappetjes, dus voor mensen slecht ter been niet zo gunstig. Eten was erg variabel, maar vaak smaakloos en koud helaas. Wij hadden half pension geboekt, maar na dag 1 geupdate naar All inclusive anders bij elke bestelling van drankjes een bonnetje ondertekenen en dat was ik gauw zat, Bij All-in lekker zelf je biertje tappen bij elke bar en restaurant. Wij vonden het heerlijk daar.
Groot hotel. Verwacht dus geen 5 sterren restaurant, maar wel een zeer uitgebreid buffet. Acceptabele kwaliteit. Vriendelijk en hardwerkend personeel. Vooral familiehotel, veel Engelsen, veel kinderen die hun eigen zwembad hebben. Alles inclusief trekt wel bepaald publiek, dat locatie meestal niet verlaat. Kamers zijn Spaans, maar ruim genoeg, zeer schoon. Wandelen is vanaf hotel niet echt een optie, vanwege de stijle hellingen. Huur dus, voor weinig geld, een auto op het vliegveld en bezoek het eiland. Is genoeg te zien.
Het hotel is super leuk we willen er graag nog een keer naar toe en vooral de entertainment team is geweldig in het speciaal carly, zo een gezellige Hollandse meid, hebben we echt leuke gesprekken mee gehad het eten is ook super veel keus en ze hebben super shows.
Hotel is prima, voldoende afwisseling bij buffet, drinken/eten van goede kwaliteit, super schoon hotel. Ligt op een berg en heeft heel veel trappen. Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Jammer dat de fitness en zwembad binnen tegen betaling zijn. Helaas waren wij in een periode dat de Engelsen ook vrij waren. Wij zaten net in een blok met behoorlijk wat asociale mensen met dito onopgevoede kinderen die geen rekening met andere bezoekers hielden. Erg luidruchtig, kinderen die rennen over de galerijen en s'nachts met deuren slaan. Advies is een auto te huren anders zit je opgesloten in een dorp waar niet veel te beleven valt.
Hotel zeer goed en schoon Eten afwisselend Enige minpunt is het avond amusement Annimatiteam is gek van bingo’s en muziek quize verder wat jongleren In 15 dagn 1 x live muziek gehad
Minpuntje hotel : alle bijgebouwen hebben geen lift de de koffer over trappen naar de kamers sjouwen allen het hoofdgebouw heeft een lift hotel is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn Omgeving: is mooi maar hotel ligt op een berg advies je kunt te voet naar Jandia maar terug zou ik een taxi nemen kost 4 euro
Het hotel was goed. Kamers gedateerd, maar schoon. Eten was zeer goed, elke dag wat anders, goed van smaak en wat warm diende te zijn was warm en andersom. Personeel vriendelijk en behulpzaam. De ligging is minder, maar dat weet je al als je dit hotel boekt. Begrijp niet er personen zijn die over dit hotel en het personeel klagen, ga eens bij jezelf te raden of het misschien niet aan jezelf of je gedrag ligt?
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Clubresort | Beschikbaar |